geçmiş olsun neyin varortada bisey yok ama.......
canım ben takıldım ama bişey yok aman olmasın daha yeni ayrılık yaşıyor ne gerek var bende dersine çalış işine bak dedim oda öyle düşünüyor
ben iyi degilim bu sabah basim catlicak sankii
hadi konusunda iyilestirin beni
şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdianaaaaaaaaaaaaam kim gelmis unlimited im gelmis kuzuuuuuuuuuuuu cok ozledim kiz seni gel bi opem
hayirli sabahlar prenses im.dun misafirim geldi o yuzden giremedim pek
ben de anladim abla kimden bahs ettiyini
peki saban nolucak
ne oldu tatlımbu insanlar beni sinir ediyor sabahin köründe yaaaaaaa
iyiyim ablacımmmmmmm hoşbulduk sen nasılsın?
sağol canım seni gördüm daha iyi oldum özledik kız seni
ben de sizi çok özledim azeriiiinnn öp şekerim ben de seni öpiyim bi tane
unlimited kuzu neden girmiyodun topige
kuzum işler çok yoğundu ya hiç fırsatım olmadı sinir oldum
bi de bu aralar sınavlarım var iyice zamanım azaldı sadece işe gidiyorum bi de eve gidip ders çalışıyorum
bitkisel hayata girdim resmen ya şu cuma gününden sonra atıcam kendimi sokaklara
kuzum işler çok yoğundu ya hiç fırsatım olmadı sinir oldum
bi de bu aralar sınavlarım var iyice zamanım azaldı sadece işe gidiyorum bi de eve gidip ders çalışıyorum
bitkisel hayata girdim resmen ya şu cuma gününden sonra atıcam kendimi sokaklara
ay ay ay büyümüste abla olmus baksanaeglenmek miazerin oturmaya bile izin vermedi eglenmegi birak. misafirimin de 3 aylik bi bebegi var bebegi uyutmadi bebegin kalkip onla oynamasini istiyo bebegi seviyo opuyo sonra kucagina almak istiyo
geçmiş olsun neyin var
şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdinerkek milleti kaybedince anlıyor değerini ama elden ne gelir
ne oldu tatlım
ortada bisey yok ama.......
ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:
kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyoben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum
hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi
ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:
kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyoben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum
destek olalim cnm taktigin seye bakanacım ben güya zayıflamaya çalışıyorum bana bi destek neyin olduğunuz yok hiç şu 7 kiloya takılıp kaldım yani ille imdat mı demem gerekiyo bi destek verin da
aynen benimde sinavim var yarin calistim azcik ama dün calismadim bugünde calismam gibime geliyor :26:ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:
he he abla olmusay ay ay büyümüste abla olmus baksanakuzu bitane daha yapsan bakar senin kiz ona
basim asiri derecede cok agriyor cnm bide hapsirip duruyorum sabahtan bericanim zaten calismak istemiyor bide geldigim gibi müdür geldi yanima misafirleri gelicekmis müsteri falan iste kkahve yap dedi fincan falan götürcekmisim bürosuna sonra baska bi caliscan geldi oda aynisi dedi sinirlerimi sabah sabah gerdiler kuzu
hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi
patsy kız arada uğruyorsun amam maşallah herşeydende haberin var
gunaydin kuzu
kiz ne sinavi bu yastan sonra
bu arada 2 sayfa oncesine bi bak surpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
seeeeeeeeeeeeeeeeen azeri kızı azeri neden selam vermiyosun bana
evethee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi
he he abla olmusdunden sonra kesin karar verdim bu eve ikinci bebek zor girer benim kiz uyutmadi bebegi
gecmis olsun bu arada kuzum
evet evet
destek olalim cnm taktigin seye bak
aynen benimde sinavim var yarin calistim azcik ama dün calismadim bugünde calismam gibime geliyor :26:
yoruldum artik hem okuldan hem calismaktan yaaaaa
kuzu ne enercisi ben cok yazmiyorum ki ben size yetisemiyorum
evet
ama kuzu 2. ncisi olana kadar azerin büyücek
sagol tatlim
azerin ben begendigim elbiseleri gördünmü kuzu sayfa 930 a bak :122: