Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bildigin gibi dicem ama birsey bilmiyorsun galiba benim hakkimda zaman öldürüyorum iste böyle burada sabahlari

e canım anlatta tanısalım sabahları bende gırebıldgım zaman konusuruz konusacak bırseylerımız olsun demı ama

yani olsun tabi insan karsindakini biraz bile tanimali ki sorsun etsin demi

keyfim yok bu aralar acikcasi ask acisi cekmekten bir hal oldum vallah

ailem saten istemiyordu onu yani babamin haberi bile yoktu, annem istemiyordu kimse duymadan bitsin bu is dedi yabanciydi benimki

yinede vazgecmek istemedim ben falan filan araya mesafe girdi derken birde ne göreyim facede?? iliskisi var xxx kisiyle

sonrada diyor seni unutmak icin baska birisyle cikiyorum ama sevmiyorum falanda filan bende yedim

yabancı derken mezhep yabancılıgı mı , yoksa baska ulkelımıydı ?
hayırlısı olsun canım ya

yani acikcasi bende civi civiyi söker yöntemine basvurmustum ama ondan ayriydim o dönemlerde, annem sayesindee olmustu amann karisikkkk iste

sonrada diyor seni unutmak icin baska birisyle cikiyorum ama sevmiyorum falanda filan bende yedim

evet bazı akıllılar bu yalanı soyluyorlar ama cok komık olduklarından haberlerı yok tabıkı

yabancı derken mezhep yabancılıgı mı , yoksa baska ulkelımıydı ?
hayırlısı olsun canım ya

yabanci ülke, cek cumhuriyetiydi onun ülkesi :) viyanada yasiyoruz biz oda burada doguma büyüme benim gibi.. yani hem dil hemde din farki

yani acikcasi bende civi civiyi söker yöntemine basvurmustum ama ondan ayriydim o dönemlerde, annem sayesindee olmustu amann karisikkkk iste

yanı sen annen ıstemıyor dıye bıtırdın , sonrada o kısının face sayfasında bırıyle ılıskısı oldugunu gordun dogru mu anlamısım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…