napcam ben ..... yardım

2 üniversite mezunusunuz. öğrenebilirmiyim bölümlerinizi. arasında ilahiyat fakultesidemi var.

psikologla işim yok . eşimle hulle niyetli evlenmedim yahu okumuyor ha bire eleştiriyorsunuz herşeyi. kendimi sağlama alma değil ailesinn ayda 4000 lira istemesi normalmi . hem çocuklarmla her ay görüşeceğim için evlendim eşimle. dini referans aldığım yok kardeşim kafir bile olsaydım çocukları alamzdım anlamıyorsunuz hiçbiriniz çünki yarımyamalak okuyorsunuz. ilgisiz kalmamak bnm derdimde.. ama çare arıyorum bi yol gösterin mümkünse

21 sayfa okudum kapı dinleme olayından sonra daha fazla miğdem kaldırmadı okuyamadım..
Konu sahibi arkadaşım ; Allah rızası için git bir kitapevine salim kafayla al bir kuran meali oku, yaptıgığın butun sapkınlıkların İslamiyetle hicbir alakası olmadığını kendi gözlerinle gör ..

Sonra o ziyan ettiğin çocuklarını yanına al !
Bak ben annesizliğin acısını her nefes alış verışımde yaşıyorum o masumlara bu eziyeti yaşatma.
Din din din dediğin sana öldüğünde hesap sorucak o masum cocukların gunahına gırdıgın için unutma bunu..

Bırak 1. kocayı , 2. kocayı bilmem neyi..
Çocuklarına Sahip ÇIk !

İşe mi girersin , önce bir psikoloğa gider arınırmısın ne yaparsın yolunu sen seç ..
Kendini toparla , evlatlarını al yanına hayatını temiz ve doğru yaşamaya bak cocuklarınla..

Konuya dinle yorum yapmayacağız ama arkadaşı hangi konuda eleştirsek din öyle söylüyor benim suçum yok diyor.Hemde uydurma bilgilerle.İnsanları yanlış yönlendiriyor.

Ek olarak kendi nefsi ve iradesi ile verdiği kararlarda dinimizi alet etmesini mi söyleyelim.

demiştiniz ama millet kurtdeşen gibi yardımcı olmak yerine altetmek bazılarının amacı..

demiştiniz ama millet kurtdeşen gibi yardımcı olmak yerine altetmek bazılarının amacı..

Ben yardimci olacak tavsiyemi yazdim hem turk devleti hukukuna hem de islam hukukuna gore iki ayri tavsiye verdim hatta

Ve buradaki herkes sana ayni tavsiye veriyor "cocuklarini yanina al"

arkadaşım adamın gözü kara ve aşiret sahibiyse sen ondan nasıl gizli evlendin. korkmadınmı.

karşıdaki kişi din hakkında yanlış bilgiler verip, bilmeyen insanlara islamı korkunç, iğrenç olarak gösteriyorsa da mı cevap vermeyelim?
konu sahibi arkadaşın verdiği yanlış bilgiler düzeltilmemiş olsaydı birçok arkadaş islamda hülle diye bir şeyin hakikaten yeri olduğunu zannedecekti.

Hanımlar cidden artık bırakın dini konulara girmeyi, konu sahibesinin asıl sıkıntısı belli, eski eş ne yaparsa yapsın çocukları vermeyecek türden biri, satır aralarını okursanız anlayacaksınız ve anladığım kadarıyle yeni eşte boşanırsa bebeği vermeyecek, bari kucağımdaki yanımda olsun diye düşünüyor, korkuyor belli ki.

önce sigaradan başlayıp yanlış bigilerle dolu dini söylemlere ve hatta atamıza bile gelmiş konu..

konu sahibi en doğru kararı çocuklarını babasına bırakmakla yapmışsın..ben arkadaşlar gibi çocukları al demeyceğim ilk yorumlarımda dedim ama o senin değişik fikirlerini öğrenmeden önceydi..duyduklarım karşısında dini bu derece yanlış bilen bir insan olamaz dedim ve tabii yaşayan..bu şartlarda o çocuklar baba ile kalmalı bence.

Son düzenleme:

Ya ebrar niye seni altetmek gibi bir amacımız olsun..Arkadaşın biri dinden soğudum yazmış sinirim tepeme çıktı (sana karşı). yok kapı dinleme yok çocuk babasınındır. Aslı astarı olmayan bilgiler veriyorsun. Burda dini bilgileri olmayan insanlar da var ve kafaları karışıyor. O zaman konuya dini karıştırmadan anlat. Ne istiyorsun çocuklarını mı şimdiki eşini mi eski eşini mi onu söyle o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…