• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist birinden sonra yine narsist biri mi çıkıyor?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
1
15.774
388
44
Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören

cidden burda narsist modası var bu ara.tek tornadan çıkmış kalıpta adamları bulup duruyosunuz sonra "narsist".

Hanfendi bakın ben yıllarca narsit kurbanı oldum bunu yaşayan bilir. Zar zor kendi çabamla kurtuldum. Artık bunun gibisi bu kadar kötüsü beni bulmaz derken ama sonra karsınıza birebir aynısı cıkıyor...

Narsist paratoneri değilsinizdir bence. Evham yapıyor olabilirsiniz önceki deneyiminizden dolayı. Yok kesin adamda bir sorun var diyorsanız görüşmeyin olsun bitsin.

Psikolojide varmış yeri artık hep narsist gelirmiş kendimi iyileştiremediğim için.. narsistlerin bıraktıgı yara

Pardon konu açınca dalga geçildiğini unutmuşum

dalga gecmedim ki sorunun soruldugu perdeden cevap verdim.

ama daha ciddi (??) cevap isterseniz hayir oyle bir sey olmaz. her insan farklidir. size ters gelen insani hayatinizdan cikarabilirsiniz.

Back