- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.125
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Ne ilgisi var 27 yaşındayım içindeki öfkeyi yenemiyorum onunda beni anlamasını istiyorumayyy ne intikamı yaşın kaç senin ya. Evlenmişsin çocuk yapmışsın ama olgunlasamamissin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ilgisi var 27 yaşındayım içindeki öfkeyi yenemiyorum onunda beni anlamasını istiyorumayyy ne intikamı yaşın kaç senin ya. Evlenmişsin çocuk yapmışsın ama olgunlasamamissin![]()
Belki size söz verirken arkadaşlarının yalnız geleceğini bilmiyordu..Bana daha önce söz verdiği içindir belki
Tamamda askim bende gelmek istiyordum yaa der'de insan ne çocuk gibi tutturmuşsun gelicemde gelicem. Arkadaşlarıyla gitmiş işte erkek erkeğe. Senin ne işin var orda adamların arasinda. Yanı adamın üstüne çok gitmişsin. Ben seni haklı bulamadim. Birde adama dalmışsın :S kendine bukadarmı hakim olamıyorsun. Sonra niye saygı sevgi yokNe ilgisi var 27 yaşındayım içindeki öfkeyi yenemiyorum onunda beni anlamasını istiyorum
Adam kadına resmen siddet uygulamaya kalkmis onu gucu ile erkekligi ile ezmeye kalkmis ve yorumlara soyle bi goz gezdirdim de neredeyse kadini 'suclu sensin!' diye asacak tipler var. Ne olursa olsun bir erkek esine el kaldirmamali. Bunun dinen ve hukuken hakli hicbir tarafi olamaz!
canım seni şubat annelerinden biliyorum takıntılı bir yapın vardı herşeyi kendine dert ediyordun benim de kızım şubat dogumlu ordan biliyorum kendini yipratma gül gibi meslegin var bi melek kızın var yahu benim eşim gidelim dese ben gitmek istemem dügüne nolucak sanki hem çocuk rahatsiz olur ayrica ilk şiddet başlatan sensin biraz kafanı meşgul edicek şeyler bulmalısın maddi sıkıntılarınızda vardı inşallah bi an önce selamete çikarsınız
canım seni şubat annelerinden biliyorum takıntılı bir yapın vardı herşeyi kendine dert ediyordun benim de kızım şubat dogumlu ordan biliyorum kendini yipratma gül gibi meslegin var bi melek kızın var yahu benim eşim gidelim dese ben gitmek istemem dügüne nolucak sanki hem çocuk rahatsiz olur ayrica ilk şiddet başlatan sensin biraz kafanı meşgul edicek şeyler bulmalısın maddi sıkıntılarınızda vardı inşallah bi an önce selamete çikarsınız