Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

geçmiş olsun neyin var
anaaaaaaaaaaaaam kim gelmis unlimited im gelmis kuzuuuuuuuuuuuu cok ozledim kiz seni gel bi opem

hayirli sabahlar prenses im.dun misafirim geldi o yuzden giremedim pek

ben de anladim abla kimden bahs ettiyini
peki saban nolucak
şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdi nerkek milleti kaybedince anlıyor değerini ama elden ne gelir
bu insanlar beni sinir ediyor sabahin köründe yaaaaaaa
ne oldu tatlım

iyiyim ablacımmmmmmm hoşbulduk sen nasılsın?

sağol canım seni gördüm daha iyi oldum özledik kız seni

ben de sizi çok özledim azeriiiinnn öp şekerim ben de seni öpiyim bi tane

unlimited kuzu neden girmiyodun topige

kuzum işler çok yoğundu ya hiç fırsatım olmadı sinir oldum
bi de bu aralar sınavlarım var iyice zamanım azaldı sadece işe gidiyorum bi de eve gidip ders çalışıyorum
bitkisel hayata girdim resmen ya şu cuma gününden sonra atıcam kendimi sokaklara

anacım ben güya zayıflamaya çalışıyorum bana bi destek neyin olduğunuz yok hiç şu 7 kiloya takılıp kaldım yani ille imdat mı demem gerekiyo bi destek verin da

ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:

kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyoben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum

eglenmek miazerin oturmaya bile izin vermedi eglenmegi birak.misafirimin de 3 aylik bi bebegi var bebegi uyutmadi bebegin kalkip onla oynamasini istiyobebegi seviyo opuyo sonra kucagina almak istiyo
ay ay ay büyümüste abla olmus baksana kuzu bitane daha yapsan bakar senin kiz ona

geçmiş olsun neyin var

şaban düşsün derde tam şabanmış oda haline yanıyor şimdi nerkek milleti kaybedince anlıyor değerini ama elden ne gelir

ne oldu tatlım

basim asiri derecede cok agriyor cnm bide hapsirip duruyorum sabahtan beri canim zaten calismak istemiyor bide geldigim gibi müdür geldi yanima misafirleri gelicekmis müsteri falan iste kkahve yap dedi fincan falan götürcekmisim bürosuna sonra baska bi caliscan geldi oda aynisi dedi sinirlerimi sabah sabah gerdiler kuzu

kiz ne diyon valla prenses le sana enercim yetmiyoben hatirliyorum da okuldayken hem dersane hem ozel ogretmenin evinde ders almistim bi ara resmen cokmustum bi hafta icinde biraktiklari yerde uyuyodum

seeeeeeeeeeeeeeeeen azeri kızı azeri neden selam vermiyosun bana

ne sınavı valla benimde var ama maşallah hiiiiiiiiiiç çalışmıyorum du bakalım Allah'tan hayırlısı:44::44::44::44:

vize sınavlarım var canım ya artık ders çalışmaktan gına geldi 16 senedir oku oku yeter yahuuuu
neyse ki öğrenciliğimin son zamanları

evet ya okumak da kolay bişey değil ki sonuçta insanda enerji bırakmıyor valla

anacım ben güya zayıflamaya çalışıyorum bana bi destek neyin olduğunuz yok hiç şu 7 kiloya takılıp kaldım yani ille imdat mı demem gerekiyo bi destek verin da
destek olalim cnm taktigin seye bak

aynen benimde sinavim var yarin calistim azcik ama dün calismadim bugünde calismam gibime geliyor :26:
yoruldum artik hem okuldan hem calismaktan yaaaaa

kuzu ne enercisi ben cok yazmiyorum ki ben size yetisemiyorum

he he abla olmusdunden sonra kesin karar verdim bu eve ikinci bebek zor girerbenim kiz uyutmadi bebegi
gecmis olsun bu arada kuzum
hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi

evet evet

hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi
evet

he he abla olmusdunden sonra kesin karar verdim bu eve ikinci bebek zor girerbenim kiz uyutmadi bebegi
gecmis olsun bu arada kuzum

evet evet

ama kuzu 2. ncisi olana kadar azerin büyücek

sagol tatlim

azerin ben begendigim elbiseleri gördünmü kuzu sayfa 930 a bak :122:

hem okulu hem isi idare ediyosunuz ya onu diyorum
aslinda ben de hem evi hem benim kizi idare ediyorum kolay mi

evet

ama kuzu 2. ncisi olana kadar azerin büyücek

sagol tatlim

azerin ben begendigim elbiseleri gördünmü kuzu sayfa 930 a bak :122:

yok kuzu ben dun kuzenimin esine dedim siz ara sira bize gelin eger benim kiz cocukga iyi davranirsa dogurucam ikinciyi diye

dun az biraz baktim ama yine bakip soylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…