- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Bunu calismak istemiyorum cocuguma kendim bakacagim , esim calis diyor ama daha rahmime bile dusmemiş Börülcesu' mu kimseye birakip calisamam diyen konu sahibine alintilamak lazim.Eşime dedim almaya useniyosan para ver alayım ben
Sizin söylediğiniz örgütlenme terorizm olarak algılanacak, onların örgütlenmesi ise gel bizden ol sana da zorbalıkla hırsızlıkla tenceremiz koyduğumuz pilavımızdan bir kaşık verelim mantığında devam edecek.bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm birbirinden seçilmez demiş karacaoğlan ama bence kesinlikle yoksulluk en kötüsü. hatta bütün kötü şeylerin kaynağı belki. lanet olsun yoksulluğun tüm canlıları cahil, gariban, kimsesiz, çaresiz bıraktığı köleleştirdiği düzene. yaşasın sosyalizm yaşasın örgütlü toplum.
sosyalizm ve örgütlu toplum dediğimde benden nefret edeceğinizi biliyorum. kim bilir belki bir gün siz de kurtuluşun konu sahibi gibi insanların bireysel çabalarına bağlı olmadığını anlarsınız diye yazıyorum. sosyalist olmasanız bile örgütlenmeye inanın. selametle.
Her konuda inanamayan çıkıyor bu seferki de siz olun bariKonuya bı ben mı ınanmadım
Yahu kadın gidiyor gebelik kısmında konu açıyor aşerdiğimi yiyemedim bir şey olur mu diye. Kafa bu yani. Sorun kocası değil, evliliği değil, bencilce meydana getirdiği 2 çocuk da değil, tek sorun aşermesi.
Yani bu neyi ispatlar? Hem isteyip de yiyemeyen çocuğuna üzülmüş, hem de aşerdim diye bir şey olur mu diye karnındakine endişelenmiş olabilir. Bu konuda gayet kocasını sorun etmiş. Boşanamıyor olması hayatından memnun olduğu anlamına gelmiyor ki. Ailesi gelinlikle çıktın kefenle girersin zihniyetindeymiş. Benim ailem böyle olmadığı halde gidip bana istediklerimi almıyor desem idare et derler, hemen boşan bu adam çekilir mi demezler. Belki sizin aileniz mükemmel örnek ailedir falan ama burada yorum yapan çoğu kişinin ailesi de idare et der. Herkesin şartları ortamı farklı zaten şu durumda destekleyecek ailesi, kendisine ve çocuklarına yetecek Bi mesleği, uygun koşullar olsa kimse Bi hamburger için çocuğunu ağlatan adamı çekmez. Kocam böyle yaptı ama onu seviyorum boşanamam dese ağzınıza sağlık istediğini desin herkes. Ama imkanım yok Boşanamıyor um lanet olsun böyle babaya demiş daha bu kadının ne suçu var?Yahu kadın gidiyor gebelik kısmında konu açıyor aşerdiğimi yiyemedim bir şey olur mu diye. Kafa bu yani. Sorun kocası değil, evliliği değil, bencilce meydana getirdiği 2 çocuk da değil, tek sorun aşermesi.
Allah razı olsunYani bu neyi ispatlar? Hem isteyip de yiyemeyen çocuğuna üzülmüş, hem de aşerdim diye bir şey olur mu diye karnındakine endişelenmiş olabilir. Bu konuda gayet kocasını sorun etmiş. Boşanamıyor olması hayatından memnun olduğu anlamına gelmiyor ki. Ailesi gelinlikle çıktın kefenle girersin zihniyetindeymiş. Benim ailem böyle olmadığı halde gidip bana istediklerimi almıyor desem idare et derler, hemen boşan bu adam çekilir mi demezler. Belki sizin aileniz mükemmel örnek ailedir falan ama burada yorum yapan çoğu kişinin ailesi de idare et der. Herkesin şartları ortamı farklı zaten şu durumda destekleyecek ailesi, kendisine ve çocuklarına yetecek Bi mesleği, uygun koşullar olsa kimse Bi hamburger için çocuğunu ağlatan adamı çekmez. Kocam böyle yaptı ama onu seviyorum boşanamam dese ağzınıza sağlık istediğini desin herkes. Ama imkanım yok Boşanamıyor um lanet olsun böyle babaya demiş daha bu kadının ne suçu var?
Bize 1+1 gibi, dünyanın en basit işlemi olarak gözüküyor ama, cehaletle büyümüş insanların çok farklı bir dünyası var ve beyinleri de farklı çalışıyor. Sokaktaki kedi nasıl çiftleşirken düşünmüyorsa, bu da ona benzer.Adam kaynakçı, kadın çalışmıyor. Ortada 2 çocuk var ve hamburger lüks olarak görülüyor.
Merak ediyorum, yarın bir gün bu çocukları nasıl dersaneye göndereceksiniz? Nasıl üniversite okutacaksınız?
Meslek sahibi olamayacak, ileride sizin gibi koca eline bakıp dayak yiyecek küfür edilecek aldatılacak 2 tane çocuktan bahsediyoruz.
2 çocuğu da doğurarak geleceklerini ateşe atmış oluyosunuz.
İşte bu yüzden durumu olmayanlar çocuk yapmasın diyoruz.
Sartlar uygun degilse bosanip calisacak, cocuklari ve kendi icin uygun kosullari saglayacak. Cogu kadinin yaptigi gibi. Bana gore sucuda bu adamdan cocuk yapmasi. Ustelik 1degil 2.Yani bu neyi ispatlar? Hem isteyip de yiyemeyen çocuğuna üzülmüş, hem de aşerdim diye bir şey olur mu diye karnındakine endişelenmiş olabilir. Bu konuda gayet kocasını sorun etmiş. Boşanamıyor olması hayatından memnun olduğu anlamına gelmiyor ki. Ailesi gelinlikle çıktın kefenle girersin zihniyetindeymiş. Benim ailem böyle olmadığı halde gidip bana istediklerimi almıyor desem idare et derler, hemen boşan bu adam çekilir mi demezler. Belki sizin aileniz mükemmel örnek ailedir falan ama burada yorum yapan çoğu kişinin ailesi de idare et der. Herkesin şartları ortamı farklı zaten şu durumda destekleyecek ailesi, kendisine ve çocuklarına yetecek Bi mesleği, uygun koşullar olsa kimse Bi hamburger için çocuğunu ağlatan adamı çekmez. Kocam böyle yaptı ama onu seviyorum boşanamam dese ağzınıza sağlık istediğini desin herkes. Ama imkanım yok Boşanamıyor um lanet olsun böyle babaya demiş daha bu kadının ne suçu var?
Adam kaynakçı, kadın çalışmıyor. Ortada 2 çocuk var ve hamburger lüks olarak görülüyor.
Merak ediyorum, yarın bir gün bu çocukları nasıl dersaneye göndereceksiniz? Nasıl üniversite okutacaksınız?
Meslek sahibi olamayacak, ileride sizin gibi koca eline bakıp dayak yiyecek küfür edilecek aldatılacak 2 tane çocuktan bahsediyoruz.
Yani bu neyi ispatlar? Hem isteyip de yiyemeyen çocuğuna üzülmüş, hem de aşerdim diye bir şey olur mu diye karnındakine endişelenmiş olabilir. Bu konuda gayet kocasını sorun etmiş. Boşanamıyor olması hayatından memnun olduğu anlamına gelmiyor ki. Ailesi gelinlikle çıktın kefenle girersin zihniyetindeymiş. Benim ailem böyle olmadığı halde gidip bana istediklerimi almıyor desem idare et derler, hemen boşan bu adam çekilir mi demezler. Belki sizin aileniz mükemmel örnek ailedir falan ama burada yorum yapan çoğu kişinin ailesi de idare et der. Herkesin şartları ortamı farklı zaten şu durumda destekleyecek ailesi, kendisine ve çocuklarına yetecek Bi mesleği, uygun koşullar olsa kimse Bi hamburger için çocuğunu ağlatan adamı çekmez. Kocam böyle yaptı ama onu seviyorum boşanamam dese ağzınıza sağlık istediğini desin herkes. Ama imkanım yok Boşanamıyor um lanet olsun böyle babaya demiş daha bu kadının ne suçu var?
okul grubuna mesaj attılar yeni doğmuş bebek için kıyafet bebek eşyası vs yardımı istediler.o kadar dolmuşum ki merhametli insan olduğum halde kılım kıpırdamadı.bu ekonomi de daha bunları alamıyorsan neden 2. çocuğu yaptın be kadın dedim geçtim.en çok da çocuklara üzülüyorum.onlar ortalama şartlarda herşeyi hakediyorlar çünküAdam kaynakçı, kadın çalışmıyor. Ortada 2 çocuk var ve hamburger lüks olarak görülüyor.
okul grubuna mesaj attılar yeni doğmuş bebek için kıyafet bebek eşyası vs yardımı istediler.o kadar dolmuşum ki merhametli insan olduğum halde kılım kıpırdamadı.bu ekonomi de daha bunları alamıyorsan neden 2. çocuğu yaptın be kadın dedim geçtim.en çok da çocuklara üzülüyorum.onların ortalama şartlarda herşeyi hakediyorlar çünkü
Eve kiyma almayan adamdan hamburger beklemek fazla iyimserlikAynen oyle
Sen elinde olanin elinde kalacagina emin misin peki? Ya bir gun ucup giderse mesela?Adam kaynakçı, kadın çalışmıyor. Ortada 2 çocuk var ve hamburger lüks olarak görülüyor.
Sen elinde olanin elinde kalacagina emin misin peki? Ya bir gun ucup giderse mesela?
Bu ne alaka şimdi?Sen elinde olanin elinde kalacagina emin misin peki? Ya bir gun ucup giderse mesela?
öyle.evden devamlı ekmek arası konulan çocuklar var ya okulda hamburgere sıcak tosta poğaçaya hasretle imrenerek bakıyorlar arkadaşları yerken.buna bir anne babanın vicdanı nasıl elveriyor?tatil kolej markalı giyim iyi telefon falan hadi lüks diyelim.tost da mı lüks?Evet ben de anlamıyorum hadi bir çocuk yaptın, sonra baktın durumun yetmiyor geçinemiyorsun, sonra ikinci çocuk niye?
Böyle kadınların da hepsi birbirini gazlıyor “canım sen doğur rıskını Allah verir” sonra da hamburger lüks diye konu açıyolar
Sadece çocuklara üzülüyorum anne babalara hiç üzülmüyorum