evet azerinnn nadia ve prenses siz ne diyosunuz evleniim mi dersin
evet ya ama malesef ben de ayrilmaliyim lahmacunu yapmaya gidiyorum.sonra da kocis gelir anca aksam gire bilirim
prenses hosgeldınnn
bende hamur ıslerını guzel yaparım
sevgilin var mi cnm
cnm denedim ben eskiden sabahlara kadar msnde takilirdim sabah 5-6 gibi yatar 9-10 gibi kalkardim tekrar hic sorun olmuyordu ama son zamanda uykuma dayanamiyorum cnm saat 9 oldumu uykum geliyor 10 ´u zor bulduruyorumama hafta sonlari saat 11 gecirdimmi uykum kaciyor 1-2 ye kadar oturabiliyorum
cnm masallah21 yasinda lahmacum yapiyorsun ben hamur bile yapamiyorum :26:
evet azerinnn nadia ve prenses siz ne diyosunuz evleniim mi dersin
evet ya ama malesef ben de ayrilmaliyim lahmacunu yapmaya gidiyorum.sonra da kocis gelir anca aksam gire bilirim
ya ben ayrılmak ıstemıyorum aslında oda ayrılmak ıstemıyor ıkımızde sevıyoruz ama o benım guvenımı cok sarstı ,
defalarca yaptı yanı bırseyler artık sevsemde ayrılma taraftarıyım oda ıstemıyo ayrılmak ole ne oldgmuz bellı degıl ask ıhtıras yalan hersey donuyor ortalıkta
gorusuruz canım
yok yada derkı bı bılgısayar ıstıyorum once kadınlar kulubune gırıp sormam lazım
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey istediğin gibi olur
evet evet hatta ben yanımda götüreyim bilgisayarımı ordan canlı canlı yazarım size kamera falan açarım
amin inşallah tesekkur ederım canım ,, bana dun dıyorkı ben dusundum sen herseyde cok haklısın ama daha konusmadık bakalım essekler gbı pısman olacak ama gordun o bundan sonra
evet sevgilim var canım
anladım biraz da psikolojik bu uyku durumları ama yine de dayanamıyor insan hakkaten
olur valla ,,, kız sen onceden olacaktın burada ben sureklı forumdaydım sabah 7 den aksam 4.30 a kdr ama sımdı ısyerındekılerle papaz oldum net konusunda da kavga ettık pek gıremıyorum yoksa hıc canınız sıkılmazdı
evet bencede psikolojik bi durumsevgilim bana diyor simdiden evlenince yandim ben sen erkenden yatiyorsun diye
hadi ben ciktim.bye bye
evet benimki de öyle diyor ben de 11 de uyurum genelde haftaiçiama bence onlar yanımızdayken uyku aklımıza bile gelmez
bende öyle düsünüyorum cnmaklimizin ucunden gecmez uyku