Narsist kurbanı olup ayrılmayı ve atlatmayı başaran var mı?

Konuya en basına ekleme yaptım...iyi yönleri için katlanmıştım..Başkasında hepsini birarada bulamam diye ve iyi olduğu zamanların hatrına seviyordum..ama son zamanlarda bana karşı çok acımasız oldu nedense

Aynen aynısı...Her şeye he diyemedim işte..Yalan huyu var mesela kendini zeki beni aptal zannettiği için anlamayacağımı zannediyor ama ben anlıorum...Hem de hiç gereksiz yere yalanlar...Neden diyorum ne gerek vardı dogrusunu adam gibi söyleseydin ben anlamayacak biri değilim diorum...Sebep sensin diyor yine ben suçlu oluyorum..

Bi konuda yanlışı varsa mesela neden yapıyorsun derim, kavga çıkar eşşek gibi azarlar insanı, günümü mahvettin der sözünü keser konuşturmaz...Ben de yazıya döküyordum bu sefer de maşallah beni hedef tahtasına koyup güzel döşemişsin der...Çıldırma noktasındayım hep...Siz neden kaçıp kurtulmadınız o zaman??

Sanirim benim eski erkek arkadasimdan bahsediyorsunuz yani ancak bu kadar benzerlik olur böyle bir adami unutmak cok da zor olmuyor. Benim karsima sonrasinda bana kendimi prenses gibi hissettiren biri cikmisti ve cabucak unuttum. Gercekten merak ettim cok benzer anlattiklariniz. Erkek arkadasiniz müfettis mi

Yok değil..Aynı kişi değildir yani demekki varmış aynısı...Keşke benim de karşıma öyle biri çıksa...Ben prensesliği bırak köle gibi muamele gördüm, kadın olduğumu , bi çiçek almayı, bi sürpriz yapılmasını bile unuttum...Öyle şeyler vardı di mi hayatta...Doğum günüm bile kutlanmadı küs olduğu için..

Sizinki ne kadar sürdü? Biraz anlatın yaşadıklarınız ya da özelden yazın...En son nasıl bitti

Yalnızlık çok kolaylıkla çözülebilecek birşey. Sizinki sadece alışkanlık. İnanın bana çok daha mutlu olacaksınız. Keşke bende ayrılsam

Siz niye ayrılamıyorsunuz...
Zaten küsmelerinden dolayı hep yalnızdım...Bunu kendisine de söyledim ama kendi sıkıntılarından ben sorumlu değilim dedi

Bir kadına yapılacak en büyük kötülük onu sevgisiz bırakmak. Bu dünya sevgiyle dönüyor. Doğadaki tüm canlıların kedinin köpeğin bile sevgiye ihtiyacı var. Sevgi güneş ışığı gibi ruhu sarmalayan yaşama motive olmamızı sağlayan en önemli şey değil mi? Bakın cinsellik demiyorum. Günlerce küs kalmak yüzyüze bakmamak bir hal hatır sormamak ilgilenmemek aşağılamak.. hepsini yaşadım. Yaşadığım dönemde de kendime güvenim gitti. Ama işte bir yerde insana bi aydınlanma geliyor ve bu yaşadığım ne diye sorgulamaya başlıyosun. Ben bunu hakedecek ne yaptım diye sorguladım kendimi. Biz bunu haketmedik. Hem de hiç haketmedik. Yaşadığım 2 güzel güne kanıp tüm ömrü yakmak değildi niyetim. Arkadaşım sen adama güzeli iyiyi doğruyu anlatsanda anlamaz çünkü hiç yaşamamış. Onunla hiçbirşekilde iletişime geçmeden bir avukata gidip boşanma dilekçeni verip avukatın eşin olacak öküzle iletişime geçmesini sağlıyorsun. Sonra bu öküzcük bu havadaki poposu sebebiyle bunu kaldıramıyor ve sana çirkin mesajlar atıncada avukata delil olarak saydırıp koruma talep ediyorsun ki sana mesaj atamasın. Ve çekişmeli davaya dönüşüyor davan. Dava dilekçene yaşadığın herşeyi yazdırıyorsun bu dilekçe karşı tarafa gidiyor. O taraf bu dilekçeyi bir şekilde okuyor. Hatasını anlarsa kendine çeki düzen verirse ne ala.(narsist biri düzelmez paikolojik tedavi görüp hap kullanması lazım) bu kısa süreli düzelme durumu zamanla geçiyor. Sen kaldığın yerden devam.tekrar dilekçeni veriyorsun karşı taraf cevap dilekçesi yazıyor vs sonra tabiki boşanıyorsun ve mutluluğu yakalıyorsun. Yeniden sevip sevilerek. Hayatını bu hasta adam için harcama. Bu ömür törpülerini yüceltmeyin artık. Bırakın anacıklarınla yaşasınlar. Siz hayatınıza bakın.

Ne kötü bir yerlerde bu tiplerden daha cok olmasina uzuldum gercekten. Hic katlanmayin gecen zamana yazik. İnsan olaylarin icindeyken yasadiklarini cok algilayamiyor. Sonra disaridan bakinca ben niye kendime bunu yapmisim dedim. İnanin hicbir emeginizi, cabanizi, harcadiginiz zamani ki sahip oldugumuz en kiymetli sey bu, haketmiyor. Yolunuza bakin ve yeni asklara yelken acin

Onu benim kadar kimse sevmemiş ve sevmez de ama karşılığı hep kötü davranmak oldu...Haklısın

Unutmaya çalışın her söylediği sozde evet hayatini benim önüme serdin ben nankörüm evet kiymet bilmezim vs diyin kabul edin... zira böyle bir kişiliğe hatasini anlatamazsiniz diyelim ki anlatabildiniz velevki o da anladi ama asla size karsi bunu kabul etmeyecektir.. hayatınıza yazik diil mi giden yillariniza hayir kendinize sorun yani ben ne icin uğraşıyorum bu adamla güzel vakit gecirmek icin mi hadi guzel gecti sonra yine burnunuzdan getiriyor basiniza kakmak icin yoksa evlenmek icin mi ona da tamam evlendiniz kendinizi bile isteye cikmaz sokağa goturup orda kendi çaresizliğinizi mi seyredeceksiniz ne yani amaciniz.. burdan bakilinca kendi ellerininle kendini heba eden bir insan görüyorum başka bir sey diil varsın siz kötü olun birakin gidin lütfen.. biraz aci ceker sonra kafaniz rahatlayınca kuş gibi hafiflersiniz emin olun hayattan zevk almaya baslarsiniz... unutmayin siz bir tane ve degerlisiniz ve yasayacaginiz bir tane hayatiniz var elinizde inanin degmez.. boylesiyle de bir ömür gecmez. Bu yazi da sizin guclu durmaniza yetmezse siz ona geri doner ve hayatınızı o insan yüzünden uzulerek gecirmeye devam edersiniz.

Ağzına sağlık...Aynen tarif ettiğin gibi birisi...
Sen de yaşamışsın anlarsın...Ya ben çok sevgisiz kaldım çokkk...Hep hayallerle yaşadım sevgisizlikten...Öyle şeyler söyledim ki taş olsa "canım tamam üzülme" derdi...Ama yok...Taş duvar...Sevgin bittiyse söylersin ama sen işkence çektiriyorsun dedim...sevgin bittiyse bitir dedim ama asla bitti demedi bitsin de asla demez...

Ona göre durum şu; ben bir hata yapıyorum mesela tek 1 kelime, o bunu kaldıramıyor sindiremiyor cezamı kesiyor küserek...Ben sabredicem beklicem sonra adım atıcam yavaş yavaş yumuşatıcam ama bu döngüden ben çok yıprandım artık çok söyledim...Böyle olmasın dediğimde bile bunun için de küsüyordu düşün

Daha bendeki son damlayı taşırtmadı. Sen yolun başındasın dön.

Hiç fiziksel şiddet uyguladı mı? Aranızdaki yaş farkı çok mu? Siz çalışıyor musunuz? Ailenizin bu durumdaki tutumu nedir? Eşinizle aile terapistine gitmeyi veya psikoloğa gitmeyi hiç konuştunuz mu? İyi niyetle atılan adımları birlikte atmadıkça eşlerden biri ölene kadar o hayat değişmez. Ya o ölecek ya siz. O zamana kadar asla değişmez. Tabiki bitirmez evliliği çünkü tükenen taraf o değil. Onun ruhu sonuna kadar besleniyor. Tükenen taraf sizsiniz biziz. O yüzden boşanmayı asla istemiyorlar. Misal benimki. Sonra barışınca aynı tas aynı hamam. Önce onu normal olmadığına ikna edin. Sizi kaale alması lazım bunun içinde az önceki mesajımda bahsettiğim avukata gitme işlemini yapmanız gerekecek. Ondan sonra mutlaka psikologa gitmesi lazım. Aile terapistine de birlikte gidin. Empati yapamıyorlar bunlar olmadan malesef düzelmiyorlar. Ciddi olduğunuzu boşanma kozunuzu çok iyi oynayarak ortaya koymanız lazım. Baktınız devam ediyor çocukluğa boşanın. Kurtulun ruhunuzu emen insanlardan. Gülüşünüzü yok eden herkesi çıkarın hayatınızdan. Bayanız biz değil onlar koşmalı arkamızdan. Bizi sevmeli bizde onlara saygı duymalı ve güzel bir birliktelik yürütmeliyiz böyle ruhumuza işkence ederek sadece biz kendi paikolojimizi bozup kendimize zarar veririz. Hayat çok kısa. Birbirimizin onzundaki yükü alıp hafifleyip bu hayat yolunu el ele yürümek varken bizi bıçaklıyorlarsa o adamların ağzına m.çmamız lazım.

Dünyanın sonu değil şu an yılların emeğine üzülüyorsunuz
Ama zamanla geçecek
Ve kurtulduğunuza sevineceksiniz

"Ona sorsan benim için fedakârlık yapmış" diyorsunuz ya hani, ona sormayın boşverin. O kafada olan biriyle anlaşmaya çabalamak bile zaman kaybı. Insallah hızlıca unutursunuz hayatınızın tadını çıkarırsınız.

Allah sizede kolaylık versin benimde 2.evliliğim kolay kolay bosanamam diyordum ama adam beni aldattı boşanmayıp daha ne yapayım, zor ya adam gibi adam yok malesef

Gelmişim 39una...Neyin tadını çıkarıcam bu saatten sonra...Sözde onu sevmiştim, evlenip benim de bi eşim olacaktı mutlu olacaktık ...Ama şu yaşadıklarıma bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…