Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

nadia 10 dk dolmadı mesajına cevap yazamadım burdan yazıyorum canım
Amin diyorum sen anlarsın

bu arada kıslar ben artık kaçar bu günlükte bana ayrılan sürenin sonuna geldik en güzel günler en güzel yarınlar sizlerin olsun tekrar buluşmak ümidiyle hoşçakalın efenim ben şöyle kenardan izmir marşıyla çıkayım

yaf küsmedim de tırstım kardişim :18::18::18::18: beni taflamaya çalışıyon sen
yok be kuzu ben 11 senelik evli hatta 29 nisanda 12 seneye giricek olan karşı taraftan hoşlanan hatta 12 senedir hep aynı adamdan hoşlanan sağlıklı bir gacıyım
hatta en iğrendiğim şeydir Allah çoluğumdan çocuğumdan korusun diyorum

incimcim sende eşarp kullanıyor musun şekerim

canım ben kullanmıyorum ama annem en yakın arkadaşım kullanıyor

görüşürüz canım

ee anlatın bakem tellerım caldı yazamadım

abla gıttınmı ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

keske yıne cocuk olsam ya hıcbırsey yasamamıs olsam sımdı keske olabılseydı nelerımı vermezdım

haklısın abla oda var ama benım sansım ne zaman donecek ya ?
ben ne zaman asık olucam asık olacagım adamda benı sevmez bılıyomusun ıstemezkı yanı
yanlısmı

keske yıne cocuk olsam ya hıcbırsey yasamamıs olsam sımdı keske olabılseydı nelerımı vermezdım

canım sen daha çok gençsin
düşün daha herşeyin başındasın neden böyle darlandın
yoksa aşk acısımı başladı

canım sen daha çok gençsin
düşün daha herşeyin başındasın neden böyle darlandın
yoksa aşk acısımı başladı

ya ask acısı da degılde bırını begenıp asık olursam o benı ıstemezse dıye dusunmkuyorum degıl

haklısın abla oda var ama benım sansım ne zaman donecek ya ?
ben ne zaman asık olucam asık olacagım adamda benı sevmez bılıyomusun ıstemezkı yanı
yanlısmı

canım neden istemesin şabanada deli divane aşıktın adam sana aşık olunca sendeki aşk duygusu bitti
bence sen platonik aşka aşıksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…