Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

burada kimse yok galiba kızlar :26: ben şimdi çıkıyorum bi süre gelemem belki yarın bursaya sevgilimin yanına gidiyorum :KK16: günübirlik gidip gelicem hadi çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :KK54:

burada kimse yok galiba kızlar :26: ben şimdi çıkıyorum bi süre gelemem belki yarın bursaya sevgilimin yanına gidiyorum :KK16: günübirlik gidip gelicem hadi çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :KK54:

Slm canım ben yokken sen bu guruba yeni üye oldun sanırım hayırlı olsun doğru yerdesin
sen Bursaya gidicem günü birlik deyince aklıma ordaki uzaktan akrabam diyeyim ama yakından arkdaşım biri geldi yada içime doğdu yoksa sen onun sevgilisi olmayasın olurmu olur ne demişler dünya küçük :KK37:

allahim yine bu garip yazilar cikmaya basladi nedir ki bu nasil yapiyorum bunu aslnda ben yapmiyorum :KK53:

gunaydın kızlar nasılsınız ?
fk1991 yukarda A harfı var mavı ısaretlı onun uzerıne tıkla ısaretı kalksın yoksa boyle oluyor yazılar

gunaydın kızlar nasılsınız ?
fk1991 yukarda A harfı var mavı ısaretlı onun uzerıne tıkla ısaretı kalksın yoksa boyle oluyor yazılar

hahahah tamam caktim davayi canim :KK70:

bu arada isimim filiz tanismisti diye saniyorum? senin isim neydi?

ayy ne tatli benim kuzenimin adida özge miniyim özgem o benimm :KK16:

is cok skici buralarda takiliyorum bende :KK70: iyiyim yani :KK70:

seni sormali?

ayy ne tatli benim kuzenimin adida özge miniyim özgem o benimm :KK16:

is cok skici buralarda takiliyorum bende :KK70: iyiyim yani :KK70:

seni sormali?

hmmm ne güzelll :)
bende ısteyım canım sıkılıyo net yuzunden atısmıstık bıraz ama canım cok sıkıldı bıraz bakayım dedım

bu sabah gunaydın yazmıs da ısı vardır onun bebegı var bılıyorsun

kız sen hangı topıclere kacıyorsun bakayım burda dursana sen hemen yazmıyorsun dıye bende gıdıyorum :KK9:

bildigin gibi dicem ama birsey bilmiyorsun galiba benim hakkimda :KK9: zaman öldürüyorum iste böyle burada sabahlari :KK70:

X