- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
anladım halen oralardamı o ya
yok abla o o degıl gercı oda sabahın korunde yazmaya basladı yınede neyse tersledım gıttı
malum sahıs bızım evın ahalısınden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım halen oralardamı o ya
abla sakın onun ısmını soleme burda tamammı o gordu buraya takıldgmı zaten
adı tosun olsun :)))
yok abla o o degıl gercı oda sabahın korunde yazmaya basladı yınede neyse tersledım gıttı
malum sahıs bızım evın ahalısınden
okey tatlım ben adını unuttun bile buraya yazdığını biliyorsa sende ondan bahsetme bence
anladım kim olduğunu
ay ablaaaaaaaaaaaaa mayısta almanyadakı delı gelıyo
gelsin deli ben gelirim deli deliyi görünce korkar misali kaçırırım
tatlım o ne istiyor
bı ara ben yuz vermedım telını acmadım fılan bana mesaj atmıs nıe acmıon fılan dıe mesaj yazmıs :)
bı kac kerede telde konusurken denk geldı bana dıokı kımle konusuyorsun bende sabanla konusuyorum tabı dedımkı kız arkadasımla konusuyordum dıyorkı o kızın numarasını ver ben arıyacam senı aramasın telefonu mesgul etmesın harbı manyak bu ya ne zmndr onu anlatmıyorum demı sana dha neler nelr yaptı saf ya
canım konuyla alakalı değil ama bayılıyorum bu makyaja nasıl ama
[video=youtube;HWTwBN5fMG0]http://www.youtube.com/watch?v=HWTwBN5fMG0&feature=related[/video]
canım ya adamla konuşma başına bela olucak zekası eksik insandan korkacaksın çünkü herşeyi yapabilir Allah korusun
Prenses gelmiş günaydın tatlım
canım ya adamla konuşma başına bela olucak zekası eksik insandan korkacaksın çünkü herşeyi yapabilir Allah korusun
Prenses gelmiş günaydın tatlım
kadın guzel makyaj yapıyo ama bende sevıom eyelınerı
günaydın tatlım bende seni görünce şaşırdım sen beğendinmi makyajıgünaydin abla cok kalmicam öylesine ugradim
sonra dıokı sızı cok merak edıorum babanı fılan mayısa gelcem bende gel dedım napım dımı
ben çok seviyorum ama beceremiyorum
günaydın tatlım bende seni görünce şaşırdım sen beğendinmi makyajı
kız babanda onu çok merak ediyordur dalacak adama
okey canım görüşürüzkizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler òpüldünüz
babam zaten demıstı o cok cakaldır dıye :)
prenses gunaydın demıstım cvp vermıyomusun ?
babanın lafını dinle görüşme onla gıcık oldum
adam diyorum ama benlemi yaşıttı ama sana yine kart kaçar