-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.361
Recep ayının ikinci on gününe girdiğimiz için tutuyorum. Her zaman değil yani keşke hep tutabilsekM
Maşallah sana ne güzelRabb'im nasip eder tutarız inşallah .. hep tutar mısın böyle ne güzel ?
KeşkeRecep ayının ikinci on gününe girdiğimiz için tutuyorum. Her zaman değil yani keşke hep tutabilsek
Tabi etiketlerim. Bu ay bu on günde çekilmesi gereken salavat var çekmek istersenKeşkeböyle tutacagin günlerde etiketlersen sevinirim eşlik etmeye çalışırım inşaallah namazların devamlidir inşaallah ?
Çekmek isterim tabikiTabi etiketlerim. Bu ay bu on günde çekilmesi gereken salavat var çekmek istersen
Receb-i Şerif Duaları:
İlk on gün: Subhânallahil Hayyul Kayyûm. (Hay ve Kayyum olan Allah’ı tesbih ederim.)
İkinci on gün: Subhânallahil Ehadis-Samed.(Bir ve her şeyin ona muhtaç olduğu Allah’ı tesbih ederim)
Son on gün: Subhânallahil Gafûr’ur-Rahîm. (Mağfiret eden ve Rahim olan Allah’ı tesbih ederim.)
Allah kabul etsin şimdiden.
Namazımı aksatmamaya çalışıyorum elhamdulillah kılıyorum
Sayı önemli değil aklına gelince bir kez bile desen yetiyor. 6.12 de vakit girdi bizim. Şimdi de ezan okunuyor. AnkaraÇekmek isterim tabikiadet varmı cekebildigimiz kadar mı ? Şehir neresi bu arada bana yakınsın sanırım ezan saatleri yakın gibi ben Manisa
Ben şimdi uyuma moduna geçiyorum tanıştığımıza memnun oldum görüşmek üzereÇekmek isterim tabikiadet varmı cekebildigimiz kadar mı ? Şehir neresi bu arada bana yakınsın sanırım ezan saatleri yakın gibi ben Manisa
Tamam canım Allah razı Olsun .Sayı önemli değil aklına gelince bir kez bile desen yetiyor. 6.12 de vakit girdi bizim. Şimdi de ezan okunuyor. Ankara
Bende canımBen şimdi uyuma moduna geçiyorum tanıştığımıza memnun oldum görüşmek üzere
Oructan haberim olmadi günleri bile farkedemedim.Hatime başlasam bende iyi olur hatmi 3 aya yaymak guzel olur. Ins oruçta başlarım dualarinizla kizlar....
Bizde buraya atalım fetih okudum vakia okudum diye ..Ben başlayım bugun ..Selam canım nasılsin
Allah Kabul etsin canım bende başladım bu hafta ikinci cuze geçtim buraya motive olmak için ekleyeceğim yaptığım ibadetleri sende ekleyebilirsiniz etiket yaparım seniNamazlarimi kiliyorum canim. Bende hatime başladım. 4. Cuze geciyorum artik
Tamam canim başka birşey yapamiyorum şimdilik maalesef. Sadece hatimimi okuyorum birde namazlarimi kilabiliyorumAllah Kabul etsin canım bende başladım bu hafta ikinci cuze geçtim buraya motive olmak için ekleyeceğim yaptığım ibadetleri sende ekleyebilirsiniz etiket yaparım seni
Çarşamba günü özellikle tutmaya çalışın kızlar çok faziletti Rabb'im nasip etsin inşaallahHatime başlasam bende iyi olur hatmi 3 aya yaymak guzel olur. Ins oruçta başlarım dualarinizla kizlar....
Rabb'im zamanla artırır inşaallah canım benimde öyle zamanla daha çok yoneliriz inşaallahTamam canim başka birşey yapamiyorum şimdilik maalesef. Sadece hatimimi okuyorum birde namazlarimi kilabiliyorum
Bende regle kadar 9 cüzü bitirmek icin ugrascamSelam kızlar nasılsınız?
Bayadır yazamadım dua grubu kurmustunuz katılmadığım icjn yazmayayım dedim bitene kadar ama namazlarima devam ediyorum şükür.
Bende Kur'an hatmi için başlayayım diyorum bir türlü baslayamadim. Yakında regl olurum o bitince başlarım artık inşallah.
Selâm canım şükür iyiyiz bizde Allah kabul etsin canım namazlarını şeytan hep öyle diyor o bitsin basliyayim bu bitsin basliyayim bence bekleme Bismillah de başla canım bitince yine devam edersinSelam kızlar nasılsınız?
Bayadır yazamadım dua grubu kurmustunuz katılmadığım icjn yazmayayım dedim bitene kadar ama namazlarima devam ediyorum şükür.
Bende Kur'an hatmi için başlayayım diyorum bir türlü baslayamadim. Yakında regl olurum o bitince başlarım artık inşallah.