- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.125
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Özel de bulsam da bebeğime kim bakacak? Annemde çalışıyor. Bakıcı ya da ancak aldıgım para gider. Öğretmenim.Kovmuş bile seni. Seni sevmiyor demeki ki. Mesleğin nedir? Özel sektörde iş bulamaz mısın?
Hiçbir sebep şiddeti haklı kılmaz.Asil siideti Siz uygulamisdiniz hem vurmayla Hem piskolojik, ne var Yani öyle anlasmislarsa birakin gitsinler..
biraz karsilikli hosgörü olmali, Bana esim gelme dese, birak zorlamayi gidelim dese üstüne gitmem biraz gurur lütfen!!!
Bana okuyunca keremcan in "vur bana "Video su geldi aklima resmen !!!!
Yani "vur Bana" demissiniz resmen
Ama neticede vurmak istemedim falan o bu olmaz .Zaten gergin bir ortam mevcut ve zıtlaşma var aranızda.Keske keske keske olsa ama yok kimsem.. Annemin evi var orda yenge abim var sıkıntıdan dolayı onlar oradalar. Ben gerçektn vurmak için degil yani ayağına vurdum böyle tepki beklemiyordm
Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..
Eşiniz etkiye tepki yapmış sadece , bütün suçu size buldum resmen kavga etmek için bahane aramışsınız.Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..
Birde bebeğin var ve malesef ülkede erkekler hep haklı görülüyor. Boğum Boğum cocuk bak biryere çıkma.evin şımarık erkeği çıksın düğüne gidiyorum.sen otur bak ben gideyim.biraz alabilen biriyse ki sağolsun kızarım anlatırım derdimi anlar kocam uyanır düşüncesizliğinden yada vicdan yapar senin istediğin bir yer varsa oraya başka zamana plan yapılır yada istediğin yere bırakılır, şuan hamileyim şikayetçi olduğum kabullenemediğim çok şey var adil olmayan.üstüne yükü aldıkça binerler. Annene destek olman güzel ama herşeyi saklamaya üstüne ağırlık olarak almaktan vazgeçmek lazım bence.ailesi yok mu bu adamın annesi.ne utanç vericidir şiddet uygulayan bir adamın annesi olmak. kendin ve bebeğin için güçlü ol, çaresiz lütfen hissetme, sabırlı ve sakin düşün.
Konuşmanız lazım başka türlü olmaz. Giderek, kaçarak, susarak, trip atarak olmaz. Haksız olduğun yerler için özür dile. Ama onun sana vurmasından dolayı çok kırıldığını anlatmaya çalış. Ama sakin ol bağırıp çağırma. Önceden ağla ağlayabildiğin kadar o yokken stresini at. Bu konuşma işi çok zor biliyorum, ben de yapamam çoğu kez. Ama yaptığımda benden rahatı olmaz.
Ya normalde kadın şiddetine yıkılır buralarAma... neyse konuşmıyciğim daha fazla
Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..[/OTELE]
Sizinle evlendi diye eşinizle her yere gidebileceğini mi düşünüyorsunuz ? Tabiiki gidin gitmeyin demem ama evlenecek kişileri tanımıyorsunuz. Kendi arkadaşı ve arkadaşlarıyla gitmek için plan yapmış . Arkadaşlarının eşleri de gelmiyor . Ne yapacaksınız orada ???? Şiddetin azı coğu olmaz . Sizde uygulamışsınız , eşinizde uygulamış. Ben burda kesinlikle eşinizi savunmuyorum .
bunun adı 'intikam isteği' bence. intikam almak istiyorsunuz çünkü sizin canınızı yaktı. O yüzden onun da canı yansın istiyorsunuz. Erkeklerin bu durumlarda kaba kuvvete başvurmasının nedeni budur. Güçleri yeter çünkü, öfkeden vurur kırar ama kadının gücü yetmez. yetse, o da vuracak. Yetmediğinden biz de yatakları ayırıyoruz, konuşmuyoruz, kapris yapıyoruz. Halbuki bir bilseniz, iki yol da birbirinizin arasını açmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.Bugune kadar hep konuşmaktan yana oldum ama inanın onu görmek bile istemiyorum buna soğumak mı denir öfke mi denir adını koyamıyorum ama acı çeksin istiyorum dün eğlenip güldü ben burda ağlarken şimdi de onun acı çekmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?