nankör arkadaşınız oldu mu hiç?

öyle bir zamandayızki insanlar çıkarları uğruna ne arkadaş ne dost görmüyorlar,bende dostlarımdan çok darbe aldım bunlarda bana büyük bir hayat tecübesi oldu,şimdi yine dostum var herşeyimi paylaşıyorum ama biyere kadar...kendimizi frenlemeliyiz kızlar...

Hiçbirşey deme ama aranıza mesafe koy. Özel sırlarını açma. İnsanların geneli böyle, sırf o arkadaşına has birşey değil bu. O yüzden iyisi mi hiç açılmamak fazladan.
Çok darlanırsan gelir buraya yazarsın, nasılsa burada kimsenin kimseden çıkarı yok. Yazdığına 10 tane cevap gelse, içlerinden en azından 3-5 tanesi düzgün cevap olur. O da yeter çoğunlukla.

böyle insanlar çok var hayatta ya kendilerini melek gibi gösterip her sırrını öğrenip arkandan maskesini çıkarıp şeytana dönüşebiliyor

eet bnmde oldu lisede bz bi gruptuk we ordaki tüm konuşöalarımızı özellerimizi gereksiz insanlara anlatmıştıı sonnda hak ettiği şeyi yaşadı 1 sene boyunca yalnz kaldıı güven çok önmlii..bnm için çok önmli bi insan olmasına rağmn şu an beş para etmez.önceden laff atma ihtiyacı falan duyuyodumda aslında gerksizmişş..şimdii görmüorm hiçç çokdaa tın zaten yaa

verme sırrını dostuna dostun söyler arkdaşına demişler canım ben o yüzden kimseyle bişey paylaşmıorum artık..nankör arkdaşlarım çok oldu

bir derdim var da ben kötü bir dost muyum diye bir yazı yazmıştım. 5 yıl yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kötü giden evliliğinde yanında olduğum boşanırken mahkeme şahitlik yapıp onun için bir konuda küçükte osa yalan söylediğim sevgili arkadaşım öyle bir nankörlük yaptı ki başıma kaynar sular döküldü. aynı işyerindeyiz. şu an aynı binadayız. bana düşman gibi bakıyor. hatalı olan o olduğu halde. hatası nedeniyle ona mesaj attım hiç kırılmak nedir bilmeyen kız kırılmış bana ben tuz buz oldum. dostluk yok inanmıyorum. annenden kocandan başka dost yok bu hayatta.

iki kişinin bildiği maalesef sır degıldır canım.
zaman kimseye guvenmeme zamanı.
ama maalesef bazen cok bunalıp bıze yakın olan bırıne ıcımızı acmak zorunda kalıoruz.
insanın en ıyı dostu kendısıdır.bende bırcok iyilik yaptıgım ınsandan nankorluk gordum.birin yanına beş ekleyenmı dersın,yapmadıgın saylerı yaptı dıyen mı dersın.aramızda kalacak deyıp herkese herseyı anlatan mı dersın ooooo neler gordum neler.suan tek bı dostum var.gercek bı dost.bu dostumu aılemden etrafımdan kımseyi tanımayan bırını sectım.

Oldu olmaz mı
söylediler benim hakkımda dediklerini arkamdan yaptıklarını inanmadım denedim
ve gördüm doğruymuş
çocukluk arkadaşımdı kardeş gibiydik
ama yanlış tanımışım
kendim emin olduktan sonra çıkardım hayatımdan
çok üzüldüm kırıldım
ama doğrusu buydu
ve artık ailemden başka kimseye güvenip arkadaşlık yapmıyorum
ne olursa annemle paylaşıyorum aşkımla dertleşiyorum fikir alışverişinde bulunuyorum
arkadaş kazığı çok acı oluyo tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…