Narsist kurbanı olup ayrılmayı ve atlatmayı başaran var mı?

Gelmişim 39una...Neyin tadını çıkarıcam bu saatten sonra...Sözde onu sevmiştim, evlenip benim de bi eşim olacaktı mutlu olacaktık ...Ama şu yaşadıklarıma bak
Her evlenen mutlu mu sanıyorsunuz acaba bu adamla evlenirsen
Bu yaşadıklarının daha da beterini yaşayacaksın, neden bile bile bunu yasamak istiyorsunuz akil alır gibi değil

Çok üzüldüm..2. Bir şans bile boşa çıkıyor
Ben üzülmüyorum çünkü kader inanıyoruz, keşke böyle olmasaydı ama oluyor
Lütfen ararsa filan tekrar barışmayın, böyle bir adam asla değişmez evlenince kimse düzelmez kendinizi bile bile atese atmayın

C ChillOutt pardon da hanım efendi sizi beğendirmeek için nasıl bi yorum yapmalıyım acaba?

İnsanlar kendi hayatlarında uygulayamadıklarını kalkıp başkalarına tavsiye olarak verince bende beğenmeme hakkımı kullanabilirim öyle değil mi. Burada herkes herkesin yorumunu beğenme ya da beğenmeme hakkına sahip. Site yenilendi ve beğenmeme seçeneği eklendi müsaadenizle ben de bu hakkımı kullanayım. Sırf yorumunuzu beğenmedim diye koştur koştur gidip sizin de aynı şeyi yapmanız ve hızınızı alamayıp etiketlemeniz biraz komik olmuş :)

Size de iyi bayramlar ve iyi forumlar diliyorum.

Niye bu kadar üstüne düşüyorsun
Adamı şımartmışsın
Narsist falan değil
Sen alttan alıp her küslükte adım atarsan oda kendini haklı görür hep

Niye bu kadar üstüne düşüyorsun
Adamı şımartmışsın
Narsist falan değil
Sen alttan alıp her küslükte adım atarsan oda kendini haklı görür hep

Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz...narsist falan değil diyorsunuz ama psikolojik sorunları var narsist özellikleri gösteriyor...her küslükte de ben adım atmadım o da attı...

Sakin olun. Sadece bir dengesizden ayrilmissiniz.

Surekli sen de sucluluk duygusu olusturmaya calisan , soyle yaptin ,boyle yaptin, ondan kusuyorum ,kustum gidiyorum, gidecegim, bakkk gidiyorum diyen erkekten isik hiziyla kacin(iz).

Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz...narsist falan değil diyorsunuz ama psikolojik sorunları var narsist özellikleri gösteriyor...her küslükte de ben adım atmadım o da attı...
Sorunlu insanla niye birliktesin o zaman
Yada birlikteysen de çekiceksin mecburen
Adam seni sevmiyor sen kendi başına çırpınıyorsun

X