Nasıl bir eş bu nasıl koca

Bugun dışarı çıkmayı planlanıyorum çocugu ona bırakıp belki bşraz iyi gelir.. Onunla asla konusmak istemiyorum.

Bugun dışarı çıkmayı planlanıyorum çocugu ona bırakıp belki bşraz iyi gelir.. Onunla asla konusmak istemiyorum.
İyi yaparsın ama daha kalıcı bişeyler bulman lazım. Bi el işi, bi kursa falan katılsan. Psikologlar bile öneriyolar, o şekilde kursa gelen çok kişi tanıyorum.
Sevdiğin şeyleri yap. Şimdi acı çekiyosun tabi çek, üzülme desem faydası mı olacak. o yokken bağır çağır biraz öfkeni at ama. bu durumda dertleşebileceğin bir arkadaş çok önemli. insanı gerçekten rahatlatıyor.

Bence biraz kendine
Bence biraz kendine zaman ver sevdiğin birşeylerle ilgilen inatlaşma, hatasını anlar ve özür diler, bu yetmez belki sana ama böyle davranmaması gerektiğini öğrenir. Daha önünüzde belki çok uzun zaman var ne demişler keser döner sap döner :)anneleri evet genelde laf söyletmiyorlar ama ne acı mutlaka kendilerinede böyle davranan biri vardır.kitap oku, resim yap hayatın kocandan ibaret olmasınki bu kadar anlayışsız ve kendine hak görmesin sende hassas olma.bende annemlere gidemem gitmemde açık kapım yok.ama kendime güvenirim. Zor olanla başa çıkmayı öğrenmek gerek.

Düğün sahibini tanımıyorsunuz, erkek erkeğe gideceklermiş, kimsenin eşi gelmiyormuş; siz neden gitmek için bu kadar ısrar edip, daha da ileriye gidip saldırganlaştınız ki ? Bir düşünün, siz kız arkadaşlarınızla buluşma ayarlıyorsunuz, kız kıza vakit geçireceksiniz ama aranızdan biri eşiyle gelmiş. Rahatsız edici değil mi sizce?

Eşiniz ise haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini. Evet, fazlaca tahrik etmişsiniz ama şiddete başvurması çok çirkince. En fazla alırsın ceketini çıkar gidersin, şiddete başvurmak da nedir? Haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini.

Boşanmak için önce işim olması lazım bu yıl o kadar çalışıp kpss ye atanmak için elimden geleni yapacağım.. Keske bir ailem olsaydı keske bana sahip çıksalarddı. Ama hayata yenik başladım
Arkadaşım senin şiddet gösteren bi eşin var. Düğüne gitmişsin gitme
Boşanmak için önce işim olması lazım bu yıl o kadar çalışıp kpss ye atanmak için elimden geleni yapacağım.. Keske bir ailem olsaydı keske bana sahip çıksalarddı. Ama hayata yenik başladım
Yok düğüne gitmek için niye ısrar ettiniz Yok önce siz vurmuşsunuz diyenlere dehşetle bakıyorum. Ya o erkek fiziksel olarak üstün, kadın isterse panter gibi üstüne atlasın vurmayacak! Önce o vurdu diye çocuğa el kaldırmak gibi birşey bu. Konu sahibi arkadaşım senin şiddet uygulayan yarın birgün sana ağır fiziksel ve psikolojik zarar verme ihtimali olan bi kocan var. Bi ruh hastasıyla aynı evde yaşıyorsun ve derhal ayrılma planı yapman lazımken KPSS atama filan beklemek lüks değil mi. Şimdi at kendini bi işe boşan sonra atama kovalarsın

Altı aylık bebegim var malesef şuan işe giremem aldıgım para bakıcı ya gider. Şuan tek çarem atanmak. Adam hala haklı gibi bana itici itici laf sokuyor. Hazırlandım çıkacaktım inadına o çıktı. Deli olcam ama sakinliğimi korkuyorum o gelince çıkarım gerçekten sinirlerim cok yıprandı annemde bende kalıyor. O kadında mutsuz annem ve babam boşanmış olmasa onlara sığınırım

yahu adama tekme atmak nedir? bu ne çocukluk böyle? gitmeyiver arkadaş ölecek misin gitsen? ne bu ısrar bu kadar sıkmayın şu adamları ya

O evde o adamla kalmak zorundaysanız söylediklerine filan takmamaya çalışın bari. Düz mesafeli bi iletişim kurun çocuğunuzla ilgilenin kendinizi psikolojik olarak korumaya çalışın bari. Umarım bi an önce feraha çıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…