-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Ben seni anneler toplandık da gördüm hatta üzüldüm ama bu sefer yalan olduğunu anladım çünkü orada başka bir yiyecekten bahsettin bu şekilde insanların duygularıyla oynama günah bakYalan söyle mmekimden bahsediyorsun sen ben yeni üyeyim kimseden yardım istemedim yazım da öyle bir Niyetim yok eşimin tavrından bahsettim iftira atma
Yalan söylüyor iftira atıyor benim yardım istediğim yok eşimin davranışı yazdimHangi sitede gördünüz? Atabilir misiniz?
Anneler toplandikhangi siteydi soyleme sansiniz var mi?
Tabi bulayim da atayimBuraya atarmisiniz?
Benim burda yardım isteyecek bir yazım mi varrrrr eşimden bahsettimBen seni anneler toplandık da gördüm hatta üzüldüm ama bu sefer yalan olduğunu anladım çünkü orada başka bir yiyecekten bahsettin bu şekilde insanların duygularıyla oynama günah bak
Salon kadını mıydınız da çizginizden kaydınız ?Ben Bi kaç kişiyle konuştum onlarla da seviyeli Bi şekilde konuştuk. Seni alıntıladığımı hatırlamıyorum. Lütfen az ötede oyna.
Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirmeBenim burda yardım isteyecek bir yazım mi varrrrr eşimden bahsettim
İddianızı ispatlamanız lazım.Yalan söylüyor hayır inanma diğer uygulama da bir sürü yardım ettiler yine aynı cümleler ve başka bir yiyecekti
Hangi site olduğunu yazın bari.İnanmayın yalan söylüyor ben farklı bir uygulama da da okudum bu kadını aynı sözcüklerdi yardım toplamak için yapıyor inanmayın orda farklı bir yiyecekten bahsediyordu
Bakin kimden bahsediyosunuz bilmiyroum suçluyorsunuz ama eğer bu yazımda yardım olsaydı suclardinizAAma.iy
Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirme
Ne alaka ya ne saçmalıyosunSalon kadını mıydınız da çizginizden kaydınız ?
Anneler toplandık diye bir site silmiş gönderiyi bu şekilde yardım topluyor orda ki bayanlarda ettiler hatta bende edecektimHangi sitede gördünüz? Atabilir misiniz?
Ya gözüme mi inanayım aynı başlıkla açmıştım o konuyu da aynı cümleler sadece yiyecek farklıydı neden böyle yapıyorsun bak günah Ramazan ayındayız orda da bir sürü yiyecek aldinBakin kimden bahsediyosunuz bilmiyroum suçluyorsunuz ama eğer bu yazımda yardım olsaydı suclardiniz
evet nasıl anlamış aynı kişi olduğunu acaba?ordaki başka bir kişi de olabilir.İddianızı ispatlamanız lazım.
Cumleler ayniysa ok ama sanal dilenme var ne yazikki..Ben seni anneler toplandık da gördüm hatta üzüldüm ama bu sefer yalan olduğunu anladım çünkü orada başka bir yiyecekten bahsettin bu şekilde insanların duygularıyla oynama günah bak
Ben hiç oraya üye olmadım bikere siteyi bilmem günahımı almayın yeterAnneler toplandık diye bir site silmiş gönderiyi bu şekilde yardım topluyor orda ki bayanlarda ettiler hatta bende edecektim
Maşallah sayfalarca mesajlara cevap vermediniz şimdi patır patır mesaj döşüyosunuzBakin kimden bahsediyosunuz bilmiyroum suçluyorsunuz ama eğer bu yazımda yardım olsaydı suclardiniz
Seviyeli cevap vermeyi bilmiyorsunuz. Üslubunuz berbatNe alaka ya ne saçmalıyosun
Kesinlikle değil aynı başlık aynı cümleler çünkü bende çok üzülmüştüm yardımı edeecektim bire bir aynı postu orada da açtı keşke silmeseydi de bulsaydimevet nasıl anlamış aynı kişi olduğunu acaba?ordaki başka bir kişi de olabilir.