Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

yanı sen annen ıstemıyor dıye bıtırdın , sonrada o kısının face sayfasında bırıyle ılıskısı oldugunu gordun dogru mu anlamısım ?

aynen öyle, annem baban duymasin duyarsa kötü olur senin icin dedi :KK70: aklini basina al bu is bastan yanlis vs.

yabanci ülke, cek cumhuriyetiydi onun ülkesi :) viyanada yasiyoruz biz oda burada doguma büyüme benim gibi.. yani hem dil hemde din farki :KK43:

sen aslen turksun degıl mı ?
hayırlısı olsun canım ya bak bız aynı ulkede yasadgımız ınsanlarla kultur farklılıgı yasıyoruz onunlada olması normalde belkıde sorun yasamazdınız
sen nerelısın

sen aslen turksun degıl mı ?
hayırlısı olsun canım ya bak bız aynı ulkede yasadgımız ınsanlarla kultur farklılıgı yasıyoruz onunlada olması normalde belkıde sorun yasamazdınız
sen nerelısın

memleketimiz denizli, yani evet cok iyi anlasiyorduk gelecek ile ilgili planlarimiz vardi..kimse engel olamayacakti..yada ben öyle sanmisim..

gercekleri görmek cok yakti canimi :KK43:

ama cok canim yandi bende saniyordum ki oda beni seviyor benden vazgecemez falan filan :KK70: gördüm ebemi acikcasi :KK53:

erkekler böyle işte gururlarına yedıremeyıp hemen baskasını bulabılırım havalarına gırdıklerı ıcın bu durumlar cıkıyor,
oysa bıraz dursalar dımı bıraz bekleseler yanı off off

memleketimiz denizli, yani evet cok iyi anlasiyorduk gelecek ile ilgili planlarimiz vardi..kimse engel olamayacakti..yada ben öyle sanmisim..

gercekleri görmek cok yakti canimi :KK43:

benım annemde yüzüğümü görunce nolacak sımdı bu ısın sonu nereye gıdecek demıstı :KK70:
üzülme belkı bu gerceklerı gormen senın ıcın ayrılman daha hayırlı oldu belkı bılemezsın

benım annemde yüzüğümü görunce nolacak sımdı bu ısın sonu nereye gıdecek demıstı :KK70:
üzülme belkı bu gerceklerı gormen senın ıcın ayrılman daha hayırlı oldu belkı bılemezsın

evet sendeki durumlar nedir?

herseyde vardir bir hayir evet, ama özlüyorum cok:KK43:

X