Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

canım çantalar süpermiş ya biliyormusun ben bugün hastaneden dönerken kendime pembe 15 liraya çanta aldım aynı bu tonda hayatımda ilk kez pembe çantam oldu

oh ne guzel abla gule gule kullan.bi de bana kokos diyosunuz pembe seftali tonlari bi seyler aliyosun habire
hastanede ne isin vardi abla:26:

azerin evet googleden aldim ama gercekten yapti dün resim cekmeye unuttum biz sekere batirmiyoruz zeytin peynirle yiyoruz cnm

pessimisticss benimde dogum günüm 26 temmuzda ondan sordum

ja nerde o kürtaj olan kizin konusu ben bulamadim ya :26:

incim abla nadia nin bi dahaki ozel msj inda ona sorarmisin bi Allah in selamini niye vermiyo diye
ben boyle konularda cok dikkatliyim her dakka bakiyorum kim online diye nadia yi hep ozel msj yazarken goruyorum bi selam vermek bu kadar mi zor acaba

Son düzenleme:

yaa tatlım bilmiyorum neden selam vermediğini ama anladığım kadarıyla çok yoğun arada çok kısa giriyor sadece mesaj yazıp çıkıyor belkide topice girip çıkması bir olmasın diye slm vermiyordur hatta geçenlerde bana bile slm veremeden çıktı r sen üstüne alma tatlım
ama gerçketende haklısın canım nadia için demiyorum ama bazı arkadaşlara zamanında bende slm verdim ama onlar slm vermediler sanki yokmuşum gibi davrandılar çok saçma buluyorum böyle şeyleri burası sonuçta sanal alem amaç karşılısız olarak insanların gerçek kişilikleriyle yazdıkları dertelştikleri sohbet alanı değilmi

neyse abla dogru soyluyosun ben selam veren herkesin selamini alirim selam vermeyene de selam vermem kendi bilecekleri is boyle seyler benim icin onemli degil bundan sonra

neyse abla dogru soyluyosun ben selam veren herkesin selamini alirim selam vermeyene de selam vermem kendi bilecekleri is boyle seyler benim icin onemli degil bundan sonra

okey canım senin bileceğin birşey ama ben nadiadan daha çok senle burda kızlarla yazışıyorum ve sizin aranızdaki olayı ben bilemem sonuçta siz ben nadiayıda senide tanımadan önce çok samimiydiniz ben bu konuda dış kapının dış mandalıyım ama dediğin gibi slm vermeyene vermemek lazım sonuçta burda 3- 5 tatlı sohbetle zaman geçiriyoruz öyle değilmi

yok abla oyle bi problemimiz yok zaten sadece girip bi selam vermemesine uzulmustum o kadar
neyse bosver sen bu konuyu oglun nasil abla
hastaneye niye gitmistin hala soylemedin:26:

yok abla oyle bi problemimiz yok zaten sadece girip bi selam vermemesine uzulmustum o kadar
neyse bosver sen bu konuyu oglun nasil abla
hastaneye niye gitmistin hala soylemedin:26:

haklısın canım sanla alem falanda olsa bende slm vermeyene gerçekten kırılıyorum
canım benim ellerim uyuşuyor güç kaybı varda ndüşükte bşr ihtimal olsada beynimde ur olma ihtimali varda onuniçin test yaptırmaya gittim
anacığım 5 tüp kan verdim kansızım zaten

Allah korusun abla ne uru:26:
ne dedi doktor ne zaman cikarmis test sonuclari

Allah korusun abla ne uru:26:
ne dedi doktor ne zaman cikarmis test sonuclari
vallahi canım ilk beyne gittim o dahiliye gönderdi oda nörolojiye oda baya test istedi bakalım ne çıkacak
beyin doktoru emar istemişti oda bana boyun fırıgından değil git nörolojiye belki ur vardır dedi bakıyorum bende Allah herkese sağlık versin gerçekten gerisi boş
gecmis olsun abla kusura bakma konuya dalmisim burasini unuttum

sağol canım ne konusuymuş o hepiniz kitlenmişsiniz bende merak ettim bir bakayım

prensesssss bırak o konuyu gel topiğine
azerinnn boşver canım ya kadına sahip çıkmasınlar sen bize sahip çık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…