Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mutsuzum kızlar...Allah başka dert vermesin aslında ama moralim çok bozuk çöktüm resmen.Daha öncede konu açmıştım ben İstanbul'dan Karabük'e ünv. okumaya gidiyorum çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bölümü kazandım.Bugün kayıta gittik.Okulu beğendim kalacağım yurdu da Safranbolu çevresini de beğendim.Fakat gelin görün ki ben İl olarak Karabük'ü beğenmedim yani oralı olanlar olabilir aranızda kimseyi kırmak istemiyorum sadece darlandım orayı görünce içime kötü bir his geldi dağlar üstüme üstüme geldi resmen.Koca ana kampüste olucam ünv hoşuma gitti yanımda annem vardı pek anlaşamayız ama ondan ayrılacağımada çok üzüldüm.Her şeyi geçtim sevgilim var bu bir gün içinde onu nasıl özledim anlatamam oysa dün görüşmüstük yani görüştükten sonrada yola çıkmıştım.Şuan ona sarılıp saatlerce ağlayasım var o derece moralim bozuldu.Bu sadece banamı oluyor anlamadımkii....Orada herkesten uzakta terkedilmiş gibii varmı aranızda Karabük'te okuyan ?? alışırmıyım sizce İstanbula gelince gözlerim parladı evime gelince tarif bile edemiyorum mutluyum evimde olduğum için ama 19 gün sonra gidiyorum :////
Çok mutsuzum kızlar...Allah başka dert vermesin aslında ama moralim çok bozuk çöktüm resmen.Daha öncede konu açmıştım ben İstanbul'dan Karabük'e ünv. okumaya gidiyorum çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bölümü kazandım.Bugün kayıta gittik.Okulu beğendim kalacağım yurdu da Safranbolu çevresini de beğendim.Fakat gelin görün ki ben İl olarak Karabük'ü beğenmedim yani oralı olanlar olabilir aranızda kimseyi kırmak istemiyorum sadece darlandım orayı görünce içime kötü bir his geldi dağlar üstüme üstüme geldi resmen.Koca ana kampüste olucam ünv hoşuma gitti yanımda annem vardı pek anlaşamayız ama ondan ayrılacağımada çok üzüldüm.Her şeyi geçtim sevgilim var bu bir gün içinde onu nasıl özledim anlatamam oysa dün görüşmüstük yani görüştükten sonrada yola çıkmıştım.Şuan ona sarılıp saatlerce ağlayasım var o derece moralim bozuldu.Bu sadece banamı oluyor anlamadımkii....Orada herkesten uzakta terkedilmiş gibii varmı aranızda Karabük'te okuyan ?? alışırmıyım sizce İstanbula gelince gözlerim parladı evime gelince tarif bile edemiyorum mutluyum evimde olduğum için ama 19 gün sonra gidiyorum :////
bunu okurken ağladım bende onun kac senedir minik yastığı duruyo ama giderken ustundeki en son kokusu sinen biseyini atletini fln götürmeyi düsünmüstüm bak sende almıssın duygulandım nedense insallah yazdıklarınız gibi olur diğer arkadaslarada tesekkür ederim haftaya pazar orada olmus olucamalışırsın gülüm, alışırsın bebeğim gün gelir öyle şeylere alışırsın ki...senin yazdığın benim üniyi kazandığım ilk seneyi hatırlattı. ben de kırşehiri kazanmıştım ama hiç istemiyorum nasıl hem de anlatamam...sonuçların açıklandığı gün baygınlık bile geçrimişim hatırlamıyorum...bir de memleketim yani düşün artık. bir de sevgilim vardı. yeni başlamıştık daha 3 ay anca olmuştu . o es es ben kırşehir. bir zoruma gitti anlatamam. ailemden , sevgilimden ayrılmak...daha 9 gün olmadan eve geri geldim. ev yakın ankara olunca...kırşehir zaten sosyal hayat yönünden sıfır hele büyük şehirlerden gelenler için zulüm...babam benim ilk dersimin bitmesini beklemiş kampüste sonra gitti.giderken boğazım düğümlendi. o zaman anladım. hani bazıları özgürlük aileden kurtulma olarak gördükleri üniyi ben gurbetlik olarak gördüm. tabiki sevgilii hasreti de çok koyuyor. en çok kokusunu özlüyorsun...ben bu yüzden kokusu sinmiş tşörtünü almıştım yanıma her gece onunla yatardım...4. sınıf olanlara çok gıpta ederdim. daha yolun başındaydım, toydum...ama şu an 4. sınıfım 3 seneyi yedim..ya da o beni yedi evet ilk baştaki gibi özlem olmasa da içinde hep bir burukluk oluyor hele ailesinin yanında olup üni okuyanları gördükçe....ama geçiyor merak etme...geçiyor. bir insanın üni hayatı ya çok iyi geçer ya da borumbok :) benim bok gibi geçenlerden...aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum artık çok mücadele verdim...inşallah çok iyi bir üni hayatı geçirirsin kuzum...hep gülerek andığın anılar...erkek arkadaşınla da özlem ayrılık tan dolayı kavgalarınız olacak ama sana tavsiyem birbirinizi kırmayın lütfen zaman geçiyor gerçekten birbirinizi fazla sıkmadan ama nasıl olsa görmez haberi olmaz demeden yalansız bir aşk yaşayın...benim ilşkim hala sürüyor 3.5 yıl olacak...ama birbirimizi vakti zamanında o kadar çok kırmışız üzmüşüz ki şu an hepsi düğüm düğüm boğazımda...sen bunları yaşama . uzakta ilişki yürümez diyenlere de inanma çok da güzel yürüten arkadaşlarım var. bi biz birbirimize fazlasıyla uzağız ve de zamanında çok çektirmişiz. inşallah hakkında hayırlısı olur canım.en önemlisi huzur.inşallah hep huzurlu olursun...