- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Aynı şekilde bence canım.ramasanda sahura kadar ayaktayım.ezan okununca hemen içime namaz doluyor.ama ramazan dışında sabah ezanını duymadigimdan belki namaz vakitleri kaçınca içimde şevk olmuyor.Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Bende hiç uyumuyorum Ramazan'da çok rahat 5 vakit kılıyorum ramazan sonrası bir gevşeme geliyor burada birbirimizi etiketleyip teşvik etmeyi umuyorum sizide bundan sonra etiketliycem ozaman ne güzel arkadaşlar edinmissiniz bir taneside ben ölürüm inşallahAynı şekilde bence canım.ramasanda sahura kadar ayaktayım.ezan okununca hemen içime namaz doluyor.ama ramazan dışında sabah ezanını duymadigimdan belki namaz vakitleri kaçınca içimde şevk olmuyor.
Ayda bir adet oluyoruz zaten.o zaman kilamayinca yine başa dönüyorum.duzenli namaz kılan arkadaşlarım var.onlarda destek oluyor ama düzen olusturamadim
Kuzum ilk başlar öyle oluyor hiç kacirmiyorum sonra yavaş yavaş bırakıyorumIlk baslarda tek bir rekati kacinmamaya ozen gosterin Kizlar ornegin yatsi gibi sonra yavas yavas alisirsiniz insallah birde 21 gun devamli kilmaya ozen gosterin adetden sonra hemen baslamaya da tabi
Insallah Allah kabul etsinbende calistigim icin kazaya kalanlari kilmaya calisiyorum
İnşallah canım.ben hep dua ediyorum mesela düzenli namaz kılmak ve günde Kur'an okumak için.insallah vesile oluruzBende hiç uyumuyorum Ramazan'da çok rahat 5 vakit kılıyorum ramazan sonrası bir gevşeme geliyor burada birbirimizi etiketleyip teşvik etmeyi umuyorum sizide bundan sonra etiketliycem ozaman ne güzel arkadaşlar edinmissiniz bir taneside ben ölürüm inşallah
O zaman sende beni etiketle vesile ol her namaz kıldığın da canımİnşallah canım.ben hep dua ediyorum mesela düzenli namaz kılmak ve günde Kur'an okumak için.insallah vesile oluruz
Harika çok sevindim sende bizleri etiketle vesile ol lütfenCanım bende varım
Kesinlikle 21 gün yapılan şey insanın alışkanlığı olurmuşDüzenli bı sekilde birbirimizi etiketleyip çağıralım zaten kırk gün düzenli kilindimi Allah'ın izniyle gerisi gelir
Günlerdir düşünüyordum keşke daha önce acsaymisim hem sohbet hem bilgi paylaşımı olsun namazlarimizi kılalım birbirimize vesile olarak insalla cnmTamam canım ay iyiki açtın bu konuyu vallahi aynı konuyu acacaktim bende
Hep birlikte duzene koyucaz inşaallah Allah'ın izniyleBende de ayni durum var calisirken ozellikle kazaya birakinca duzenim bozuluyor
İnsaAllah canimHep birlikte duzene koyucaz inşaallah Allah'ın izniyle
Düzene koyucaz inşallah cnm bundan sonra bu konuda beni arammayacagina eminim etiketlerini bol bol bekliyorumbende ramazanda herseyi tam yaparken normal zamanlar da gevşeğim bazen düzenim iyi gidiyor
bir çarşı pazar işi olup vaktin birini kacirinca düzen bozuluyor...
Sabah namizi ilk etiketi yapıcam arkadaslar bismillah deyip her ezan sonrası yapmaya çalışıcam sizlerde bol bol yapın birbirimize vesile olalımİnsaAllah canim