Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

burada kimse yok galiba kızlar :26: ben şimdi çıkıyorum bi süre gelemem belki yarın bursaya sevgilimin yanına gidiyorum günübirlik gidip gelicem hadi çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

burada kimse yok galiba kızlar :26: ben şimdi çıkıyorum bi süre gelemem belki yarın bursaya sevgilimin yanına gidiyorum günübirlik gidip gelicem hadi çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

Slm canım ben yokken sen bu guruba yeni üye oldun sanırım hayırlı olsun doğru yerdesin
sen Bursaya gidicem günü birlik deyince aklıma ordaki uzaktan akrabam diyeyim ama yakından arkdaşım biri geldi yada içime doğdu yoksa sen onun sevgilisi olmayasın olurmu olur ne demişler dünya küçük

allahim yine bu garip yazilar cikmaya basladi nedir ki bu nasil yapiyorum bunu aslnda ben yapmiyorum

gunaydın kızlar nasılsınız ?
fk1991 yukarda A harfı var mavı ısaretlı onun uzerıne tıkla ısaretı kalksın yoksa boyle oluyor yazılar

gunaydın kızlar nasılsınız ?
fk1991 yukarda A harfı var mavı ısaretlı onun uzerıne tıkla ısaretı kalksın yoksa boyle oluyor yazılar

hahahah tamam caktim davayi canim

bu arada isimim filiz tanismisti diye saniyorum? senin isim neydi?

ayy ne tatli benim kuzenimin adida özge miniyim özgem o benimm

is cok skici buralarda takiliyorum bende iyiyim yani

seni sormali?

ayy ne tatli benim kuzenimin adida özge miniyim özgem o benimm

is cok skici buralarda takiliyorum bende iyiyim yani

seni sormali?

hmmm ne güzelll :)
bende ısteyım canım sıkılıyo net yuzunden atısmıstık bıraz ama canım cok sıkıldı bıraz bakayım dedım

azerin gözükmüyor bir kac gündür heralde, nerelerde biliyor musun?

bu sabah gunaydın yazmıs da ısı vardır onun bebegı var bılıyorsun

kız sen hangı topıclere kacıyorsun bakayım burda dursana sen hemen yazmıyorsun dıye bende gıdıyorum

bildigin gibi dicem ama birsey bilmiyorsun galiba benim hakkimda zaman öldürüyorum iste böyle burada sabahlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…