- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- Konu Sahibi Nimesay1818
Mutlu musunuz konu sahibi ve kocası benim de canım çektiYapay zeka, yazışma ve konuşmaya göre reklamlar sunuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu musunuz konu sahibi ve kocası benim de canım çektiYapay zeka, yazışma ve konuşmaya göre reklamlar sunuyor.
Yanlışlıkla oldu diyor.ona rağmen 2. çocuğu da yaptınız?
Neden?
ve çalışmıyorsunuz
Çip takmış olabilirlerBende korse çıkıyor hay Allah hiç de korse aratmadım
Bu adamın prezervatife para vereceğine inanmıyorum. Yeterli koruma sağlanamadığı içindir o hamilelik.Yanlışlıkla oldu diyor.
Böyle herifler maalesef eti, meyveyi, dışarıda yenecek bir yemeği lüks görür. Kuru ekmek, makarnadan başkasını layık görmez, onu da tepene kakar gırtlağın doyuyor işte diyerek. Adamın ayılığına kılıf değil;ama muhtemelen ekonomik girdabın büyük bir etkisi var. Evet alternatif olarak, yavrum bunlar pis evde yaparız diyecek, kocasına ne aldırabilirse yapacak artık. Ailem arkamda da durmaz diyor. Çok da fazla denecek bir şey yok.
Bilmiyorum ki değişik değişik bin türlü adam var. Çok detaya da girmek istemiyorum Yani işte adamin huyunu karısı bilir. Eve alır mı almaz mı ne alır, nasıl davranır. Duruma göre davranmak lazım işte. Hani kadincagiz da aşerdim desem alır belki kızı da üzmez diye düşünmüştür ne diyelim şimdi?Böyle herifler maalesef eti, meyveyi, dışarıda yenecek bir yemeği lüks görür. Kuru ekmek, makarnadan başkasını layık görmez, onu da tepene kakar gırtlağın doyuyor işte diyerek. Adamın ayılığına kılıf değil;ama muhtemelen ekonomik girdabın büyük bir etkisi var. Evet alternatif olarak, yavrum bunlar pis evde yaparız diyecek, kocasına ne aldırabilirse yapacak artık. Ailem arkamda da durmaz diyor. Çok da fazla denecek bir şey yok.
Birine kilonuzdan filan şikayet ettiyseniz belki o yüzden çıkmıştır.Bende korse çıkıyor hay Allah hiç de korse aratmadım
Az önce aklımdan göbek de iyi çıktı nasıl saklayacağım bunu diye geçirmiş olabilirim onu mu hissetti acabaÇip takmış olabilirler
Kizim gözümün içine bakıyor tartıştım mi bazen yalandan gülmek zorunda kalırsınYani bu da ayrı bir ilginç olay değil mi, adamla kaç sene evli kalmışsın, biliyorsun ki ayının ve cimrinin teki, kalkıp da gülerek bebiş hamburger istedi canım alsana demek neyin kafası? Ben çalışmasam, boşanma niyetim yoksa, evliliğimde parasal sorunlar yaşasam hem adama karşı buz gibi olurum yani gülüp canımlı cicimli davranmam, hem de kavga kaynatacağını bildiğim adamla yemek muhabbetine girip yüz göz olmam. Tuhaf bir kafa.
Kimseye bahsetmedim içimde tuttuğum bir sırdıBirine kilonuzdan filan şikayet ettiyseniz belki o yüzden çıkmıştır.
Hamileyim, nazım geçer diye düşünmüştür. Ama koca ayı…Bilmiyorum ki değişik değişik bin türlü adam var. Çok detaya da girmek istemiyorum Yani işte adamin huyunu karısı bilir. Eve alır mı almaz mı ne alır, nasıl davranır. Duruma göre davranmak lazım işte. Hani kadincagiz da aşerdim desem alır belki kızı da üzmez diye düşünmüştür ne diyelim şimdi?
Canımlı cicimli konuşmasa o evde yaşayamaz ki. Dayak da atıyor olabilir bu adam. Yemek tuzlu oldu diye dövenler var.Yani bu da ayrı bir ilginç olay değil mi, adamla kaç sene evli kalmışsın, biliyorsun ki ayının ve cimrinin teki, kalkıp da gülerek bebiş hamburger istedi canım alsana demek neyin kafası? Ben çalışmasam, boşanma niyetim yoksa, evliliğimde parasal sorunlar yaşasam hem adama karşı buz gibi olurum yani gülüp canımlı cicimli davranmam, hem de kavga kaynatacağını bildiğim adamla yemek muhabbetine girip yüz göz olmam. Tuhaf bir kafa.
En azından çocuğun yanında tartışmayınKizim gözümün içine bakıyor tartıştım mi bazen yalandan gülmek zorunda kalırsın
Gerçi doğru, dövüp söven adamla aynı yatağa giriyolar canım demek bunun yanında hiçbir şey…Canımlı cicimli konuşmasa o evde yaşayamaz ki. Dayak da atıyor olabilir bu adam. Yemek tuzlu oldu diye dövenler var.
Valla nasıl bir algoritması var bilmiyorum ama olmadık yerde değişik reklamlar çıkabiliyor. Çare gizli sekmeAz önce aklımdan göbek de iyi çıktı nasıl saklayacağım bunu diye geçirmiş olabilirim onu mu hissetti acaba
Damat olacagidiyanlis mi oldu
Öyledir. Ayı işte. Bunun parası olsa ne olmasa ne insanın imkanı olmayabilir çok doğal. Ama kalp kırmak niye. Mesela münasip bir dille kızım şimdi alamayız dese günaha mı girer sanki? Ama yok bağırıp çağırıp insanları kendinden soğutacak ki öldükten sonra kendisine bir hayır dua edecek kimse kalmasınHamileyim, nazım geçer diye düşünmüştür. Ama koca ayı…