- 3 Şubat 2018
- 6.039
- 23.796
- 27
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
öyle.evden devamlı ekmek arası konulan çocuklar var ya okulda hamburgere sıcak tosta poğaçaya hasretle imrenerek bakıyorlar arkadaşları yerken.buna bir anne babanın vicdanı nasıl elveriyor?tatil kolej markalı giyim iyi telefon falan hadi lüks diyelim.tost da mı lüks?
Son cumlende yazmissin.. iste bunyuzden diyorum fakirler cocuk yapmasin.. ben ona istinaden yazdim
Evet ben de anlamıyorum hadi bir çocuk yaptın, sonra baktın durumun yetmiyor geçinemiyorsun, sonra ikinci çocuk niye?
Böyle kadınların da hepsi birbirini gazlıyor “canım sen doğur rıskını Allah verir” sonra da hamburger lüks diye konu açıyolar
Sadece çocuklara üzülüyorum anne babalara hiç üzülmüyorum
zeka dolu onerilere bak gozlerim yasardi. kadin uc kurusluk hamburgeri alamiyor, nereden sermaye bulup da evden is yapacak? ya da adam daha duzgunce konusmayi bilmiyor, konu sahibi calismiyor, nereden arkadas edinip bir de ailece gorusecek? nasil insan icine sokacak o kocasini? kocasi da hemen birden melek olup yanlisini mi anlayacak yoksa kadini insanlarin icinde de rezil etmeye devam mi edecek?Konu sahibini bilemem ama korunurken hamile kalınabilir. 1. De kaza oldu ertesi gün hapı içtim buna rağmen oldu. 2.de yine bütün ay prezervatifle korunduğumuz halde ve hiç ihtimal olmamasına rağmen yine oldu. Hayatta sadece sizin doğrularınız yok.
Konu sahibinin üzerine ne kadar gitmişsiniz. Küçük çocuğu var üstelik hamile. Gidecek yeri var mı? Çalışsa çocuğuna bakacak biri destekleyecek biri var mı acaba? Ortalık diplomalı işsiz doluyken çocuklarına yetebilecek Bi mesleği var mı? Napsın şimdi imkanı olmadığı halde hemen boşanma kararı mı alsın?
Arkadaşım sana iki tavsiyem var. Birincisi şimdilik evden de olsa Bi iş yap çocukların ve kendi isteklerin için az da olsa paza kazan.
Bir de eşinle ailecek görüştüğünüz arkadaşlarınız olsun. İnsanlar bazen yetiştirilme tarzından dolayı kendi yaptığını doğru zannediyor. Ama önünde Bi örnek olunca hatasını anlayabiliyor. Kendi eksikliğini görebiliyor. Mümkünse görüştüğünüz yakın arkadaş ya da akraba her neyse kocanın zıttı olsun.
bu zamanda herşey 3 5 yıl önceden çok farklı.benden 5 kuruş almazdı eşim savurur harcardım hem onun parasını hem de kendi gelirimi ki çalışmıyorum.ama her şey o kadar pahalandı ki benzinimden tut çocuğun okul masrafına kadar ben de üstlendim.dışarıda yenen yemekleri de ödüyorum artık.ha dar gelirli eşim de yok bu arada ama yetişmiyor destek oluyorum.konu sahibi de evden ya da dışarda çalışsa daha iyi yaşar o hamburgeri de evladına alır.onu demek istiyorlar.yoksa kadını aşağılamak ne haddimize hele şu mübarek günlerdeAynen ya.. burda konu herifin karakteri olmaliydi kadinin calismamasi degil.. direkt soru belli.. calismiyor musunbunu soranlar iyiki calisiyormus
Ben Bi kaç kişiyle konuştum onlarla da seviyeli Bi şekilde konuştuk. Seni alıntıladığımı hatırlamıyorum. Lütfen az ötede oyna.ay ben size bayilmistim ya, hic sormayin uzuldum simdi nasil igrenirsiniz.
terbiyenizi takinin siz once. kotu evlilik yaptiysa yapti bunun cezasini cocuk mu cekmek zorunda? duzgunce soru sorduk onu bu evlilikten bu adamdan kurtarma sansimiz var mi diye, hamburger disinda hicbir soruya cevap yok. ekstra olarak baska konu acip param olsa alirdim yazmasi normal mi? sorun hamburger mi kocasi mi yoksa olmayan parasi mi?
sanki hic yasamadik boyle seyler de biz gokten fikir indirdik, ilk kez mi karsilasiyorsunuz yazdigim seyle bu forumda? hayret bir sey ya. neyi savundugunuz bile belirsiz daha. duzgun konusmayi ogrenmeden benimle ilgili yazmayin bir daha.
Icinden gelmiyordur emin ol.. ya show yapiyor ya da elYorum yazmayacaktim da eltim aklima geldi. Adam bunu milletin icin azarliyor, agzindan bir güzel kelime ciktigini duymadim eltime karşi ama eltim aşkim hayatim şeklinde konuşuyor. Nasıl icinden geliyorsa...
Ben Bi kaç kişiyle konuştum onlarla da seviyeli Bi şekilde konuştuk. Seni alıntıladığımı hatırlamıyorum. Lütfen az ötede oyna.zeka dolu onerilere bak gozlerim yasardi. kadin uc kurusluk hamburgeri alamiyor, nereden sermaye bulup da evden is yapacak? ya da adam daha duzgunce konusmayi bilmiyor, konu sahibi calismiyor, nereden arkadas edinip bir de ailece gorusecek? nasil insan icine sokacak o kocasini? kocasi da hemen birden melek olup yanlisini mi anlayacak yoksa kadini insanlarin icinde de rezil etmeye devam mi edecek?
kadin zaten kocasiyla ilgili bir cozum istemiyor, onu soz konusu bile etmiyor yani. biz cabaliyoruz su nasil bu nasil diye, konuda da ben gondereyim yazanlar olmustu gordum, bunun uzerine surekli surekli param olsa alirim yazmasindan suphelenmek suc, sizin bu asiri derecede zeka gerektiren super otesi fikirleriniz cok ise yarar uygulanabilir degil mi?
hay allahim ya su laflara bak ego masturbasyonuymus ben kime neyin egosunu kasayim acaba oyle bir halim mi var? yapacak olsam su ortamda mi yaparim yani? ne futursuz insansiniz gercekten.
sizin seviyeniz zaten okudugunuzu anlamadan terbiyesizlik yapmanizdan belli. ne hak ediyorsaniz onu konusuyorum fazlasi degil. oyunu siz oynayin, konu sahibine verdiginiz akildan yoksun onerilerden baslayabilirsiniz. evcilik tavsiye etmissiniz ya.Ben Bi kaç kişiyle konuştum onlarla da seviyeli Bi şekilde konuştuk. Seni alıntıladığımı hatırlamıyorum. Lütfen az ötede oyna.
Hayat pahali evet.. ama kadin calissa kendi alirmisa getiriyolar lafi..insanca durumu olmadigini dese kadin calismiyor musun derken baska sekilde sorulur.. ama herifin elinde varsada alacak bir tip bellibu zamanda herşey 3 5 yıl öneceden çok farklı.benden 5 kuruş almazdı eşim savurur harcardım hem onun parasını hem de kendi gelirimi ki çalışmıyorum.ama her şey o kadar pahalandı ki benzinimden tut çocuğun okul masrafına kadar bend e üstlendim.dışarıda yenen yemekleri de ödüyorum artık.ha dar gelirli eşim de yok bu arada ama yetişmiyor destek oluyorum.konu sahibi de evden ya da dışarda çalışsa daha iyi yaşar o hamburgeri de evladına alır.onu demek istiyorlar.yoksa kadını aşağılamak ne haddimize hele şu mübarek günlerde
İnanmayın yalan söylüyor ben farklı bir uygulama da da okudum bu kadını aynı sözcüklerdi yardım toplamak için yapıyor inanmayın orda farklı bir yiyecekten bahsediyordu
İnanmayın yalan söylüyor ben başka bir uygulama da okudum bu yazdığını nerdeyse 1 hafta oldu yardım toplamak yyapiyor orda da yazdısizin seviyeniz zaten okudugunuzu anlamadan terbiyesizlik yapmanizdan belli. ne hak ediyorsaniz onu konusuyorum fazlasi degil. oyunu siz oynayin, konu sahibine verdiginiz akildan yoksun onerilerden baslayabilirsiniz. evcilik tavsiye etmissiniz ya.
Hangi sitede gördünüz? Atabilir misiniz?İnanmayın yalan söylüyor ben farklı bir uygulama da da okudum bu kadını aynı sözcüklerdi yardım toplamak için yapıyor inanmayın orda farklı bir yiyecekten bahsediyordu
öyle adamlar da baba olmasın işte haketmiyorlar.2 iş de çalışıp çocuklarına gül gibi bakan adam da tanıyorum tüm gün evde boş boş yatıp çocuklarını okutmayıp çırak verip onların sırtından geçinen de var.Hayat pahali evet.. ama kadin calissa kendi alirmisa getiriyolar lafi..insanca durumu olmadigini dese kadin calismiyor musun derken baska sekilde sorulur.. ama herifin elinde varsada alacak bir tip belli
Yalan söyle mmekimden bahsediyorsun sen ben yeni üyeyim kimseden yardım istemedim yazım da öyle bir Niyetim yok eşimin tavrından bahsettim iftira atmaİnanmayın yalan söylüyor ben başka bir uygulama da okudum bu yazdığını nerdeyse 1 hafta oldu yardım toplamak yyapiyor orda da yazdı
Yalan söylüyor hayır inanma diğer uygulama da bir sürü yardım ettiler yine aynı cümleler ve başka bir yiyecektiKonuya moralim bozuldu internetten sipariş verin trendyol yemekte indirim kodum var benim özelden yazın vereyim size kodu indirimli alırsınız. Başka hiç bir şeye yorum yapmak istemiyorum
hangi siteydi soyleme sansiniz var mi?Arkadaşlar yalan söylüyor ben şimdi görünce anladım başka bir platform da yazmış bu olayı 2 hafta önce falan orda da başka yiyecekten bahsediyoe inşallah para falan gondermemissinizdir
Buraya atarmisiniz?İnanmayın yalan söylüyor ben farklı bir uygulama da da okudum bu kadını aynı sözcüklerdi yardım toplamak için yapıyor inanmayın orda farklı bir yiyecekten bahsediyordu