hem okulu hem isi idare ediyosunuz ya onu diyorum
aslinda ben de hem evi hem benim kizi idare ediyorum kolay mi
ilkokul örtmenim sağolsun okumayı öğrettiydi yazılanları okuyunca anlarsın diye de tembihlemişti
hem okulu hem isi idare ediyosunuz ya onu diyorum
aslinda ben de hem evi hem benim kizi idare ediyorum kolay mi
destek olalim cnm taktigin seye bak
bunlari begendim kuzu
yok kuzu ben dun kuzenimin esine dedim siz ara sira bize gelin eger benim kiz cocukga iyi davranirsa dogurucam ikinciyi diye
dun az biraz baktim ama yine bakip soylerim sana
cnm bak oturdugun yerde ayaklarini hava kaldir hani yerde oturursunda bacaklarini uzatirsin iste öyle. bacaklari sIkIlastiriyormus bende yapiyorum arada birlafa gelince kürekle destek çay kaşığıylakıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum
bunlari begendim kuzu
aaa bak ne güzel demissinazerin konusabiliyormu azcik?
incim abla seninle konusamadik bu gun yeni bi konu acalim mi
incim abla seninle konusamadik bu gun yeni bi konu acalim mi
kıs azerin hangi sayfaya bakacağım ben sürprüz olan sayfa yani bi nümresini tam versende aramasam anacım vaktim yok o kadar anca burayı okuyabiliyorum..
Allah seni napmasin estos yemin ediyorum kalpten gitmistim msj in sonunu gormeseydim sandim ki bize veda falan ediyosunsizi cok seviyorum ama benden bu kadar falan diyeceksin diye dusundum
bu arada gunaydin
gunaydin abladun nadis le konusmusun yeni bi ask mi var
herkese günaydııııın
oh be nihayet gelebildim şu topiğe
ortada bisey yok ama.......
ben iyi degilim bu sabah basim catlicak sankii
hadi konusunda iyilestirin beni
hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi
lafa gelince kürekle destek çay kaşığıylakıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum
dünkü konumuz cinsellikti bugün ne olsun acaba acin bi konuda konusalim
kizlar dün haberleri izledinizmi gülmekten nefesim kesildi yaaurfada adam tavuklarina kümes yapmis komsusu istememis vurmus adami bi kümes yüzünden ne durumlara düstük yaa
tamam abla ama senden guzel konular cikiyo hadi dusunyok be kuzum biz senle hergün carcar konuşuyoruzben sizin yazdıklarınızı okuyorum gerektiği yerde lafa girerim sen merak etme
dünkü konumuz cinsellikti bugün ne olsun acaba acin bi konuda konusalim
kizlar dün haberleri izledinizmi gülmekten nefesim kesildi yaaurfada adam tavuklarina kümes yapmis komsusu istememis vurmus adami bi kümes yüzünden ne durumlara düstük yaa
dün aksam benimkini sorguya cektim kizlar aradigimda uyuyorduuyuyuncada ne konustugunu hatirlamiyor sordumda sordummm sabah anlatiyorum sorguya cektim seni diye "bana öyle yapma demedim mi sana "dedi vazgecemiyorum napiyim hosuma gidiyor herseyi soruyorum herseye cevap veriyor