Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık görüşmek istemiyorum demenin nesi kırıcı? Kırıcı olmayacağım diye kendinize dert ediyorsunuz sonra da çok daha kırıcı oluyorsunuz. İnsanı uzun süre aptal yerine koymak daha kırıcı benceyakın bir arkadaşımla olan arkadaşlığımı kırıcı olmadan nasıl bitirebilirim? Daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı mesajlarına geç dönmek ya da aramalarına dönmemek bir çözüm mü?
arkadasliginizi bitirme nedeniniz nedir kiyakın bir arkadaşımla olan arkadaşlığımı kırıcı olmadan nasıl bitirebilirim? Daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı mesajlarına geç dönmek ya da aramalarına dönmemek bir çözüm mü?
Niye kendinizi ergen durumuna düşüresiniz ki ? Olmuyorsa olmuyor, alın karşınıza net olarak söyleyin. Atla deve mi ?yakın bir arkadaşımla olan arkadaşlığımı kırıcı olmadan nasıl bitirebilirim? Daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı mesajlarına geç dönmek ya da aramalarına dönmemek bir çözüm mü?
çok güzel bir cevap, çok teşekkür ederimbence birini hayatindan cikarirken insanlara geribildirim vermek önemli. belki insanlari rahatsiz eden tarafi var - farkina varirsa zamanla kendini duzeltecek kendi icin iyi olacak.
ha sen ne yapıyorsun diyorsan arkadasliga ve neden biteceğine bağlı. sacini cekerek olayli ayrıldığım da oldu heryerden engelleyip bitirdigim de, bulisalim ins cnm ya diye diye arayi actigim da, "ataerkil salak salak fikirlerini duymaya tahammul edemiyorum, ikimizin de iyiligi icin lutfen konusmayi keselim" dedigim de :))
bitecek bir dostluk zaten deger verene aci verir. o yuzden yapacak bir sey yok. bir sekilde bitir.
bazen bazi seyleri zamaninda kesmek - tadinda bırakmak lazim
Ben yaptım bir süre kimseyle kontağa girmek istemiyorum lütfen beni bir süre arama yazdımyakın bir arkadaşımla olan arkadaşlığımı kırıcı olmadan nasıl bitirebilirim? Daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı mesajlarına geç dönmek ya da aramalarına dönmemek bir çözüm mü?
Ben yaptım bir süre kimseyle kontağa girmek istemiyorum lütfen beni bir süre arama yazdım
En son oydu çok şükür
Beni aşşagı çeken bir insan dı hep bel altı geyigi yapan tuhaf bir insandı çocukların kreşinden tanışmıştık çok şükür en sın 5 sene önce gördüç
Ben böyle bişey yaşamıştım. Hep dua ederdim Allahım benim sebebimle olmadan beni ondan uzaklaşır diye. Bir süre sonra kaçtı gitti kendisi sonrada hiç görüşmedikyakın bir arkadaşımla olan arkadaşlığımı kırıcı olmadan nasıl bitirebilirim? Daha önce buna benzer bir şey yaşayan var mı mesajlarına geç dönmek ya da aramalarına dönmemek bir çözüm mü?