ne tanıdık bir konu ve ne tanıdık bir adam.
madde madde yazdıgın herşeyi yaşadıgın anlar gözümde canlandı çünkü aynılarını bende yaşadım..kaç yıllık evlisin orayı kaçırdım ama ben artık 8.yılın içindeyim ve bu yıl yeter deyip noktayı koyacagım anda tedaviyi kabul ettı ve terapiye gidiyoruz..
onun asla ve asla terapiye yanaşacagını düşünmezdim ama bi şekilde buna mecbur bıraktım..ilk terapi çıkışı yıne kavga etti ama ben tehditle yine götürdüm ve devamını getirdi..terapiste bile düşman kesildi ilk başta ama zamanla sanırım aştı bunu ve şuan sorunsuz gidiyor..
bu benım koydugum son şarttı.ya gidersin terapiye yada boşanıcaz diye ki ben dilekçeyi falan hazırladım gönderdim ona ve yarın mahkemeye gidiyoryum dedim..
artık kendımı bır yana bıraktım 5 yasında bir cocugum var ve onu düşünmek zorundayım..
yaklaşık 1-1,5 aydır iyi..ama ya terapilerin faydası yada yine taktıgı maskeden iyi davranıyor bılmıyorum..bu tiplere asla güvenılmez onu çok yi biliyorum..
arkadaşın biri yazmıştı yukarılarda,bu tipler sözleri dinlenmediğinde bi geri adım atıyolar diye aynen öyle ama bu yeni planlar ve stratejıler olusturmak için bence..
birde o sizin üstünüze geldıgınde kendınızı aklamaya savunmaya calısmak boşa kürek çekmek..
bana göre yapılacak en mantıklı şey sizinde ona saldırmanız..
ben mesela bu narsizmi araştırıp her özelliği onda görünce,bana sözlü saldırılarında bende ona saldırdım..
sen hastasın şuan bi atak geçiriyosun,tamamen narsist kişilik bozuklugunun etkısındesın bunların hiçnbiri gerçek düşüncelern değil hastalık yüzünden bu haldesın,yazık koca adamın düştüğü şu hale bak,agzından cıkanlara bak vs.. diye..ve dırdırı bitince atak geçti sanırım ama yine gelecek ve sen tedavi olmadıkca senı asla kaile ve ciddiye almıycam diye bende ona cok konustum..ve bir süre sonra her saldırısında benden aynı tepkıyı gördükçe sinirleri bozulmaya başladı..
düşünsenize br narsistin en zevk aldıgı olayı yanı laf sokmalarını dinlemeyen ve karşı atakla sürekli sen hastasın diyen biri var karşısında..onun için çok sinir bozucu..