canım pek dinlemedim ama güzel şarkı tam eşime göre
senle yazışırken bizimkilerde arada birşey diyorlar hatlar karışıyor
okmeydanı bana yakın cidden birgün gel beklerim ama ben önce evi sana hazır hale getireyim
abla blıyormusun tosunların aılesı cok sıkıymıs mesela onceden evlenmıs bırını ogullarına ıstemezlermıs
bunu kendimi dedi sana
ama genelde Türk kültüründe öyle birşey var ben çok saçma buluyorum neden dersen sonuçta gönül bu
insanlar boşanmak için evlenmiyorki evleniyor bazısı eşi ölüyor o kadın dul kalıyor bekar bir erkek ona aşık olup evlenemezlermi
bizim ailede çok var önceden evlenmiş biriyle evli kuzenlerim var dayım bekar evlenmemiş erkekti sevdi 3 çocuklu olan dul yengemle evlendi 3 çocukta onlar yaptı çok mutlular vallahi diğer bekar gelen yengemden daha çok severiz
inş bizim toplumda aşar böyle şeyleri ay ne yazdım ne gevezeyim ya
bende cıkaracagım sonucu cıkardım bu dedıgınden oyle dedı bana ama orta yolun bulunması gerekmezmı dedı de o laf bence
aslında oda olabilir gibi düşünüyor ama ailesinin istemeyeceğinide düşünüyor demekki
ama Allah'ın dediği olue kaderde varsa önüne kimse geçemezki
tvde bir erkek doktor sebebini söylemiştibenım lıseden arkadsımın sevgılısı evlenmıs 2 tane cocugu var sımdıde arkadasımla konusuyor kadınlar kabul edıyorda erkekler nıye etmıyor acaba
ya nıye yazmıyonuzzzzz
tvde bir erkek doktor sebebini söylemişti
aslında erkekler kendilerinin başka erkeklerle kıyaslanmaması için başkasıyla beraber olmamış kadın tercih ederlermiş bana mantıklı geldi
sonuçta erkekler ne kadar çok kadınla beaber olurlarsa daha çok havalrı oluyor ya ama kadın evlenip boşansa toplum farklı bakıyor
tatlım ben yazıyorum ama dedim ya arada eşim gelip bişe diyor oğluş bişe istiyor o sebeple yavaş yazıyorum
sen benden daha tecrübelisindir kısönemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştım
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsın
bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama
azo kızlarada diyecektim bu gece topicte yazışsak ya
bak sana veririm yivruuummmmmestos iyi ders verir.
benim ders almama gerek yok benimki dunden hazir
isimler super abla necdettiniye
aksam saat kac gibi abla:26:
ben akşam kocişe süsleniyom dedim yaa o da gündüz pasaklu akşam bahumlu karusun dedişimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim
ayyy sorma yaaa salı gelse de izlesekErcan Turgut Neredesin Sen - YouTube
kıs bunu 80ler dizisinde çalıyolar ya taaaaaaaaaaa gidiyorum o yıllara aslında ben seksenleri sevmem modası mimarisi sevmem hiçbirini amaaaaaaa aahhhhhhh gençliğim çocukluğum kıs bu şarkıyı o zamanlar duyunca nasıl banal gelirdi nesini seviyolar diye anlamazdım ama şimdi bu melodiler beni alııp götürüyo offfffff offfff
buyrun efenim başımızın tepesinde yeriniz vargelirsem ilk patsy yi bulurum sonra sen sonra estos hepinizin evine azerinle baskin yaparim
tabii ki herkesin iyi kötü memnun olmadığı noktalar muhakkak vardırmaşallah ne hızlısınız kız bak hemende çaydan yemeğe geçmişler yakında düğün evresine geçersiniz siz
kocamda eskiden anaısna çok takılırdı en güzxel günlerimi beraberce mafettiler artık daha anlayışlı iyi biraz akıllandı ama giden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor
canım sonuçta evlilik risk kızlara sorsan eminim onlarından eşlerinden az yada çok sorunları vardır
sende artık gözünü kararta aklına mantığına yatan birisi varsa evlen derim ben
prenses alışverişe gidecekti unuttun mukiz patsy noldu neden yazmiyosun
bu arada prensess nerde kaldi ya hani cocugu yedirip geliyodu
yaa dünkü konu dediğiniz ne bişey mi kaçırdımdunku konu mu canim?
bu arada msj imi okudunmu?
biz de dün kızçeme bişeyler aldıkyok kiz emegimize yazik1000 sayfa yazi yazdik
bi kac gune netten alisveris yapicam kardesim gelince getirecek hadi bakalim kocisin paralarini yiyelim biraz
hava oluyokısım yine olur ne var sanki hem sayfa sayısı çok olunca ne oluyo ki :44::44:
hoşgördüüüüükkkkkkkkkestalmus hosgeldın sekerrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgördüüüüükkkkestalmus gelmiş hoşgeldin canım
estalmus bacım neredesin geçmişi oku oku bitmez az kaldı son 2 gün kaldı ha gayret sen oku biz bekliyoruz
tvde bir erkek doktor sebebini söylemişti
aslında erkekler kendilerinin başka erkeklerle kıyaslanmaması için başkasıyla beraber olmamış kadın tercih ederlermiş bana mantıklı geldi
sonuçta erkekler ne kadar çok kadınla beaber olurlarsa daha çok havalrı oluyor ya ama kadın evlenip boşansa toplum farklı bakıyor