Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ooo kizim ben ogretirim sana

evet azerinnn nadia ve prenses siz ne diyosunuz evleniim mi dersin

evet ya ama malesef ben de ayrilmaliyim lahmacunu yapmaya gidiyorum.sonra da kocis gelir anca aksam gire bilirim

gorusuruz canım
yok yada derkı bı bılgısayar ıstıyorum once kadınlar kulubune gırıp sormam lazım

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey istediğin gibi olur

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey istediğin gibi olur

amin inşallah tesekkur ederım canım ,, bana dun dıyorkı ben dusundum sen herseyde cok haklısın ama daha konusmadık bakalım essekler gbı pısman olacak ama gordun o bundan sonra

evet evet hatta ben yanımda götüreyim bilgisayarımı ordan canlı canlı yazarım size kamera falan açarım

olur valla ,,, kız sen onceden olacaktın burada ben sureklı forumdaydım sabah 7 den aksam 4.30 a kdr ama sımdı ısyerındekılerle papaz oldum net konusunda da kavga ettık pek gıremıyorum yoksa hıc canınız sıkılmazdı

amin inşallah tesekkur ederım canım ,, bana dun dıyorkı ben dusundum sen herseyde cok haklısın ama daha konusmadık bakalım essekler gbı pısman olacak ama gordun o bundan sonra

yaptığı şey ne bilmiyorum ama pişman et onu bir güzel :13: sonuçta ikiniz de seviyosunuz umarım sorunlarınızı düzeltirsiniz.

kendınıze ıı bakın bende gıdıyorum bıraz dınleneyım bnmkının ısı bellı olmaz uyanabılır heran

olsun canım ya konuşuruz yine yazarız girebildikçe tamam sen de dinlen kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…