Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

hani size oje aldim ya kendi paramla sen hepsini al ben yine alirim diyorum
heee deseeneee bende size yarin hediye aliyim ozaman olurmu :122:

kızlar ben çıkıyorum oğluşu okuldan almaya gidiceğim size iyi sohbetler
tamam abla görüsürüz
optum kuzu cocuk bon bon bakiyo noluyoruz diye

bak bon bon bakiyor demek cok öpmüyorsun sen azerini benim cocugum yandi valla ben birakmam hic heeeeeppp öperimm

heee deseeneee bende size yarin hediye aliyim ozaman olurmu :122:

tamam abla görüsürüz

bak bon bon bakiyor demek cok öpmüyorsun sen azerini benim cocugum yandi valla ben birakmam hic heeeeeppp öperimm

al al al al
yok kiz opuyorum da simdi cocuk basi asagi oynuyo oyuncaklariyla birden opunce bu karu pc basinda degil miydi simdi neden opdu durduk yere beni diye dusundu herhal

kızlar ben pcyi aldığımda artık toplanırız akşamlarıda burada olurum ben kaynatırızzz

al al al al
yok kiz opuyorum da simdi cocuk basi asagi oynuyo oyuncaklariyla birden opunce bu karu pc basinda degil miydi simdi neden opdu durduk yere beni diye dusundu herhal

oyyyyy yerim ben onu yaaaaaaa oynuyor he oyuncaklarinla ne kadar tatlii

kuzu ya müdür yanimdaydi yazamadim

incim abla nadia nin bi dahaki ozel msj inda ona sorarmisin bi Allah in selamini niye vermiyo diye
ben boyle konularda cok dikkatliyim her dakka bakiyorum kim online diye nadia yi hep ozel msj yazarken goruyorum bi selam vermek bu kadar mi zor acaba
evet cnm onu ben de farkettim
sonuçlar ne zmn çıkıcak bize dehbr vermeyi unutma
uykudan yeni uyanan cocuklari ben cok seviyorum ya sessiz sakin sicacik yumusacik oluyorlar öp benim icin yanaktan kuzuyu
benim kıs hiç öyle olmuyo
WOOOOWW bende farketmemisim hayirlisi olsun kuzuuu sende bizdensin

ben ne zmn sizden olucam yaa

niye öyle olmuyor cnm :26: azerinin yazdigini gördünmü pogaca gibi anlatmisim

daha cok calisman lazim coooookkkkk

benim kız da uykusunu alamayınca aynı tımarhaneden kaçmış deliler gibi
atıyo kendini yerlere
vız vız vız ağlıyo anca başka yaptığı bişey yok

ama uykusunu alınca oynuyarak uyanıyo bi cilveler bi bişeyler görsen

aaa bak bende öyle seviyorum iste bide gelip kucagina oturuyorlar sariliyorlar yerim ben onu yaaa ben uykumu almadigim zamanda ayyynni yöle oluyorumm

neler yaptin bugün anlat bakalim

aaa bak bende öyle seviyorum iste bide gelip kucagina oturuyorlar sariliyorlar yerim ben onu yaaa ben uykumu almadigim zamanda ayyynni yöle oluyorumm

neler yaptin bugün anlat bakalim

fındığımın gösterisine gittik daha yeni geldim
kurt gibi acıktık bize müsaade bi göbüşü doyurak da gelek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…