- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.401
Ne güzel birbirimize vesile olmak bende senin sayende tutmuştumKahvem senin de vesilenle bugün oruca başladım.
Artık hafta sonuna kadar tutarım inşallah.
Sahur yapmayı özlemişim.
Hatmime de dün kaldığım yerden devam etmeye başladım.
Devamı da gelir inşallah.
Dün yatsıyı erken kıldım her akşam enerjisi bitmiş olan ben ilk defa daha enerjili hissettim kendimi.
Mutlu oldum kendi adıma.
Yatsi namazında ki puf nokta olabildiğince erken kılmak . Yoksa gerçekten geçiyor yorgunluk uykusuzluk bizi ele geçirip kılmadan yatmamıza sebep oluyor.
Bu erken kılma konusunu aşarsak asıl sorun çözülmüş olacak gibi hissediyorum
Tünaydın canım Allah kabul etsinGünaydın
Tamamladim çok şükür. Sabah namazinada kalktim, 7 sayfa hatmimden okudum
Allah Kabul etsin canım bende kıldım şükür . Kur'an okudum 28 cüz üç sayfam kaldıÖğleni kıldım.
Nisa suresine geçtim
Her gün 1 cüz mü okuyacaksin? Allah kabul etsinAllah Kabul etsin canım bende kıldım şükür . Kur'an okudum 28 cüz üç sayfam kaldı
Yok canım Kur'stan verdiler o yüzden hızlı bitirdim keşke okuya bilsem ama neredeHer gün 1 cüz mü okuyacaksin? Allah kabul etsin
Anladim canimYok canım Kur'stan verdiler o yüzden hızlı bitirdim keşke okuya bilsem ama nerede
İnşaallah canım insan bırakınca uzun süre uzaklaşıyor az çok demeden oku günlük namaz gibi rutinin olsun ..Bende regl olana kadar ne okursam diye cabaliyorum. Son aya sıkıştırmak istemiyorum. İnşallah hep bu istekle devam ederim
Şuan öyleyim her firsati degerlendirmeye çalışıyorumİnşaallah canım insan bırakınca uzun süre uzaklaşıyor az çok demeden oku günlük namaz gibi rutinin olsun ..
Allah kabul etsin canım ne güzel azmin iki çocukla Allah daha çok arttırsınŞuan öyleyim her firsati degerlendirmeye çalışıyorumşimdi abdest aldım cocuklar tv bakarken okucam
Amin inşallah canım cumlemize o şevki versin RabbimAllah kabul etsin canım ne güzel azmin iki çocukla Allah daha çok arttırsın
Amin ve canımAmin inşallah canım cumlemize o şevki versin Rabbim
Bende vaktinde kildim hepsini canım.
Allah kabul etsin canım namaz vakti geldiBende vaktinde kildim hepsini canım.
10 12 sayfa da hatmimden okudum
Ben de aynısı
Allah kabul etsin canım bu günde varmı oruçBen de aynısı
Sadece Kuran dan 14 sayfa okudum.
Yok canım daha tam iyilesemedim o yüzden bagisikligim tekrar düzelene kadar tutmayacagim.Allah kabul etsin canım bu günde varmı oruç