Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

lafa gelince kürekle destek çay kaşığıyla kıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum
cnm bak oturdugun yerde ayaklarini hava kaldir hani yerde oturursunda bacaklarini uzatirsin iste öyle. bacaklari sIkIlastiriyormus bende yapiyorum arada bir

bunlari begendim kuzu

tsk ederim

kıs azerin hangi sayfaya bakacağım ben sürprüz olan sayfa yani bi nümresini tam versende aramasam anacım vaktim yok o kadar anca burayı okuyabiliyorum..

incim abla seninle konusamadik bu gun yeni bi konu acalim mi

dünkü konumuz cinsellikti bugün ne olsun acaba acin bi konuda konusalim

kizlar dün haberleri izledinizmi gülmekten nefesim kesildi yaa urfada adam tavuklarina kümes yapmis komsusu istememis vurmus adami bi kümes yüzünden ne durumlara düstük yaa

dün aksam benimkini sorguya cektim kizlar aradigimda uyuyordu uyuyuncada ne konustugunu hatirlamiyor sordumda sordummm sabah anlatiyorum sorguya cektim seni diye "bana öyle yapma demedim mi sana "dedi vazgecemiyorum napiyim hosuma gidiyor herseyi soruyorum herseye cevap veriyor

herkese günaydııııın

oh be nihayet gelebildim şu topiğe

bebişim sana da günaydın

ortada bisey yok ama.......

ben iyi degilim bu sabah basim catlicak sankii

hadi konusunda iyilestirin beni

kıs bu baş ağrın dünden mi:18::18::18::18::18:

hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi

kıs yağuşuklu olan nadişin patronunun oğluydu
yine frekansları mı karıştırdın delüüüüüüüüü

lafa gelince kürekle destek çay kaşığıyla kıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum

sipor yapasın beeee

adamım adama garezi vardır kesin yoksa kümeste bahane olmuş
prenses açalım hemen cinsellik konusu +18 bağlayalım kuzu burası hemen kaynar

yok be kuzum biz senle hergün carcar konuşuyoruz ben sizin yazdıklarınızı okuyorum gerektiği yerde lafa girerim sen merak etme
tamam abla ama senden guzel konular cikiyo hadi dusun

kizim daha neler duyucaz

aynı benim kociş
ben de üğrenmek istediklerimi
pusuya yatan tilki gibim gece soruyorum
herbişeye cevap veriyo
sabah da hatırlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…