Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

aaa ask olsun abla bende gelıp toplıyım nolcakkı sende neyın lafını edıyorsun cok ayıp
sarkıda dıyorkı sen kendıne kendın gbı bır taze bahar sec

abla blıyormusun tosunların aılesı cok sıkıymıs mesela onceden evlenmıs bırını ogullarına ıstemezlermıs

abla blıyormusun tosunların aılesı cok sıkıymıs mesela onceden evlenmıs bırını ogullarına ıstemezlermıs

bunu kendimi dedi sana
ama genelde Türk kültüründe öyle birşey var ben çok saçma buluyorum neden dersen sonuçta gönül bu
insanlar boşanmak için evlenmiyorki evleniyor bazısı eşi ölüyor o kadın dul kalıyor bekar bir erkek ona aşık olup evlenemezlermi
bizim ailede çok var önceden evlenmiş biriyle evli kuzenlerim var dayım bekar evlenmemiş erkekti sevdi 3 çocuklu olan dul yengemle evlendi 3 çocukta onlar yaptı çok mutlular vallahi diğer bekar gelen yengemden daha çok severiz
inş bizim toplumda aşar böyle şeyleri ay ne yazdım ne gevezeyim ya

estalmus bacım neredesin geçmişi oku oku bitmez az kaldı son 2 gün kaldı ha gayret sen oku biz bekliyoruz

bende cıkaracagım sonucu cıkardım bu dedıgınden oyle dedı bana ama orta yolun bulunması gerekmezmı dedı de o laf bence

bende cıkaracagım sonucu cıkardım bu dedıgınden oyle dedı bana ama orta yolun bulunması gerekmezmı dedı de o laf bence

aslında oda olabilir gibi düşünüyor ama ailesinin istemeyeceğinide düşünüyor demekki
ama Allah'ın dediği olue kaderde varsa önüne kimse geçemezki

aslında oda olabilir gibi düşünüyor ama ailesinin istemeyeceğinide düşünüyor demekki
ama Allah'ın dediği olue kaderde varsa önüne kimse geçemezki

dogru soyluyorsun abla Allahın dedıgı olur o yuzden ne desek bos

benım lıseden arkadsımın sevgılısı evlenmıs 2 tane cocugu var sımdıde arkadasımla konusuyor kadınlar kabul edıyorda erkekler nıye etmıyor acaba

benım lıseden arkadsımın sevgılısı evlenmıs 2 tane cocugu var sımdıde arkadasımla konusuyor kadınlar kabul edıyorda erkekler nıye etmıyor acaba
tvde bir erkek doktor sebebini söylemişti
aslında erkekler kendilerinin başka erkeklerle kıyaslanmaması için başkasıyla beraber olmamış kadın tercih ederlermiş bana mantıklı geldi
sonuçta erkekler ne kadar çok kadınla beaber olurlarsa daha çok havalrı oluyor ya ama kadın evlenip boşansa toplum farklı bakıyor

aman ya yere batsın onların erkeklıgı bence cok sacma ya ne bılım bı keremı evlenme hakkı var sankı herkesın offf

sen benden daha tecrübelisindir kıs
estos iyi ders verir.
benim ders almama gerek yok benimki dunden hazir
isimler super abla necdettiniye
aksam saat kac gibi abla:26:
bak sana veririm yivruuummmmm
ben akşam kocişe süsleniyom dedim yaa o da gündüz pasaklu akşam bahumlu karusun dedi
ben de gündüz de temiz akşam da bakımlı olduğumu söyledim
ayyy sorma yaaa salı gelse de izlesek
gelirsem ilk patsy yi bulurum sonra sen sonra estos hepinizin evine azerinle baskin yaparim
buyrun efenim başımızın tepesinde yeriniz var
tabii ki herkesin iyi kötü memnun olmadığı noktalar muhakkak vardır
kiz patsy noldu neden yazmiyosun
bu arada prensess nerde kaldi ya hani cocugu yedirip geliyodu
prenses alışverişe gidecekti unuttun mu
dunku konu mu canim?
bu arada msj imi okudunmu?
yaa dünkü konu dediğiniz ne bişey mi kaçırdım
yok kiz emegimize yazik1000 sayfa yazi yazdik
bi kac gune netten alisveris yapicam kardesim gelince getirecek hadi bakalim kocisin paralarini yiyelim biraz
biz de dün kızçeme bişeyler aldık
kısım yine olur ne var sanki hem sayfa sayısı çok olunca ne oluyo ki :44::44:
hava oluyo
estalmus hosgeldın sekerrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgördüüüüükkkkkkkkk
estalmus gelmiş hoşgeldin canım
hoşgördüüüüükkkk
estalmus bacım neredesin geçmişi oku oku bitmez az kaldı son 2 gün kaldı ha gayret sen oku biz bekliyoruz

ne 2 günü kıs

evet maalesef öyle oluyo

ve bu sebeple biçok kadın da mutlu olmadığı halde bu durumu yaşamaktansa
evdeki mutsuz ortamında mutluymuş gibi görünüyo
bu çok üzücü bi durum Allah kimseye yaşatmasın:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…