Narsistmiş! 😱

Kızınızı da alıp hepsinden uzaklaşsanız

üzülme be benneyanginlargordum , öldüm ama yenilmedim, şunu da yapsaydım dediğim hiçbirşey kalmadı, mezar taşıma narsistlerle savaşarak öldü yazdırıcam
Çok üzüldüm, pes etmeyin lütfen. Ben hala o gücün içinizde olduğuna inanıyorum. Çıkarın hepsini hayatınızdan. Sağlığınıza odaklanın onların yaptıkları umrunuzda olmasın

Bu süreçte nasıl tepki verdiler peki. Engellediniz mi her yerden ? Kurtulmanıza sevindim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi bundan sonra

Çok üzüldüm, pes etmeyin lütfen. Ben hala o gücün içinizde olduğuna inanıyorum. Çıkarın hepsini hayatınızdan. Sağlığınıza odaklanın onların yaptıkları umrunuzda olmasın
iyi dileklerin ve umudun için çok teşekkürler canım ama benim durumum o noktayı çoktan geçti,umursamamaya çalışıyorum ama düşün sürekli sırtından vuran şeytanların biriyle aynı evde yaşıyorsun, diğerleri de en yakınların, ne kadar umursamasan da hep diken üstü....şu anda hayatta olmam bile mucize aslında ama dedim ya iyi dayandım ben, yine de bitti artık, hastalığımı da seviñcle kabullendim zaten, artık pes edebilirim diye bir rahatlık geldi üstüme...düşün yorgunluğum ne derece

Yaa kıyamam sana kıyamam... İnşallah her şey yoluna girer hakettiğin gibi yaşarsın. İnşallah iyileşebilirsin. Kızının güzel günlerini gör sen

Yaa kıyamam sana kıyamam... İnşallah her şey yoluna girer hakettiğin gibi yaşarsın. İnşallah iyileşebilirsin. Kızının güzel günlerini gör sen ❤

ağlattın beni kız sabaha karşı sabaha karşı kıyamam deme ama , acımana gerek yok valla bak çok iyi savaştım, elimden geleni yaptım, delirmeden , ruhumu karartmadan mücadele ettim, beni tanısan gurur duyardın, üzülme sakın inşallah kızımın bikaç yıl daha yanında olucam, inşallah ...

Eminim çok iyi savaştığına. Ama şu hayatta hep kötülerin daha huzurlu olmasına katlanamıyorum işte... Annem geldi aklıma. O da savaşçı bir kadındır, zor bir hastalık atlattı iyileşti. 1 yıl kadar kemoterapi aldı hastanede yattı ama iyi şimdi. O ilaçların etkileri illaki oluyor vücuda ama buna şükür. Çok gençsin tüm kalbimle iyileşmen için dua ediyorum. Sende umudunu kaybetme

ya sen nerden çıktın gece gece, ilâhi işaret misin? melek misin? şu yazdıkların beni hem ağlattı hem de öyle iyi geldi ki, umarım en dar zamanında seni de melekler kollasın, anneciğinle sen de uzun mutlu bir ömür sürün inşallah kuzum

geçmiş olsun ne hastalığınız var aceba özel olmazsa

Valla aynı duygular içindeyiz. Çok teşekkür ederim inşallah yıllar sonra kocanı gömmeyi nasip etsin Allah kızın da senin sayende çok akıllı ve çok güçlü olacaktır eminim. Çünkü öyle olur...

42 yaş ve ölüm ,ikisi yanyana inanın hiç güzel durmuyor. Yaşayın,evladınız için tutunun hayata,siz çok güçlü ve yorumlardan bildiğim kadarıyla aklıselim bir kadınsınız Piraye.
Silkinip hepsini hayatınızdan atacağınıza ve iyi olacağınıza inanıyorum ben.

güzel yorumunuz için minnettarım dostum iyiyim zaten, vicdanim rahat enazından, elimden geleni yaptım, yapıyorum, hala gülüyorum , anne olunca pes etmek bile lüks işte, biliyorsunuz...

güzel yorumunuz için minnettarım dostum iyiyim zaten, vicdanim rahat enazından, elimden geleni yaptım, yapıyorum, hala gülüyorum , anne olunca pes etmek bile lüks işte, biliyorsunuz...
Allah evladınızı size ,sizi evladınıza bağışlasın en içten duam bu oldu bugün.
Kahramanısınız kızınızın ve elinizden gelmeyeni bile başarırsınız isterseniz zira bir annenin evladı için yapamayacağı hiçbirşey yok.
Asla vazgeçmek,pes etmekte yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…