- 18 Temmuz 2023
- 1.300
- 4.531
- 53
- 28
- Konu Sahibi DarkAngel1234
3 aylık evlilik için mi bu tantana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanması için geçerli sebep olur tabii ki54 yaşında niye para için evlenmesin ki?
Belki ikinci evliliği.
Adamin da öyle.
Ben o yaşta çok aşık olmadıkça kara kaşı kara gözü için evlenmem.
Söz verilmiş alinmamis.
Gayet boşanması için yeterli bir sebeb.
Tamamen yanlış kişiden kasıt nedir, sırf ziynet eşyası almadı diye yanlış biri olduğuna mı karar verdiniz? Üç ayda ne yaşamış olabilirsiniz?Hayir burada paylaşmak istediğim sadece inanarak evlendiğim kişinin tamamen yanlış çıkması. Ben bir kadın olarak üç aydır yaşadığım ve maruz kaldığım şeylerin üstüne bir çıkış yolu bulmak. Sadece destek
Tamamını okumadınız sanırım. Kişiden ilk günden beri psikolojik şiddet görmeye başladım. Bosanma halinde ne yapabilirim durumum kötü diye sordum sadece. Belki tam ifade edememiş olabilirimTamamen yanlış kişiden kasıt nedir, sırf ziynet eşyası almadı diye yanlış biri olduğuna mı karar verdiniz? Üç ayda ne yaşamış olabilirsiniz?
O üç ayı bir de bana sorun. Bu yaşta hazmedilir şey değilmiş onurun rencide edilmesi. Rabbım herkesi kalbi ile nafakalandirsin ne diyebilirim baska3 aylık evlilik için mi bu tantana![]()
Maddi çıkar amaçlı evlenilmesi kusurdur. Bana ev verecekti, altın takacaktı, araba alacaktı almadı boşanıyorum demek kusur yükler tarafa. Amaç evliliği devam ettirme değildir. Evlilik içinde kusur farklı aynen yazdığın gibi. İnsanlar karıştırıyor.boşanması için geçerli sebep olur tabii ki
güveni zedelenmiştir, itimat edemem, devam edemem der, çok anlaşılır
kaldı ki evlilik içinde de adamın tavırlarından hoşnut değil zaten
ancak evlilik içinde kusur başka şeydir
borçlar hukukuna göre alacak-verecek hak-edim başka şeydir
nedense kadınlarımızın bu terimlerle ilgili ciddi sorunları var zaten.
yalnız "bana ev alacaktı altın takacaktı" diyip alacağını (!) tahsil etmeye çalışan kadına siz burda bir de diyorsunuz ki öyle bir şey derse "para için evlendiydim" demiş olur, kendisi kusurlu çıkar.Maddi çıkar amaçlı evlenilmesi kusurdur. Bana ev verecekti, altın takacaktı, araba alacaktı almadı boşanıyorum demek kusur yükler tarafa. Amaç evliliği devam ettirme değildir. Evlilik içinde kusur farklı aynen yazdığın gibi. İnsanlar karıştırıyor.
Evet davayı kaybeder. Yanında başla şeyler gerekli. Atıyorum mesela maddi durumu iyi dedi, borçlu çıktı, geçinemiyoruz, ekonomik şiddet görüyorum vs . Öyle alacaktı almadı ben haklıyım ile olmuyor.yalnız "bana ev alacaktı altın takacaktı" diyip alacağını (!) tahsil etmeye çalışan kadına siz burda bir de diyorsunuz ki öyle bir şey derse "para için evlendiydim" demiş olur, kendisi kusurlu çıkar.
iyice batar yani.
siz o 3 ayda ne yaşadıysanız bunları gerekçe gösterin, boşanırsanız yaniO üç ayı bir de bana sorun. Bu yaşta hazmedilir şey değilmiş onurun rencide edilmesi. Rabbım herkesi kalbi ile nafakalandirsin ne diyebilirim baska
Psikolojik siddete maruz kalmak ne peki? Ve bu durumu evde iki kişi harici gören duyan bilen yokken nasıl kanitlayabilirim?Maddi çıkar amaçlı evlenilmesi kusurdur. Bana ev verecekti, altın takacaktı, araba alacaktı almadı boşanıyorum demek kusur yükler tarafa. Amaç evliliği devam ettirme değildir. Evlilik içinde kusur farklı aynen yazdığın gibi. İnsanlar karıştırıyor.
İki kişi ile kanıtlayacaksın. Sana tavsiyem sana mesaj atmasını sağla. Sen her zaman daha ılımlı yaz mesajlarında. İçini döken bir mesaj at mesela konuşma başlat. Daha iyi delil olmaz.Psikolojik siddete maruz kalmak ne peki? Ve bu durumu evde iki kişi harici gören duyan bilen yokken nasıl kanitlayabilirim?
Peki neden boşanmıyorsunuz 3 ay önce nerde yaşıyordunuz aynı yere dönemez misiniz?Psikolojik siddete maruz kalmak ne peki? Ve bu durumu evde iki kişi harici gören duyan bilen yokken nasıl kanitlayabilirim?
3 ay önce nasıl geçiniyordunuz?Tamamını okumadınız sanırım. Kişiden ilk günden beri psikolojik şiddet görmeye başladım. Bosanma halinde ne yapabilirim durumum kötü diye sordum sadece. Belki tam ifade edememiş olabilirim
Ablacım hepi topu üç aydır evlisin zaten, ne çekmiş olabilirsin. Biraz drama queenlik sezdim sende. Boşa gitsin Allah’ın çakalını.Soğuk su iç ve magduriyetine katlanmaya devam et. Tamamen haklısınız. İnsan evin içinde maruz kaldığı psikolojik şiddeti de kanitlayamiyor. Baska kimse yok ki. Duyan sadece sensin.
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.Psikolojik şiddet dediğim olayda ise bana karnın doyuyor yetmez mi demesi. Yani olay bu yaşta o kadar hazmedilecek bir durum değil. Anlayana tabii