- 31 Aralık 2015
- 41.453
- 132.642
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.381
Bende kildim. 7 sayfa da hatmimden okumuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kildim. 7 sayfa da hatmimden okumuşum
Basla durtelim birbirimizi hatim icinSelam kızlar nasılsınız?
Bayadır yazamadım dua grubu kurmustunuz katılmadığım icjn yazmayayım dedim bitene kadar ama namazlarima devam ediyorum şükür.
Bende Kur'an hatmi için başlayayım diyorum bir türlü baslayamadim. Yakında regl olurum o bitince başlarım artık inşallah.
Selâm canım şükür iyiyiz bizde Allah kabul etsin canım namazlarını şeytan hep öyle diyor o bitsin basliyayim bu bitsin basliyayim bence bekleme Bismillah de başla canım bitince yine devam edersin
Sagolun kızlar ama bugün olacak gibiyim. O yüzden bekletiyorum başlamayi.Basla durtelim birbirimizi hatim icin
Alla kabul etsin canım bende iftar yemeklerini yaptım.. nasipse İkindi namaz arkası okuyacağım Kur'stan cüz verdiler .. akşam gün sonu etiket yaparım inşaallahBende kildim. 7 sayfa da hatmimden okumuşum
Tamam canım o kadar yakınsa birşey diyememSagolun kızlar ama bugün olacak gibiyim. O yüzden bekletiyorum başlamayi.
Çok şükür şahanemHepsi var şükür kahvem
canım 4 5 gündür yatıyorum sonunda corona beni de buldu evde çocuklarla köşe kapmaca oynuyoruz. Odaya kapanamadım mümkün olduğu kadar yanlarında durmuyorum gerektiğinde maske takıyorum.çocuklar olmadan geçirelim inşallah. Sonra hatimime devam edicem,pazartesi perşembe oruç tutacaktım. İlk üç gün tuttum ancak Allah kabul ederse.
Sağol canım. Çok şükür hafif öksürük, baş ağrısı dışında çok şikayetim yok.Geçmiş Olsun canım Rabb'im şifa versin inşaallah
bende yeni geçirdim çok ağrılı geçti inşaallah sen hafif geçiriyor sundur..
Kaçırmamaya çalış canım günlük program yap biraz düzenli kilinca alışıyor insan ...İkindi kilindi. Dünden kazalarim oldu onlarıda yazdim, tamamliyorum. Allah affetsin
Duzenliydi aslında ama dün oyle oldu işteKaçırmamaya çalış canım günlük program yap biraz düzenli kilinca alışıyor insan ...
Bir gün telafi edilir canım bugün tamdır inşaallahDuzenliydi aslında ama dün oyle oldu işte
Kahvem senin de vesilenle bugün oruca başladım.Bir gün telafi edilir canım bugün tamdır inşaallah
Benim 5 Vakit tamam
Kur'an okundu oruç tutuldu Allah'a şükür
Şimdide sahur bekliyorum ..
Katılıyorum sana benim nefsime sabah namazından da zor geliyor yatsı namazını kılmak bide geçe kaldımı Allah affetsin.Kahvem senin de vesilenle bugün oruca başladım.
Artık hafta sonuna kadar tutarım inşallah.
Sahur yapmayı özlemişim.
Hatmime de dün kaldığım yerden devam etmeye başladım.
Devamı da gelir inşallah.
Dün yatsıyı erken kıldım her akşam enerjisi bitmiş olan ben ilk defa daha enerjili hissettim kendimi.
Mutlu oldum kendi adıma.
Yatsi namazında ki puf nokta olabildiğince erken kılmak . Yoksa gerçekten geçiyor yorgunluk uykusuzluk bizi ele geçirip kılmadan yatmamıza sebep oluyor.
Bu erken kılma konusunu aşarsak asıl sorun çözülmüş olacak gibi hissediyorum