- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.745
- 44
-
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Allah sizede kolaylık versin benimde 2.evliliğim kolay kolay bosanamam diyordum ama adam beni aldattı boşanmayıp daha ne yapayım, zor ya adam gibi adam yok malesef
Her evlenen mutlu mu sanıyorsunuz acaba bu adamla evlenirsenGelmişim 39una...Neyin tadını çıkarıcam bu saatten sonra...Sözde onu sevmiştim, evlenip benim de bi eşim olacaktı mutlu olacaktık ...Ama şu yaşadıklarıma bak
Her evlenen mutlu mu sanıyorsunuz acaba bu adamla evlenirsen
Bu yaşadıklarının daha da beterini yaşayacaksın, neden bile bile bunu yasamak istiyorsunuz akil alır gibi değil
Ben üzülmüyorum çünkü kader inanıyoruz, keşke böyle olmasaydı ama oluyorÇok üzüldüm..2. Bir şans bile boşa çıkıyor
Sorunuzu anlamadım |
Ayrılmıyor değil sizi kullanıyor ,bu kadar zayıf mısınız engelleyin her yerden ararsa yazarsa cevap vermeyin ,psikologa gidin geri dönmesi sizinde hoşunuza gidiyor belliO da ayrılmıyor..bi süre sonra yine arıyor
Ayrılmıyor değil sizi kullanıyor ,bu kadar zayıf mısınız engelleyin her yerden ararsa yazarsa cevap vermeyin ,psikologa gidin geri dönmesi sizinde hoşunuza gidiyor belli
Niye bu kadar üstüne düşüyorsun
Adamı şımartmışsın
Narsist falan değil
Sen alttan alıp her küslükte adım atarsan oda kendini haklı görür hep
Sorunlu insanla niye birliktesin o zamanYaşadıklarımı bilmiyorsunuz...narsist falan değil diyorsunuz ama psikolojik sorunları var narsist özellikleri gösteriyor...her küslükte de ben adım atmadım o da attı...
Çok şükür aldatma durumları yok inşaAllah da olmazAllah sizede kolaylık versin benimde 2.evliliğim kolay kolay bosanamam diyordum ama adam beni aldattı boşanmayıp daha ne yapayım, zor ya adam gibi adam yok malesef
Çok şükür aldatma durumları yok inşaAllah da olmaz
Allah'ım yardım etsin
Erkek arkadasinizin lzellikleri nelerdi merak ettim , benimde suphelerim var
Sorunuzu anlamadım
Erkek arkadasinizin lzellikleri nelerdi merak ettim , benimde suphelerim var
Size yazmadım nickini yazdığım hanım efendiye sordum.Anlamadım?