- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Barodan avukat verdiler zaten ve ben tüm harcama yaptığım fişleri biriktirdim verdim o da dosyaya koydu.Beni telaslandiran bunun yazdığı 3 şahit davayı etkiler mi yani çok saçma bu davada şahit olması zaten kim ne biliyo benim ne yaşadığımı sanki..Hayır reddetmez. Muhtemelen de artar. Sen olabildiğince çocuğun masraflarını faturalandır. Bir de avukat edin kendine. Zaten buradakileri anlatan bir dilekçe yazınca hakim anlayacaktır olayı.
Dava açarken verdim fişleri avukata yeterde artar bile onlar. Evet malesefAvukat tut mutlaka ve her şeyi faturalandır. Çocuğa sakız bile alsan fişini sakla . Hala aile evinde mi kalıyorsun?
Çalışıyor musunuz ?Dava açarken verdim fişleri avukata yeterde artar bile onlar. Evet malesef
Belediye çalışanı maaşını bilmiyorum ama asgari ücretten fazla olduğu kesin.Ama yol yemek içinde maasinAdam ne kadar maaş alıyor ne iş yapıyor
Çalışıyor musunuz ?
Ya çok saçma geliyor bana insan iki üç kurusun hesabını yapar mı evladı için.Sen kendjn için istiyosun diyodu bana hep bu nafaka konusunu açtığımda, istediği tek şey insan yerine konmakti sadece.Ben ona şunu böle soyledim bana dersin al bu ay bu kadar ben bisey demem benim zoruma giden 600den milim oynamiyosun. Erkekler çok acimasiz ama bu benim başıma gelen düşmanımın basina vermesin Allah.Hayatimi aldı elimden çocuğunu büyütüyorum onun hesap yaomamasi lazım çocuğunun annesiyim sonuctaZorla baba sevgisi verdiremezsiniz zorla gösteremezsiniz. Bir daha göstermeyin çok çabalamışsınız ama istemiyor işte oğlunu..
Maddi olarak tüm giderlerin faturasını çıkarın dosyaya koyun. Çocuğun giderlerinin yarısı ona ait. Nafaka artırılabilir. Ama malesef herkeste geçerli değil bu. Annem kardeşimin tüm masraflarını fatura fiş göstermesine rağmen bugün aldığı alabildiği hakimin verdiği tek nafaka 1500₺
Çocuğu hiç istemiyor herif , yaparken istiyor muydu? Malesef zorla sevdiremeyiz zaten böyle pis kötü karakterli birini baba diye örnek de almasın bir de erkek çocuğu babaya bak iskele babası..Ya çok saçma geliyor bana insan iki üç kurusun hesabını yapar mı evladı için.Sen kendjn için istiyosun diyodu bana hep bu nafaka konusunu açtığımda, istediği tek şey insan yerine konmakti sadece.Ben ona şunu böle soyledim bana dersin al bu ay bu kadar ben bisey demem benim zoruma giden 600den milim oynamiyosun. Erkekler çok acimasiz ama bu benim başıma gelen düşmanımın basina vermesin Allah.Hayatimi aldı elimden çocuğunu büyütüyorum onun hesap yaomamasi lazım çocuğunun annesiyim sonucta
Ooo bakinca mükemmel bir baba kendisi.Sayemde cocugunu bildi oğlumda ona düşkün olduğu için araları iyi olsun dedim ama tam şeytanlar çocuğu almak için velayet davası açma planları kuruyolarmis enayi ben de diyorum ki oğlum babasını halalarini bilsin!Çocuğu hiç istemiyor herif , yaparken istiyor muydu? Malesef zorla sevdiremeyiz zaten böyle pis kötü karakterli birini baba diye örnek de almasın bir de erkek çocuğu babaya bak iskele babası..
elbette zor siz alacağınızı almaya çalışın ölmüs sayın bu rezil adamı da
Mahkemece belirlenen günlerde cocugu göstermezse konu sahibi suçlu çıkar. Sakın öyle bir şey yapma. Ama babası görüşmek istemezse onların bir bağı olsun diye uğraşma sadece.Bunlar hala değil şeytan küçücük bir çocuğu anne babadan ayırdılar.
Çocuğu alsalar bakmayacaklar heba olacak.
Pislikler hepsinin de yuvası dağılır yakında. Allah bereketinizi bolluğunuzu versin de bu herifin yüzünü bile görmeyin çocuğunuz da görmesin çocuk babayı öldü bilse daha iyi psikolojisi için.
O halalara da beddua etmek istemiyorum hamile halimle okudum konunuzu yazıklar olsun onlara ya..
Konuda halalarla ilgili bir cümle geçmiş zaten onlara niye bu kadar sinirlendiniz ki olayın aşıp muhatabı çocuğun babasıBunlar hala değil şeytan küçücük bir çocuğu anne babadan ayırdılar.
Pislikler hepsinin de yuvası dağılır yakında. Allah bereketinizi bolluğunuzu versin de bu herifin yüzünü bile görmeyin çocuğunuz da görmesin çocuk babayı öldü bilse daha iyi psikolojisi için.
O halalara da beddua etmek istemiyorum hamile halimle okudum konunuzu yazıklar olsun onlara ya..
Ya zaten lafa gelince anlamlar bakar diyo ,daha geçen haftalarda pazar gunu gel al dediğimde haftaixi çalışıyorum kime birakiyim demisti. Ama ne olursa olsun ablalarina laf ettirmez, kimse çocuğuma bakmaz zorunda değil der.Azcik dayanabilseydim çocuğu verirdim o da görürdü gününü qma olan çocuğuma olurdu biliyorum o yüzden kıyamadım.Bunlar hala değil şeytan küçücük bir çocuğu anne babadan ayırdılar.
2 Ay sadece görüş gününde gönderdim onun dışında o ne zaman istese gördü çocuğunu. Ama anladım ki insanlık yaramiyor kimseye.Suclu çıkayım artık hiç çekilmiyorum cunku benim anneligimi dillerine alan insan onlar bunu bile bile yapamam kendime artık bunu.Cocuk zayıf yemez laf eder,hasta olur laf eder oyle konuşur ki bazen goreden çocuk psikolojisini çok bilen biri sanır. Nefret ettim hepsinden kisacaMahkemece belirlenen günlerde cocugu göstermezse konu sahibi suçlu çıkar. Sakın öyle bir şey yapma. Ama babası görüşmek istemezse onların bir bağı olsun diye uğraşma sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?