Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hic birseyin garantisi yok onu demek istemistim.. yani bugun var olan yarin yok olabilir. Tasa takilip dussen mesela.. bunlari dusunursen hic dogurmamak gerek

Çok saçma bir mantık

Yaa iyi misiniz adam kaynakçı kadında 0 gelirle iki çocuk yapmışlar? Bile bile lades nedir haberiniz var mı?

Onlar da sizin mantıkla şey mi demişler “belki uçup bi yerlerden para gelir doğuralım gitsin”

çalışmayan kadının da rahatı var çalışan kadının da.şartlara gelire bağlı herşey.ama bir gün elindeki giderse görürsünü ben de anlamadım
Gorursun degildi ama hic birseyin garantisi yok.. yani bugun var dersin yaparsin cocuk yarin iflas edebilirsin mesela..

Sadece fakirler cocuk yapmasini acimasizcq bir yorum olarak buldum

hic birseyin garantisi yok onu demek istemistim.. yani bugun var olan yarin yok olabilir. Tasa takilip dussen mesela.. bunlari dusunursen hic dogurmamak gerek
valla saçmaladın şu an.yarın deprem olabilir diye ev almayalım kaza yaparız perte çıkar diye araba almayalım.yarın ölebilir 18 yaşında diye de çocuk yapmayalım mı?ama evet gelirin yoksa tek çocuk da kalacaksın.evlat sahibi olmak zengin fakir herkesin hakkı.ama 2. 3. 4. çocuk hem maddi hem de manevi yetebileceklerin hakkı

Son düzenleme:
ay ben size bayilmistim ya, hic sormayin uzuldum simdi nasil igrenirsiniz.

terbiyenizi takinin siz once. kotu evlilik yaptiysa yapti bunun cezasini cocuk mu cekmek zorunda? duzgunce soru sorduk onu bu evlilikten bu adamdan kurtarma sansimiz var mi diye, hamburger disinda hicbir soruya cevap yok. ekstra olarak baska konu acip param olsa alirdim yazmasi normal mi? sorun hamburger mi kocasi mi yoksa olmayan parasi mi?

sanki hic yasamadik boyle seyler de biz gokten fikir indirdik, ilk kez mi karsilasiyorsunuz yazdigim seyle bu forumda? hayret bir sey ya. neyi savundugunuz bile belirsiz daha. duzgun konusmayi ogrenmeden benimle ilgili yazmayin bir daha.

Çalışmasını şunun için dediler kadına hiç para vermiyormuş. Markete dahi gitseler kadın şunu istiyorum derse adamın keyfine kalmış alıp almaması. Kadının istemesi önemli değil.
ama bu kadın çalışsa da kocası yine parasını harcatmazdı. Maaş kartı adamın elinde gezerdi

Son düzenleme:
Konu sahibi ayri bir mevzu ama fakirler cocuk yapmasin derken acimasiz buldum

Fakirler çocuk yapsın ama 3 5 tane değil bakabileceği kadar. Biz bile çocuk düşünürken acaba ne kadar yetebiliriz maddi manevi diye düşünürken bu kadar rahat olanları anlamıyorum anlamayacağım

Aynen ya.. burda konu herifin karakteri olmaliydi kadinin calismamasi degil.. direkt soru belli.. calismiyor musun bunu soranlar iyiki calisiyormus

Fakirler çocuk yapsın ama 3 5 tane değil bakabileceği kadar. Biz bile çocuk düşünürken acaba ne kadar yetebiliriz maddi manevi diye düşünürken bu kadar rahat olanları anlamıyorum anlamayacağım
Buna hak veririm.. ama hic yapmasin demek sacma. Ha 2. Ye gebe olmasini bende elestirdim hatta

yok ben herkesin 1 çocuk yapma hakkı var diyenlerdenim.bir şekilde o çocuğa bakılır.çevre yardım eder devlet destek olur.ama ego tatmini için okuldaki çocuğuna kitap alamıyorken yenisini yapana da zerre acımam .

Aynen ya.. burda konu herifin karakteri olmaliydi kadinin calismamasi degil.. direkt soru belli.. calismiyor musun bunu soranlar iyiki calisiyormus
Dur iki dk kendimi öveyim Ben çalışıyorum mesela ama çalışmadığım dönemde de aynıydım. Eşim bu konuda hep aynıydı.

Yorum yazmayacaktim da eltim aklima geldi. Adam bunu milletin icin azarliyor, agzindan bir güzel kelime ciktigini duymadim eltime karşi ama eltim aşkim hayatim şeklinde konuşuyor. Nasıl icinden geliyorsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…