Tabiki özlüyorum o yüzden vqzgecemedim ya.ama sanirim oğlumu ona vericem cunku ben sağlıklı güçlü olursam varım bu hayatta diğer türlü bende bitiyorum. Çalışmak paramı kazanmak yeniden iyileşmek istiyorum ,adam beni heo manipule etti ,bi ara gel al çocuğu sende kalsın hep dediğimde ,aaa sende annelik duygusu da yokmuş para için çocuğundan vazgeciyosun gibi şeyler soylemisti. Ben hep en kötü oldum birgun anneligim bilinmedi ben ne kazandım hiç.. annelik var da babalik yok mu ben 3 yıldır çok şeyler yaşadım ve o adam beni hala asagilar, sanki keyfi calismiyomusum gibi ,ya aslında çalışsan kafan dağılır sen bunca zaman naptin ileriye bile gidemedin dedi hep.Baksin bakalım bir çocuk büyütmek nasılmış, bende çalışır birikim yaparım kendimi kazanırım. Oğlumda zaten beni bilirse bilir bilmezse böyle ben buyutsemde bilmez..en basiti ara sıra gördüğü babasına olan bağı belki de ordayken bana olur..Ben gider onun gibi görüş günlerinde keyfime göre görürüm, ben nafaka veririm en azından dilenci muamelesi görmem.bi ara şey demişti bana çocuğu gel al dediğimde aşırı yoğunum jslerim var falan. 1 aydır almıyorsun işlerin bitmiyo dediğimde, evet ben senin gibi baskasindan gelecek parayi beklemiyorm demisti.benim kendim için bağrıma taş basıp güçlü olmam lazım o yüzden.bakalim ne yapicam..