- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.125
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kimsem yok diye bir şey olabilir mi canım??
Bebişin varya!!
Al onu çık dışarı gezin birlikte..
Evde oyunlar oynayın..
Bizim evde kaldigimizda programımız olmadığında tam da bunu yapıyoruz ve saat nasıl geçiyor anlamıyoruz
Konusmayı gerçekten istemiyorum.. Oda benimle konusmaz biliyorum konusmasn.. Giyindi süslendi ve gtti bense evde aglıyorm ona bu yaptığının cezasını vermek istiyorum gerçekten çok öfkeli ve üzgünümUzun süre konuşmayın bu adamla her ne olursa olsun size anlayışlı davranmalıydı hatasını anlamasını sağlayın
Benimle de plan yaptı ama banada verilmiş sözü vardı
Bir kere çok inatçısınız.
Hala Benimle de plan yaptı bana da söz verdi diyebiliyorsunuz.
Kimsenin eşi gelmiyorlarmış ısrarla gitmeye çalışmanız çok yersiz ve sinir bozucu.
Hatanızı biraz kabul edin, eşiniz de hatalı ama siz başlatmış oldunuz.
Daha önce şiddet uygular mıydı size bilmiyorum ama bu kabul edilebilir değil.
Bekleyin, ikinizinde sakinleştiğini düşündüğünüzde,
'Tamam bende de hata vardı, düğün için ısrar etmemeli ve ayağına vurmamalıydım. Karşılığı çok ağır oldu. Hiç beklemiyordum. Kendi yaptıklarım adına özür dilerim. Bir daha bu noktaya gelmemeyi umuyorum.'
Minvalinde bir konuşma işinizi çözer...
Söz verdiği de ne düğüne gitmekBana daha önce söz verdiği içindir belki
Eşinizin yaptığı hiç hiç doğru değil ama önce siz başlatmışsınız. Resmen eline koz vermişsiniz yani. Neden yaptın diye sorsanız "sen vurdun gözüm döndü" olacak cevabı. Bahanesi var yani. Keşke gidip duvara falan vursaydınız da ona elinizi sürmeseydiniz hiç. Bırakın nereye giderse gitsin düğüne mi cehennemin dibine mi... Götürmezse götürmesin evde kafanızı dinleyin sizde. Çok mu önemli tanımadığınız etmediğiniz düğüne gitmek?
Öyle düşünemedim o an.. Çok sinirlendim en cokta içimi yakan giyinip süslenip ben ağlarken gitti giderken kızımı öpüp banda sende ağlama dedi
Öyle düşünemedim o an.. Çok sinirlendim en cokta içimi yakan giyinip süslenip ben ağlarken gitti giderken kızımı öpüp banda sende ağlama dedi
Kardeşim sorun ne olursa olsun eşinin kaba kuvvete başvurması ciddi bir problem. Bence takılman gereken mesele bu...
ayyy ne intikamı yaşın kaç senin ya. Evlenmişsin çocuk yapmışsın ama olgunlasamamissinZaten bende buna takıldım. Nasıl davranmam lazım ne yapayım konusmak istemiyorum. Ama intikam almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?