- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
biraz oyle oldu
patsy sağolasın arkadaşım şarkı çok güzeldiLeyla ile Mecnun - Yalan ( Sezon Finali HQ ) - YouTube
insan böyle bi diziden böyle bi şarkı beklemiyor ama hayat zaten böyle bişey değil mi? beklemediğin yerden beklemediklerin....
patsy sağolasın arkadaşım şarkı çok güzeldi
azzerin Allah şükür geldin canım
ojeler harika
o konusmadi ben konustummmincim abla geldim
prensess kuzu ne konustunuz necoyla
patsy annem bu ne sarki yaw
begenmene sevindimbenim kiz uyandi da ona bakiyodum
o konusmadi ben konustummm
ben hepsini istiyorummmm papatyaaaaacok güzellerrrr #
#
ben yarin alisverise cikiyim cicilerimi cekiyim hatta almadiklarimida cekiyim hepsini gösteriyim size pazartesi günü
azerinnn cnm yaaa sen günleri bilmiyormusun türkcesini gecmisi okudugumda gördümmmögretelim kuzu
o konusmadi ben konustummm
ben hepsini istiyorummmm papatyaaaaacok güzellerrrr #
#
ben yarin alisverise cikiyim cicilerimi cekiyim hatta almadiklarimida cekiyim hepsini gösteriyim size pazartesi günü
azerinnn cnm yaaa sen günleri bilmiyormusun türkcesini gecmisi okudugumda gördümmmögretelim kuzu
uykudan yeni uyanan cocuklari ben cok seviyorum ya sessiz sakin sicacik yumusacik oluyorlar öp benim icin yanaktan kuzuyu
tatlım maşallah sendede ne çene varmış kaç dkdır bekliyorum seni bu arada sen çocuğun kafasınımı şişiriyordun aynı ben yaşasın gevezelik
eee napiyim konusmazsa ben konusurum cok sakin kac gündür akillandi galibatatlım maşallah sendede ne çene varmış kaç dkdır bekliyorum seni bu arada sen çocuğun kafasınımı şişiriyordun aynı ben yaşasın gevezelik
ne parasi kuzu ya ben bisey anlamadim :26: benimde param var :26:al sen benim zaten param var alirim yine
ogret kuzu
kiz o ne pogaca anlatir gibi anlattin
dimi simdi de cisi geldi kim bilir ne zamana gelir
eee napiyim konusmazsa ben konusurum cok sakin kac gündür akillandi galiba
cok konusma iyidir annem bazen sus der bana cok konustugum icin
ne parasi kuzu ya ben bisey anlamadim :26: benimde param var :26:
kuzu gülmekten gözyasim geldii pogaca hic aklima gelmemisti