Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

iste size hediyelerim secin istediginizi:KK1:
$fncjklsck.jpg
$turkiyede-bir-ilk-color-club-ojeler-her-renk-2-mb43467_1760117_r1.jpg

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:incim abla geldim
prensess kuzu ne konustunuz necoyla:KK1:
patsy annem bu ne sarki yaw
o konusmadi ben konustummm :KK60::KK60:

ben hepsini istiyorummmm papatyaaaaa :KK16: cok güzellerrrr #
#

ben yarin alisverise cikiyim cicilerimi cekiyim hatta almadiklarimida cekiyim hepsini gösteriyim size pazartesi günü :KK16:

azerinnn cnm yaaa sen günleri bilmiyormusun türkcesini gecmisi okudugumda gördümmm :KK1: ögretelim kuzu

#

ben yarin alisverise cikiyim cicilerimi cekiyim hatta almadiklarimida cekiyim hepsini gösteriyim size pazartesi günü :KK16:

azerinnn cnm yaaa sen günleri bilmiyormusun türkcesini gecmisi okudugumda gördümmm :KK1: ögretelim kuzu

tatlım maşallah sendede ne çene varmış kaç dkdır bekliyorum seni bu arada sen çocuğun kafasınımı şişiriyordun aynı ben yaşasın gevezelik :KK52:

#

al sen benim zaten param var alirim yine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ogret kuzu

tatlım maşallah sendede ne çene varmış kaç dkdır bekliyorum seni bu arada sen çocuğun kafasınımı şişiriyordun aynı ben yaşasın gevezelik :KK52:
eee napiyim konusmazsa ben konusurum cok sakin kac gündür akillandi galiba :KK9:
cok konusma iyidir annem bazen sus der bana cok konustugum icin :KK1:

al sen benim zaten param var alirim yine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ogret kuzu
ne parasi kuzu ya ben bisey anlamadim :26: benimde param var :26:

kiz o ne pogaca anlatir gibi anlattin :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kuzu gülmekten gözyasim geldii :KK60::KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60: pogaca hic aklima gelmemisti :KK1:

eee napiyim konusmazsa ben konusurum cok sakin kac gündür akillandi galiba :KK9:
cok konusma iyidir annem bazen sus der bana cok konustugum icin :KK1:

ne parasi kuzu ya ben bisey anlamadim :26: benimde param var :26:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kuzu gülmekten gözyasim geldii :KK60::KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60: pogaca hic aklima gelmemisti :KK1:

hani size oje aldim ya kendi paramla sen hepsini al ben yine alirim diyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X