Nasıl bir eş bu nasıl koca

Ne ilgisi var 27 yaşındayım içindeki öfkeyi yenemiyorum onunda beni anlamasını istiyorum
Tamamda askim bende gelmek istiyordum yaa der'de insan ne çocuk gibi tutturmuşsun gelicemde gelicem. Arkadaşlarıyla gitmiş işte erkek erkeğe. Senin ne işin var orda adamların arasinda. Yanı adamın üstüne çok gitmişsin. Ben seni haklı bulamadim. Birde adama dalmışsın :S kendine bukadarmı hakim olamıyorsun. Sonra niye saygı sevgi yok

Soruma cevap alamadim terlikle kocanizi mi dovdunuz ???
Hemde hamileyken ?
Sorunlarinizi dovuserek mi hallediyorsunuz.
Bir de adamdan saygi mi bekliyorsunuz agiz burun dalarak ?
Adam hakli diyorum
Cekiliyorum

Karşılıklı şiddet var. Annenizin evine gidin bor süre, abiniz orda olsun ne olur ki.

Eğer sen hatırladığım kişiysen ki büyük ihtimal osun.
Öfke kontrolü sorunun çok ciddi.
Tedavi olmazsan çok daha kötüye gidecek her şey.

canım seni şubat annelerinden biliyorum takıntılı bir yapın vardı herşeyi kendine dert ediyordun benim de kızım şubat dogumlu ordan biliyorum kendini yipratma gül gibi meslegin var bi melek kızın var yahu benim eşim gidelim dese ben gitmek istemem dügüne nolucak sanki hem çocuk rahatsiz olur ayrica ilk şiddet başlatan sensin biraz kafanı meşgul edicek şeyler bulmalısın maddi sıkıntılarınızda vardı inşallah bi an önce selamete çikarsınız

ne olursa olsun şiddet kabul edilemez, yani çok sinirlendiyse gitsin kendine vursun manyak adam,
ama aynısı sizin için de geçerli...
yarın çocuğa da sinirlenince böyle tekme tokat dalmazsınız umarım.

Adam kadına resmen siddet uygulamaya kalkmis onu gucu ile erkekligi ile ezmeye kalkmis ve yorumlara soyle bi goz gezdirdim de neredeyse kadini 'suclu sensin!' diye asacak tipler var. Ne olursa olsun bir erkek esine el kaldirmamali. Bunun dinen ve hukuken hakli hicbir tarafi olamaz!

Bende buna çok üzüldüm şuan düğünde eğlenip gülüyor bense evde cpcuk bakıp onun döküntüsünü topluyorum ama suclu benim.. Bu adama nsıl davrancm ben

Bende eşimle önce beraber gidecektim sonra arkadaşları eşlerini getirmediği icin tek gitti ve benimde samimiyetin yoktu bu gayet normal bsy neden bu kadar tepki verdiniz tabii ki eşinizin yaptığını onaylamiyorm ama eşinizi o kadar sıkmayın bence

Mesleğim var ama atanamadım atanmam da çok zor üstelik.. Gidecek ailem de yok kendimi kapana kısılmış hissediyorum

Mesleğim var ama atanamadım atanmam da çok zor üstelik.. Gidecek ailem de yok kendimi kapana kısılmış hissediyorum

Evine gitmediğiniz annenize beşik hesabı vermeyi mi düşünüyorsunuz? Kocanıza güvenmenize engel ne oldu da tek bi yere gidemiyor,

Şiddete yorum bile yapmıyorum da, yani ne olacak gitselerdi? Onlarında eşleri gelmiyormuş. Düğün sahibini tanımıyorsunuz çift olarak onlarla da samimiyetniz tanışmışlığınız yok ne bu ısrar?

Daha önceden var mıydı eşinizin böyle hareketleri?

Yani ben anlayamadım burda yorumları kadıncağız gitmek istemiş eşi de götürebilirdi o da eglenirdi ben anlamıyorum cidden bu zihniyeti erkek gitsin eğlensin kadın çocuk baksın evde üstelik te niye gitmek istemis adamı niye rahat bırakmamışmiş neredeyse konu sahibi suclanmiş sanki çok uçuk bişey istemiş ... Kuzum sen bence bi kaç gün samimi olma kötü de davranma iyi ol hep kafanida dagit ac muzik ac tv bebisle vakit gecir he aglamak istiyosanda agla biraz rahatla 1 2 hafta snrada ayselere fatmalara gidiyom de bi akşam sinemaya gtcez de sen gelme de çocuğu at üstüne baksın görsün nası bi duygu gelmek istersede sen gelme kizkiza de çık 1 çay iç pasta ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…