- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
öptünmü tatlim
optum kuzu cocuk bon bon bakiyo noluyoruz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öptünmü tatlim
heee deseeneee bende size yarin hediye aliyim ozaman olurmu :122:hani size oje aldim ya kendi paramla sen hepsini al ben yine alirim diyorum
tamam abla görüsürüzkızlar ben çıkıyorum oğluşu okuldan almaya gidiceğim size iyi sohbetler
optum kuzu cocuk bon bon bakiyo noluyoruz diye
kızlar ben çıkıyorum oğluşu okuldan almaya gidiceğim size iyi sohbetler
heee deseeneee bende size yarin hediye aliyim ozaman olurmu :122:
tamam abla görüsürüz
bak bon bon bakiyor demek cok öpmüyorsun sen azerini benim cocugum yandi valla ben birakmam hic heeeeeppp öperimm
kızlar ben pcyi aldığımda artık toplanırız akşamlarıda burada olurum ben kaynatırızzz
al al al al
yok kiz opuyorum da simdi cocuk basi asagi oynuyo oyuncaklariyla birden opunce bu karu pc basinda degil miydi simdi neden opdu durduk yere beni diye dusundu herhal
bu arada 5 ci kalbi almisim haberim yok ne geveze kariyim ben ya
kızlar ben pcyi aldığımda artık toplanırız akşamlarıda burada olurum ben kaynatırızzz
evet cnm onu ben de farkettimincim abla nadia nin bi dahaki ozel msj inda ona sorarmisin bi Allah in selamini niye vermiyo diye
ben boyle konularda cok dikkatliyim her dakka bakiyorum kim online diye nadia yi hep ozel msj yazarken goruyorum bi selam vermek bu kadar mi zor acaba
sonuçlar ne zmn çıkıcak bize dehbr vermeyi unutmahaklısın canım sanla alem falanda olsa bende slm vermeyene gerçekten kırılıyorum
canım benim ellerim uyuşuyor güç kaybı varda ndüşükte bşr ihtimal olsada beynimde ur olma ihtimali varda onuniçin test yaptırmaya gittim
anacığım 5 tüp kan verdim kansızım zaten
benim kıs hiç öyle olmuyouykudan yeni uyanan cocuklari ben cok seviyorum ya sessiz sakin sicacik yumusacik oluyorlar öp benim icin yanaktan kuzuyu
WOOOOWW bende farketmemisim hayirlisi olsun kuzuuu sende bizdensin
evet cnm onu ben de farkettim
sonuçlar ne zmn çıkıcak bize dehbr vermeyi unutma
benim kıs hiç öyle olmuyo
ben ne zmn sizden olucam yaa
Leyla ile Mecnun - Yalan ( Sezon Finali HQ ) - YouTube
insan böyle bi diziden böyle bi şarkı beklemiyor ama hayat zaten böyle bişey değil mi? beklemediğin yerden beklemediklerin....
niye öyle olmuyor cnm :26: azerinin yazdigini gördünmü pogaca gibi anlatmisim
daha cok calisman lazim coooookkkkk
benim kız da uykusunu alamayınca aynı tımarhaneden kaçmış deliler gibi
atıyo kendini yerlere
vız vız vız ağlıyo anca başka yaptığı bişey yok
ama uykusunu alınca oynuyarak uyanıyo bi cilveler bi bişeyler görsen
aaa bak bende öyle seviyorum iste bide gelip kucagina oturuyorlar sariliyorlar yerim ben onu yaaa ben uykumu almadigim zamanda ayyynni yöle oluyorumm
neler yaptin bugün anlat bakalim
fındığımın gösterisine gittik daha yeni geldim
kurt gibi acıktık bize müsaade bi göbüşü doyurak da gelek