Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan söyle mmekimden bahsediyorsun sen ben yeni üyeyim kimseden yardım istemedim yazım da öyle bir Niyetim yok eşimin tavrından bahsettim iftira atma
Ben seni anneler toplandık da gördüm hatta üzüldüm ama bu sefer yalan olduğunu anladım çünkü orada başka bir yiyecekten bahsettin bu şekilde insanların duygularıyla oynama günah bak

AAma.iy
Benim burda yardım isteyecek bir yazım mi varrrrr eşimden bahsettim
Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirme

AAma.iy

Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirme
Bakin kimden bahsediyosunuz bilmiyroum suçluyorsunuz ama eğer bu yazımda yardım olsaydı suclardiniz

Bakin kimden bahsediyosunuz bilmiyroum suçluyorsunuz ama eğer bu yazımda yardım olsaydı suclardiniz
Ya gözüme mi inanayım aynı başlıkla açmıştım o konuyu da aynı cümleler sadece yiyecek farklıydı neden böyle yapıyorsun bak günah Ramazan ayındayız orda da bir sürü yiyecek aldin

Ben seni anneler toplandık da gördüm hatta üzüldüm ama bu sefer yalan olduğunu anladım çünkü orada başka bir yiyecekten bahsettin bu şekilde insanların duygularıyla oynama günah bak
Cumleler ayniysa ok ama sanal dilenme var ne yazikki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X