Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bildigin gibi dicem ama birsey bilmiyorsun galiba benim hakkimda :KK9: zaman öldürüyorum iste böyle burada sabahlari :KK70:

e canım anlatta tanısalım sabahları bende gırebıldgım zaman konusuruz konusacak bırseylerımız olsun demı ama

yani olsun tabi insan karsindakini biraz bile tanimali ki sorsun etsin demi :KK9:

keyfim yok bu aralar acikcasi :KK43: ask acisi cekmekten bir hal oldum vallah :KK53:

ailem saten istemiyordu onu yani babamin haberi bile yoktu, annem istemiyordu kimse duymadan bitsin bu is dedi yabanciydi benimki :KK43:

yinede vazgecmek istemedim ben falan filan araya mesafe girdi derken birde ne göreyim facede?? iliskisi var xxx kisiyle :KK53:

sonrada diyor seni unutmak icin baska birisyle cikiyorum ama sevmiyorum falanda filan :KK53: bende yedim :KK70:

ailem saten istemiyordu onu yani babamin haberi bile yoktu, annem istemiyordu kimse duymadan bitsin bu is dedi yabanciydi benimki :KK43:

yinede vazgecmek istemedim ben falan filan araya mesafe girdi derken birde ne göreyim facede?? iliskisi var xxx kisiyle :KK53:

yabancı derken mezhep yabancılıgı mı , yoksa baska ulkelımıydı ?
hayırlısı olsun canım ya

yani acikcasi bende civi civiyi söker yöntemine basvurmustum ama ondan ayriydim o dönemlerde, annem sayesindee olmustu amann karisikkkk iste :KK70:

sonrada diyor seni unutmak icin baska birisyle cikiyorum ama sevmiyorum falanda filan :KK53: bende yedim :KK70:

evet bazı akıllılar bu yalanı soyluyorlar ama cok komık olduklarından haberlerı yok tabıkı :KK70:

yabancı derken mezhep yabancılıgı mı , yoksa baska ulkelımıydı ?
hayırlısı olsun canım ya

yabanci ülke, cek cumhuriyetiydi onun ülkesi :) viyanada yasiyoruz biz oda burada doguma büyüme benim gibi.. yani hem dil hemde din farki :KK43:

yani acikcasi bende civi civiyi söker yöntemine basvurmustum ama ondan ayriydim o dönemlerde, annem sayesindee olmustu amann karisikkkk iste :KK70:

yanı sen annen ıstemıyor dıye bıtırdın , sonrada o kısının face sayfasında bırıyle ılıskısı oldugunu gordun dogru mu anlamısım ?

X