Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

lafa gelince kürekle destek çay kaşığıyla :KK37::KK37: kıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum :KK37::KK37:
cnm bak oturdugun yerde ayaklarini hava kaldir hani yerde oturursunda bacaklarini uzatirsin iste öyle. bacaklari sIkIlastiriyormus bende yapiyorum arada bir :KK1:

bunlari begendim kuzu:KK34:

tsk ederim :KK19:

kıs azerin hangi sayfaya bakacağım ben sürprüz olan sayfa yani bi nümresini tam versende aramasam anacım vaktim yok o kadar anca burayı okuyabiliyorum..

incim abla seninle konusamadik bu gun yeni bi konu acalim mi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dünkü konumuz cinsellikti bugün ne olsun acaba acin bi konuda konusalim :KK1:

kizlar dün haberleri izledinizmi gülmekten nefesim kesildi yaa :KK60::KK60: urfada adam tavuklarina kümes yapmis komsusu istememis vurmus adami bi kümes yüzünden :KK60::KK60: ne durumlara düstük yaa

dün aksam benimkini sorguya cektim kizlar aradigimda uyuyordu :KK1: uyuyuncada ne konustugunu hatirlamiyor :KK9: sordumda sordummm sabah anlatiyorum sorguya cektim seni diye "bana öyle yapma demedim mi sana "dedi :KK60: vazgecemiyorum napiyim hosuma gidiyor herseyi soruyorum herseye cevap veriyor :KK60:

Allah seni napmasin estos yemin ediyorum kalpten gitmistim msj in sonunu gormeseydim sandim ki bize veda falan ediyosun :KK9::KK9:sizi cok seviyorum ama benden bu kadar falan diyeceksin diye dusundum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada gunaydin

gunaydin abla:KK3:dun nadis le konusmusun yeni bi ask mi var:KK1:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

herkese günaydııııın :KK3:

oh be nihayet gelebildim şu topiğe :KK16:

bebişim sana da günaydın:KK1:

ortada bisey yok ama....... :KK23::KK23::KK23:

ben iyi degilim bu sabah basim catlicak sankii

hadi konusunda iyilestirin beni :KK1:

kıs bu baş ağrın dünden mi:18::18::18::18::18:

hee ortada bişey yok emme patronun oğlu yinede çok yakışıklı dimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs yağuşuklu olan nadişin patronunun oğluydu
yine frekansları mı karıştırdın delüüüüüüüüü:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

lafa gelince kürekle destek çay kaşığıyla :KK37::KK37: kıs zayıflayamıyorum altı üstü yedi kilo şurada lök gibi oturmak yüzünden zayıflayamıyorum :KK37::KK37:

sipor yapasın beeee:KK76::KK76::KK76:

kizlar dün haberleri izledinizmi gülmekten nefesim kesildi yaa :KK60::KK60: urfada adam tavuklarina kümes yapmis komsusu istememis vurmus adami bi kümes yüzünden :KK60::KK60: ne durumlara düstük yaa

adamım adama garezi vardır kesin yoksa kümeste bahane olmuş
prenses açalım hemen cinsellik konusu +18 bağlayalım kuzu burası hemen kaynar :KK9:

yok be kuzum biz senle hergün carcar konuşuyoruz :KK52: ben sizin yazdıklarınızı okuyorum gerektiği yerde lafa girerim sen merak etme :KK52:
tamam abla ama senden guzel konular cikiyo hadi dusun:KK9::KK9:

kizim daha neler duyucaz:KK1:

dün aksam benimkini sorguya cektim kizlar aradigimda uyuyordu :KK1: uyuyuncada ne konustugunu hatirlamiyor :KK9: sordumda sordummm sabah anlatiyorum sorguya cektim seni diye "bana öyle yapma demedim mi sana "dedi :KK60: vazgecemiyorum napiyim hosuma gidiyor herseyi soruyorum herseye cevap veriyor :KK60:

aynı benim kociş:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ben de üğrenmek istediklerimi
pusuya yatan tilki gibim gece soruyorum
herbişeye cevap veriyo
sabah da hatırlamıyo:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X