Sigara değilde psikolojik yardım almanız şart , doğum,2.evlilik vs bu konuda ücretsiz devlete ait yerler var bayan psikologlarda;olayları bulunduğunuz durumu dinen değil önce ahlaken ve vicdanın tartın; evet eşiniz sözlerini tutamamış dürüstlüğü tartışılır ama sizinde dürüstlüğünüz tartışılır olmadı ilk eşe dönerim hesabınız varmış,eşin bundan haberi olsa evlenir miydi?bunu planlayıp ilk eşle paylaşmışsınız ayrıca;sanırım şimdiki eşinizin kazancından etkilenmişsiniz ;sürekli kendinizi sağlama alma gayreti gözüküyor;hayatınızda açıklık ve dürüstlük olmadığını görüyorum önce kendinize çıkış bulamadığınız noktalarda da vicdanınızı rahatlatmak için dini referans almışsınız çocuklarınız babada veya sizde bu sizi kötü anne yapmaz bence ilgisizliğiniz yapareşinize durumunuzu anlatın hiç olmadığınız kadar fedakar olmak zorundasınız belkide imtihanınız budur
2 üniversite mezunusunuz. öğrenebilirmiyim bölümlerinizi. arasında ilahiyat fakultesidemi var.
Keşke Dünya'daki en büyük günahım çocuğuma sahip çıkmak olsa, yavrumun kokusuyla uyumak için yanmaya razı olurum...
Siz eski eşinizden ve şimdiki eşinizden korktuğunuz için çocuklarınıza sahip çıkamıyorsunuz, lütfen bazı şeyleri öne sürmeyin, o çocuklar şimdi size anne bu senin imtihanın der ama yıllar sonra kucağınızdaki yavrunuz yanınızdayken onların niye yanınızda olmadığını, niye görmediğinizi açıklayamayacaksınız, bunun vebali babadan almamaktan daha ağır değil mi?
Ve ayrıca tüm yorumcular bu topikte uyarı yapmıştım değil mi?
Konu dini yorumlanmasın diye.
Söylenecek çok şey var da aslında...
Eski eşinize 1. eşim yazmışsınız ona mı söyleyeyim...
Eski eşinizin şimdiki kararlarınıza neden karıştırdığınıza mı söyleyeyim...
Yeni eşinizin İslam ile alakası yokken sizi kısıtlamasına din diye yaklaşmanızı mı söyleyeyim...
Sırf rahat etmek için evlenmenize mi söyleyeyim...
Evlenir evlenmez çocuk yapmanıza mı söyleyeyim...
Ailesine ısrarla bu kadar yüz verip sizi yok saymasına mı söyleyeyim...
Yoksa bu kadar sorunun arasında sigara tavsiyesi istemenize mi söyleyeyim...
Hangisine söyleyeyim ben de bilemedim ki.
2 üniversite mezunusunuz. öğrenebilirmiyim bölümlerinizi. arasında ilahiyat fakultesidemi var.
Keşke Dünya'daki en büyük günahım çocuğuma sahip çıkmak olsa, yavrumun kokusuyla uyumak için yanmaya razı olurum...
Siz eski eşinizden ve şimdiki eşinizden korktuğunuz için çocuklarınıza sahip çıkamıyorsunuz, lütfen bazı şeyleri öne sürmeyin, o çocuklar şimdi size anne bu senin imtihanın der ama yıllar sonra kucağınızdaki yavrunuz yanınızdayken onların niye yanınızda olmadığını, niye görmediğinizi açıklayamayacaksınız, bunun vebali babadan almamaktan daha ağır değil mi?
demekki size ilahiyat fak. de hüllede eski eşin kapıyı dinlemesini öğrettiler..ilahiyat,gazetecilik
demiştiniz ama millet kurtdeşen gibi yardımcı olmak yerine altetmek bazılarının amacı..
21 sayfa okudum kapı dinleme olayından sonra daha fazla miğdem kaldırmadı okuyamadım..
Konu sahibi arkadaşım ; Allah rızası için git bir kitapevine salim kafayla al bir kuran meali oku, yaptıgığın butun sapkınlıkların İslamiyetle hicbir alakası olmadığını kendi gözlerinle gör ..
Sonra o ziyan ettiğin çocuklarını yanına al !
Bak ben annesizliğin acısını her nefes alış verışımde yaşıyorum o masumlara bu eziyeti yaşatma.
Din din din dediğin sana öldüğünde hesap sorucak o masum cocukların gunahına gırdıgın için unutma bunu..
Bırak 1. kocayı , 2. kocayı bilmem neyi..
Çocuklarına Sahip ÇIk !
İşe mi girersin , önce bir psikoloğa gider arınırmısın ne yaparsın yolunu sen seç ..
Kendini toparla , evlatlarını al yanına hayatını temiz ve doğru yaşamaya bak cocuklarınla..[/QUOTE
arkadaşım eşim çocuğu elimden alır diğeride vermez nasıl olacak diğerigözü kara bu aşiret sahibi .öyle hersey dediğin gibi kolay olsa
demekki size ilahiyat fak. de hüllede eski eşin kapıyı dinlemesini öğrettiler..
ilginçmiş
oooo sen ordamı kaldın daha çok yanarsın derdine..
arkadaşım adamın gözü kara ve aşiret sahibiyse sen ondan nasıl gizli evlendin. korkmadınmı.
demiştiniz ama millet kurtdeşen gibi yardımcı olmak yerine altetmek bazılarının amacı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?