- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.321
Allah kabul etsin. Beni bu okuma grubuna davet ettiginiz icinde Allah razi olsun, cok guzel dualarimizin karşılığını aldik maasimizda guzel bir artış olduKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
Ben yoğunluktan dolayı takip edemıyeceğim fakat R rana20 arkadasımızın onderlıgınde ıstersenız tekrar başlanabilir sadece rahman suresı şeklinde talebe gore liste olusturalım veya olusturmayalım
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Çok sevindim canımAllah kabul etsin. Beni bu okuma grubuna davet ettiginiz icinde Allah razi olsun, cok guzel dualarimizin karşılığını aldik maasimizda guzel bir artış olduAllah'ım önce sağlık, sonra hayırlı helal riziklar ve bereket nasip etsin hepimize
Ben yeni gruba katilamayacagim. Şuan hatime başladim
Beni listeye ekleyin arkadaşlarKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
Ben yoğunluktan dolayı takip edemıyeceğim fakat R rana20 arkadasımızın onderlıgınde ıstersenız tekrar başlanabilir sadece rahman suresı şeklinde talebe gore liste olusturalım veya olusturmayalım
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Tamam cnm.Beni listeye ekleyin arkadaşlar
Bende katılamayacağım ramazan gelmeden hatimimi tamamlamak istiyorum. Yeni öğrendiğim için hepsini okuyamıyorum. Allah razı olsun hepinizden.Kızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Allah herkesin niyetini kabul etsin, sıkıntısını gidersin.Senden de Allah razı olsunKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Allah kabul etsin bende yeni gruba katılamayacağımKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Beni ekleyebilirsiniz canımKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Canım kahvem maalesef coğunluk katılmıyor ramazan yaklasıyor hatımler vs vs. Bu ay dursun olmadı ztn bnde katılamayacağım malum. Ranada yasın grubunu devam ettirir ztnBeni ekleyebilirsiniz canım
Allah hepinizden razı olsun kızlarKızlar herkesinki tamamlandı cok sukurAllah cumlemızden razı olsun
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
@SUHAN
Tamam canım bende hatim başladım ikisini bir götürürüm diyordum ama kısmet ,Canım kahvem maalesef coğunluk katılmıyor ramazan yaklasıyor hatımler vs vs. Bu ay dursun olmadı ztn bnde katılamayacağım malum. Ranada yasın grubunu devam ettirir ztn
Keşke vaktim olsa da bende okusam hepsini. Firsatim olsa da kuran okusam diye bakiyorum hep gözüm ondaTamam canım bende hatim başladım ikisini bir götürürüm diyordum ama kısmet ,fetih süresini okumak alışkanlık oldu bende okumaya devam ediyorum ben
İnsan isteyince vakit ayırıyor canım ben eskiden bir sayfa okumaya bile fırsatım Yok derdim kendime mazeret mis hep burası sayesinde 10 sayfaya yakın okuyorum gündeKeşke vaktim olsa da bende okusam hepsini. Firsatim olsa da kuran okusam diye bakiyorum hep gözüm onda
Bende dün 10 sayfaya yakın okudum. İşte bana şeytan cok vesvese veriyor, hatali okursam, yanlış olursa diye. Sonra birkac kisi ile konuştum, bir kac yazi okudum rahatladim. Baya hizlandirdim artik. Dün ilk kez bir yerde çok takildim artik youtubedan okunuşunu buldum. Hoca dinlemeye kalkissam bile aşırı hızlı okuyorlar hem takip ederken kendim okumamı ilerletemem. En kisa zamanda tefsire de başlamak istiyorum.İnsan isteyince vakit ayırıyor canım ben eskiden bir sayfa okumaya bile fırsatım Yok derdim kendime mazeret mis hep burası sayesinde 10 sayfaya yakın okuyorum günde