• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir eş bu nasıl koca

Kimsem yok diye bir şey olabilir mi canım??
Bebişin varya!!:KK20:
Al onu çık dışarı gezin birlikte..
Evde oyunlar oynayın..
Bizim evde kaldigimizda programımız olmadığında tam da bunu yapıyoruz ve saat nasıl geçiyor anlamıyoruz:spor:

Ah kızım o olmasıydı ne olurdu.. Hayatt kimsem yok. Bu duyguya o kadar kapıldım ki kızım da büyünce beni bırakıp gidecek gibi

Uzun süre konuşmayın bu adamla her ne olursa olsun size anlayışlı davranmalıydı hatasını anlamasını sağlayın
Konusmayı gerçekten istemiyorum.. Oda benimle konusmaz biliyorum konusmasn.. Giyindi süslendi ve gtti bense evde aglıyorm ona bu yaptığının cezasını vermek istiyorum gerçekten çok öfkeli ve üzgünüm

Bir kere çok inatçısınız.
Hala Benimle de plan yaptı bana da söz verdi diyebiliyorsunuz.
Kimsenin eşi gelmiyorlarmış ısrarla gitmeye çalışmanız çok yersiz ve sinir bozucu.
Hatanızı biraz kabul edin, eşiniz de hatalı ama siz başlatmış oldunuz.
Daha önce şiddet uygular mıydı size bilmiyorum ama bu kabul edilebilir değil.
Bekleyin, ikinizinde sakinleştiğini düşündüğünüzde,

'Tamam bende de hata vardı, düğün için ısrar etmemeli ve ayağına vurmamalıydım. Karşılığı çok ağır oldu. Hiç beklemiyordum. Kendi yaptıklarım adına özür dilerim. Bir daha bu noktaya gelmemeyi umuyorum.'
Minvalinde bir konuşma işinizi çözer...

Bir kere çok inatçısınız.
Hala Benimle de plan yaptı bana da söz verdi diyebiliyorsunuz.
Kimsenin eşi gelmiyorlarmış ısrarla gitmeye çalışmanız çok yersiz ve sinir bozucu.
Hatanızı biraz kabul edin, eşiniz de hatalı ama siz başlatmış oldunuz.
Daha önce şiddet uygular mıydı size bilmiyorum ama bu kabul edilebilir değil.
Bekleyin, ikinizinde sakinleştiğini düşündüğünüzde,

'Tamam bende de hata vardı, düğün için ısrar etmemeli ve ayağına vurmamalıydım. Karşılığı çok ağır oldu. Hiç beklemiyordum. Kendi yaptıklarım adına özür dilerim. Bir daha bu noktaya gelmemeyi umuyorum.'
Minvalinde bir konuşma işinizi çözer...

Biraz inat ettim kabul ediyorum. Böyle bi Konusmayı anlayacak bir adam degil o.

Eşinizin yaptığı hiç hiç doğru değil ama önce siz başlatmışsınız. Resmen eline koz vermişsiniz yani. Neden yaptın diye sorsanız "sen vurdun gözüm döndü" olacak cevabı. Bahanesi var yani. Keşke gidip duvara falan vursaydınız da ona elinizi sürmeseydiniz hiç. Bırakın nereye giderse gitsin düğüne mi cehennemin dibine mi... Götürmezse götürmesin evde kafanızı dinleyin sizde. Çok mu önemli tanımadığınız etmediğiniz düğüne gitmek?

Eşinizin yaptığı hiç hiç doğru değil ama önce siz başlatmışsınız. Resmen eline koz vermişsiniz yani. Neden yaptın diye sorsanız "sen vurdun gözüm döndü" olacak cevabı. Bahanesi var yani. Keşke gidip duvara falan vursaydınız da ona elinizi sürmeseydiniz hiç. Bırakın nereye giderse gitsin düğüne mi cehennemin dibine mi... Götürmezse götürmesin evde kafanızı dinleyin sizde. Çok mu önemli tanımadığınız etmediğiniz düğüne gitmek?

Öyle düşünemedim o an.. Çok sinirlendim en cokta içimi yakan giyinip süslenip ben ağlarken gitti giderken kızımı öpüp banda sende ağlama dedi

Bebek'le tanımadığınız kişinin düğününde ne yapacaktınız

Evde bunalmış olabilirsiniz gider 3-5 insan yüzü görürüm diyebilirsiniz ama onlar erkek erkeğe oturup çıkıp sigara vs içecekler

Siz masada vs yalnız kalmayın diye gelme demiş işte

Söz verdin ama demek yerine saldırmışsınız o da berbat davranmış

Öyle düşünemedim o an.. Çok sinirlendim en cokta içimi yakan giyinip süslenip ben ağlarken gitti giderken kızımı öpüp banda sende ağlama dedi

Ben şuna inanıyorum erkekler bizim kadar duygusal değiller ve tek yönlü düşünüyorlar. Biz hem duygusalız üstelik çok yönlü düşünüyoruz. Yaptığından pişman olacaktır, geldiğinde size sırnaşacaktır. Ki, normalde şiddet varsa boşanarak sonuçlanmalı diyorum ama genelde size sizin ona vurmanızdan sonra şiddet uyguluyorsa şartlar eşitleniyor bazen.. Saygınızı korumaya çalışın lütfen ama ipin ucu kaçıyorsa da ipi kesmek en mantıklısı. Ben de bana birisi vursa o an gözüm görmez bir el kol yaparım yani karşındakini gözü görmüyor insanın malesef.. :KK20:

Ben eşimin arkadaşının düğününe gitmek için uçakla 1000 km yol gittim , düğünün olduğu şehir memlekete yakındı "canım hiç çekmiyor düğün falan , sen tek gitsen ben memlekete geçsem darılır mısın?" dedim eşim Yok deyince uça uça kaçtım düğünden. Gerçekten düğüne gitmek için bu kadar ısrar ne anlamsız. Hatanızın farkındasınız siz de zaten , adamı zorlamışsınız çocuk gibi ısrar edip , ayağına da vurunca o da kendini kaybetmiş. İkiniz de hatalısınız ama sen bir adım daha öndesin

Vallahi sizden bişey anlamadım ben, arkadaşlarının eşi gitmezken iraya gidip ne yapmayı düşünüyordunuz? Ayrıca adama vuruyorsunuz. Ki en sinir olduğum hareketlerden biridir el ayak hareketleri. Onun yaptığını asla savunmuyorum ama konuyu saçma sapan bir inatla başlatan sizsiniz.

Kardeşim sorun ne olursa olsun eşinin kaba kuvvete başvurması ciddi bir problem. Bence takılman gereken mesele bu...

Hımm, anladığım kadarıyla evinizde fiziksel şiddet karşılıklı. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama ben olsam onun da aynı şekilde hissedeceği bir ortam yaratır ve bir ak sakallı dede gibi ders çıkarmasını sağlardım.

Back
X