Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ay canım cok sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo[/FONThttp://www.youtube.com/watch?NR=1&v=w4OKI339bJM&feature=endscreen]

yenı topık acıyorsunuz demek aferın aferın 2 gun gelemedık ya yapın hemen boyle cok darıldım sıze kızlar ıns mesajımı okursunuz

yok onun icin degil bazi seyler ilave etmek istedigimizde ana sayfayi senden baska kimse duzenleyemiyor ve sen de ugramiyosun o yuzden dedi patsy
zaten merak etme yeni topik acmak gibi bi niyetim yok

yok onun icin degil bazi seyler ilave etmek istedigimizde ana sayfayi senden baska kimse duzenleyemiyor ve sen de ugramiyosun o yuzden dedi patsy
zaten merak etme yeni topik acmak gibi bi niyetim yok

bana oyle soyleyebılırdınız o zaman duzenlerdımde yanı ayrıca merak etmıyorum ıstedıgınızı yapın ıkı gun ugramadık dıe kotu olduk heralde neyse ya herkes kendı bılır

ne yapayım tatlım çay içiyorum sabah keyfi sen ne yapıyorsun bu saatte hiç olmazdında nasılsın?

sabahın korunde kaldırdılar napım bende kk ya gdım dedım sen neden erkencısın abla oglus uyumuyomu sabahları

sabahın korunde kaldırdılar napım bende kk ya gdım dedım sen neden erkencısın abla oglus uyumuyomu sabahları

kuzum bu saat benim için geç bile oğlanı bırak eşimde kalktı kahvaltı yaptık ben dedimki biraz nete gireyim sonrada kalkıp iş yapıcam
akşamda beni görmedin gittin yine kız aşıkmısın sen bakıyım

gormedın derken msj yazdım ya sana sende cıkmam lazım survıvoru ızlıcez dedın
asık olmak ıstemıyorum ama bılmıyorum valla cok kotu olur bu sefer
hadı onada bı ısım koyalım mı ama guzel olsun

evet haklısın öyle olmuştu demi kafa kalmadı
survivordada çok sinirlendim ya Alplere ve merveye uyuz oluyorum ünlülerde tek adam olan nihat akşam adamı üzdüler bende sinir oldum
seçelim nihat nasıl

evet haklısın öyle olmuştu demi kafa kalmadı
survivordada çok sinirlendim ya Alplere ve merveye uyuz oluyorum ünlülerde tek adam olan nihat akşam adamı üzdüler bende sinir oldum
seçelim nihat nasıl

abla sakın onun ısmını soleme burda tamammı o gordu buraya takıldgmı zaten
adı tosun olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…