Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

prenses gorusemıyozkı uzun zmndr en son durum ne bılmıom valla cnm

ıncımnaz abla sen nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

babamın amcasının oglu ya yorum yaptı sadece :)
zırt pırt benı aradgnı bılmıokı ay bosver sabah sabh o delıyı gecen facede fotomu gormus dıokı cok tatlısın dedım eywallah hacı :)

hacımı iyi demişsin
ne olsun cnm bildigin gibi iste hersey

ben telden giriyorum abla göremedim. Hadi yarin görüsürüz

okey tatlım görüşürüz yarın

altta goremedım bırden gıttn sandım abla kahvaltı hazırla gelıorum hemennnnn

yanlz hacı senden buyuk :)))
ama genc duruyo fotolarda ay keske gosterebılsem sna onu ya

erkekler öyle benle yaşıt adam genç adam oluyor kadına ise herkes abla diyor
ay vallahi 60 yaşındaki adam bana abla biyor ya çıldırıcam birgüne elimde kalacaklar

erkekler öyle benle yaşıt adam genç adam oluyor kadına ise herkes abla diyor
ay vallahi 60 yaşındaki adam bana abla biyor ya çıldırıcam birgüne elimde kalacaklar

abla yanlıs anlama ben sana ole demedımde banada herkes abla dıo bnm hosuna gdıyo :)
hatta bn ılk ıse basladgm gun bnm adımı bılmeyen bı ıscı bana dıokı sayın hanımefendı bayan bakarmısınız :)))
ne gulmustum o zaman ya

canım yanlış anlamadımki sen öyle demedin ama doğanın kanunu erkekler 32 yaşında genç delikanlı gibi oluyor kadın 32 yaşındaysa her yaştan erkek abla diyor genç kızların demesi doğal bende benden büyük bayanlara abla diyorumda 60 yaşında amcada bana abla diyor ayy uyuz oluyorum o zaman
ama sana erken demeye başlamışlar
ayrıca o adamda çok kibarmış
sayın hanımefendi bayan abla bakarmısınız ne şanslısın bana böyle hitap eden daha olmadı

o catlak bıraz ya bazen ıs ıcabı arıyorum ıs telınden kapatınca kendıne ıyı davran kendınle barısık ol dıo delı

sarkı cok anlamlı dımı:26:

canım pek dinlemedim ama güzel şarkı tam eşime göre
senle yazışırken bizimkilerde arada birşey diyorlar hatlar karışıyor
okmeydanı bana yakın cidden birgün gel beklerim ama ben önce evi sana hazır hale getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…