- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.125
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yani ben anlayamadım burda yorumları kadıncağız gitmek istemiş eşi de götürebilirdi o da eglenirdi ben anlamıyorum cidden bu zihniyeti erkek gitsin eğlensin kadın çocuk baksın evde üstelik te niye gitmek istemis adamı niye rahat bırakmamışmiş neredeyse konu sahibi suclanmiş sanki çok uçuk bişey istemiş ... Kuzum sen bence bi kaç gün samimi olma kötü de davranma iyi ol hep kafanida dagit ac muzik ac tv bebisle vakit gecir he aglamak istiyosanda agla biraz rahatla 1 2 hafta snrada ayselere fatmalara gidiyom de bi akşam sinemaya gtcez de sen gelme de çocuğu at üstüne baksın görsün nası bi duygu gelmek istersede sen gelme kizkiza de çık 1 çay iç pasta ye
Eşiniz yanlıs yapmıs ama adam plan yapmıs essiz gidilecekmişDerdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..
Düğüne eşler birlikte gider. Diğer kişilerin kararlarına göre hayat yürümez.
Sadece erkeklerin olacağı bir düğün değil ki, bir iki eş gelmiyor diye bu yapılan çok yanlış.
..
Ancak böyle durumlarda eşler karşısındakine göre hareket etmeli.
Ne yapar eder tek gidecek bir yapıya sahipse yüzleri eskitmemek lazım.
Ben olmayacağını düşündüğüm bir konu için ısrar etmem.
Çünkü olmazsa sözüm çiğnenmiş olur ve sonu hoş olmaz.
Bu yüzden kendimi o duruma düşünmemeye çalışırım.
...
Şiddet olayına gelince , evet tartışırken el kolun oynamamasi lazım.
Özellikle erkeklere karşı. Çünkü şiddete meyilli biriyse karşılığını kötü verir ve parmak ucuyla bana dokundun diye de bahane üretir.
Kadın isterse tokat atsın erkeğe ki asla tasnif etmiyorum örnek vermek için diyorum , erkek bunun karşılığında şiddete başvurmamali.
Kızsın , bağırsın, boşasın v.s ama karşılığında kaba kuvvetle cevap vermesi adamlığı sığmaz.
...
Gidecek bir yerinizde olsa evi terk etmeyin zaten.. Gerek yok. Giden dönmek zorunda kalınca daha zor olur.
Evde tepkinizi , kırgınlığınızı ortaya koyun.. Eşref saatlerinizde de konuşmayı deneyin.
Hayır düğünden işe gitti gece vardiyasında bugunGeldi mi eve?
Hayır düğünden işe gitti gece vardiyasında bugun
Hayır düğünden işe gitti gece vardiyasında bugun
Haklı olduğun noktalar var. Bende eşim benimle plan yapıp sonrada iptal edince çok kızıyorum. Ama asla saygısızlık olmamalı karşılıklı. Siz tartışmayı nasıl baslatirsaniz tartışmanın seyri o yönde gider. Ben küfür edersem eşimde bana etme hakkına sahip olur, ben ona vurursam aynı şekilde... O yüzden ben gurur yapmayıp açık konuşma taraftarıyım. Şuna kırıldım, buna kızdım gibi. Bağırmadan. Benim eşim çok fevridir mesela. Hemen sesi yükselir, sinirlenir. Ben sakince oturup bitmesini beklerim. Hatta çay falan koyup içiyorum o arada. Sonra o bitirince derdimi anlatırım. Karşınızda ki insanın yapısını çözüp nabza göre şerbet vermeniz lazım. Evlilik zor. Çözülebilir bence, intikama gerek yok yani. Biraz duygu sömürüsü yap, benle plan yapmıştın söz verdin diye bozuldum falan de.. duygularını göstermen trip atmandan daha etkili olur. Uzun oldu kusura bakma
Birbirinizi boğmayın
Şiddet şiddeti doğurur.
Haklısın bu arada
Ne olursa olsun sen vursan bile sana vuramaz
Adamlık bunu gerektirir
Bence eşinizle konuşmalısınız. Böyle durumlarda hatamı anlayıp özürümü dilerim sonra onun hatasını ona söylerim ki o da özeleştiri yapsın. Şiddet kabul edilebilir bir durum değil elbet ama her zaman yapan birisi mi ya da buna yatkın biri midir Eşiniz nasıl bir insan bilmiyorum, fakat erkekler sık Boğaz edilmekten hoşlanmaz belki sizin de haklı sebepleriniz vardır evde bunalıyor olabilirsiniz vb. Eşinize bunları güzelce anlatın. Yaptığının sizi çok üzdüğünü de belirtin eğer umrunda olmaz hatta bu tarz şeylere devam ederse o zaman evi terk etme gibi şeyleri düşünün . Bebeğiniz varmış, kolay değil yuvayı terketmek. En iyisini siz bilirsinizDerdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..
Konusmayin bir süre.... sonra zaten bi sekilde barisirsiniz.... ayrica bi daha adama vurmayin.. vurmayinki daha buyuk olaylar yaşanmasın... türk erkegi bunlar anacim... siddet genlerinde var... aman ha...
Hep soylerim.. sinirliyken erkeklerin ustune gidilmesi taraftri değilim.... sinirler yatissin sonra baslayin konuşmaya.... allah korusun o sinirle dovseydi seni... sacini basini yolsaydi... ne olucakti.. gidicek yerimde yok diyosun.... siginma evine giderdin cok cok.. sonrasinda bosanma.. sonrasi ayri bi hikaye...
Valla bizim adamlarin sinirlerin tepelerinde geziyolar.. bide sen vurdunmu patlama ya hazir bomba olup patliyolar...
Bence eşinizle konuşmalısınız. Böyle durumlarda hatamı anlayıp özürümü dilerim sonra onun hatasını ona söylerim ki o da özeleştiri yapsın. Şiddet kabul edilebilir bir durum değil elbet ama her zaman yapan birisi mi ya da buna yatkın biri midir Eşiniz nasıl bir insan bilmiyorum, fakat erkekler sık Boğaz edilmekten hoşlanmaz belki sizin de haklı sebepleriniz vardır evde bunalıyor olabilirsiniz vb. Eşinize bunları güzelce anlatın. Yaptığının sizi çok üzdüğünü de belirtin eğer umrunda olmaz hatta bu tarz şeylere devam ederse o zaman evi terk etme gibi şeyleri düşünün . Bebeğiniz varmış, kolay değil yuvayı terketmek. En iyisini siz bilirsiniz
Umarım eşiniz hatasını anlar ve böyle bir şey bir daha yaşanmaz.
Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..
Çok komiksiniz.Asil siideti Siz uygulamisdiniz hem vurmayla Hem piskolojik, ne var Yani öyle anlasmislarsa birakin gitsinler..
biraz karsilikli hosgörü olmali, Bana esim gelme dese, birak zorlamayi gidelim dese üstüne gitmem biraz gurur lütfen!!!
Bana okuyunca keremcan in "vur bana "Video su geldi aklima resmen !!!!
Yani "vur Bana" demissiniz resmen
Günlerce konusmamak istiyorum bu adamla hatta yüzünü bile görmek istemiyorum.. Üstelik bana çocuk olmasa seni boşarım dedi ve defalarca git bu evden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?